Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF-Topic Euro 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012
lukasz44

W tym temacie piszemy o wszystkim co związane z naszym turniejem Euro 2012 smile.gif
Szopa1910
Jesli chodzi o powolania do kadr mozna brac pod uwage zawodnikow znajdujacych sie na http://pesstatsdatabase.com??
Tobinho
CYTAT(Szopa1910 @ May 13 2012, 23:14) *
Jesli chodzi o powolania do kadr mozna brac pod uwage zawodnikow znajdujacych sie na http://pesstatsdatabase.com??

Szopa masz racje:) jestem za tym aby tak bylo bo rumunia ma tylko 8 zawodników. A tak to poszukałoby sięsmile.gif cośsmile.gif
Szopa1910
No mi glownie chodzi o to zeby wieksze pole manewru bylo jak jest juz organizowany turniej z mozliwoscia wlasnej selekcji...
JustMe1987
CYTAT(Szopa1910 @ May 13 2012, 23:14) *

Nic takiego miejsca mialo nie bedzie. Opieramy sie na gracza ktorzy sa wylacznie w OF-ie i basta Panowie. Ta kwestia jest bezdyskusyjna.
Szopa1910
To w wiekszosci przypadkow nie maja sensu jakiekolwiek zmiany...
lukasz44
Pisałem o tym w regulaminie, że nie poradzimy nic jak ktoś wylosuje ubogą kadrę...
W 6.5 są najlepsi gracze z danych reprezentacji, nie wiem czy np. w lidze Bułgarskiej znalazłbyś jakiś ciekawszych gości których warto byłoby dodać...
Szopa1910
Zawsze znalazlby sie jakis zawodnik, ktory bardziej by pasowal trenerowi. No ale jak nie ma szans na tego typu rozwiazania to trudno smile.gif
Nalep
Także mam małe pole manewru w Walii, ale się z tego cieszę. Przynajmniej bólu głowy mieć nie będę, a i byłem na takie coś przygotowany. Tak jak napisał Łukasz, wszystko było w temacie więc nie ma sensu negowanie regulaminu.
lukasz44

Kalendarz Imprezy EURO 2012 by ISSONLINE:

Oczywiście mogą być lekkie poślizgi (a tu ktoś nie podeśle na czas powołań, albo patch się przeciągnie)
Ale liczymy na to przed Lipcem wyrobimy się spokojnie smile.gif
Milerinho
swietna sprawa z ta rozpiską co kiedy i jak. ;]
Kubbas.
jbc gram jeżeli jest wolne miejsce, kim bd grał?
lukasz44

Wszyscy wysłali swoje powołania na pierwsze 4 mecze eliminacyjne, roster już zrobiony (wielkie dzięki T-Mac) a więc pora ruszać !

Ściągamy:
LINK

I gramy według rozpiski:
LINK

Pamiętajcie nie wolno grać czegokolwiek z kolejek 6-10 !!!
chelsonik
Nie chciałby ktoś może zagrać sparingu swoją reprezentacją ? smile.gif Nie załapałem się do turnieju a chętnie bym zagrał.
Milerinho
Mozemy zagrać ale po 23..
chelsonik
Milerinho, jak coś pisz na GG 4774124
Kubbas.
Nie chce panowie robić afery, ale widziałem, że Just nie chce grać z Milerem rewanżu, staje po jego stronie i również nie mam ochoty na 2 mecz, na prawdę atmosfera podczas meczu była tragiczna, choć spotkanie było bardzo dobre. Nie wiem na prawdę co to ma być po co te wszystkie uszczypliwości, aluzje do stylu gry, gdy gra Milera opiera się na podaniu i bieganiu po skosie w pole karne.

Na zaczepki jego podczas meczu nie odpowiadałem i na forum też nie odpowiem jeśli opisze, chciałem tylko opisać sytuacje dla władz ligi i zamieścić skrina, i zaznaczyć, że taka sytuacja miała miejsce, kary nie proponuje nie wiem nie znam się.

Milerinho
zapytalem czy jara podawanie na pusta czy to zle? [bo niemal kazda akcja taka byla] Just mial prestensje ze mijam mu GK, kazdy gra jak chce. a i OMG bylo do kosy od tylu tyle.
Tobinho
SPAR Z HISZPANIĄsmile.gif Dzieki Rybson_

Tobinho_ Rybson_

Screeny:

chelsonik
Zagram spara GG 4774124
Stuart17
Zagram sparing. wink.gif 4907614
Szymson
Siema jak coś to jutro wrzuce wyniki które powinienm wpisac ,dzisiaj próbowałwem cały dzień na kilku stronach jutro po powrocie z pracy to zrobie;)sorry za kłopot
Kubbas.
łukasz ja już 4 mecze rozegrałem

btw ludzie bujnijcie się trochę i gramy rewanże !
lukasz44
Czekamy na te mecze:

Tomek93 (Czechy) - Milerinho (Szkocja)
nachos (Serbia) - BlueOle10 (Słowenia)
Edi092 (Irlandia) - Bedziu (Szwajcaria)

I ruszamy z rewanżami smile.gif
Kubbas.
Czemu Szwecja bez Ibry podchodzi do rewanżów?;d
WKS
Cóż, pewien "Rzeźnik" mi sie trafił w grupie i nie mogłem uchować przed nim Ibry sad.gif xD przecież nie odsunąłbym najlepszego grajka zespołu od tak tongue.gif
JustMe1987
CYTAT(WKSRKS @ May 23 2012, 19:29) *
Cóż, pewien "Rzeźnik" mi sie trafił w grupie i nie mogłem uchować przed nim Ibry sad.gif xD przecież nie odsunąłbym najlepszego grajka zespołu od tak tongue.gif

Myslalby kto ze poczules sie na tyle mocny ze podnosnisz sobie poprzeczke laugh.gif
WKS
Wiesz mógłbym napisać, że jestem najlepszy, mam talent i wielkie umiejętności, którymi pożeram tych młodych i starych ale po co ? Wole dać szanse innym i grać na Ibre wink.gif
lukasz44
Ja umywam od tego ręce ... On wcale nie padł od kontuzji po prostu "wykorzystałeś" go do maksimum i stracił czucie w obu nogach xD
Nalep
Torres, Harnik i Carew też?biggrin.gif
Kubbas.
Dziwne decyzje szkoleniowców ;d

Czyli Ibra ma kontuzje?;d
lukasz44
No tak ma lekką kontuzje. Dlatego musi pauzować w rewanżach eliminacyjnych, na Euro już wróci wink.gif No jak widać nalep różnie bywa, widocznie jacyś podatni na na drobne urazy smile.gif
Kubbas.
Czy to jest na prawdę taki wielki problem rozegrać te kilka meczy? Ile już minęło?

No panowie.
lukasz44
Wszyscy już zagrali smile.gif Teraz czekamy aż T-Mac zrobi roster na II fazę eliminacji.

Powołań nadal nie podesłali:
- blueole
- Web
- Szymson

Jeżeli myślicie że olewanie tego nie będzie wiązać się z konsekwencjami mylicie się smile.gif
lukasz44
Rozpoczynamy drugą fazę eliminacji !

Roster do ściągnięcia tutaj: LINK

Przypominam o kartkach i pauzach. Ci piłkarze którzy teraz dostaną drugą żółtą kartkę lub doznają kontuzji nie zagrają w głównym turnieju EURO 2012:

Kartki i kontuzje :
Kontuzja lekka --->
Zawieszenie w 2 meczach EURO 2012
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012
lukasz44

Similo14 został zwolniony z funkcji trenera Ukrainy jeszcze przed startem mistrzostw jego miejsce zajmuje niCejOke

Przypominamy że Ukraina ma już pewne miejsce na EURO 2012 jako gospodarz, będzie grać w grupie B.
Kubbas.
Hiszpania, Portugalia, Anglia szykują się na baraże?

Mocni rywale dla defensywy Greków
lukasz44
Jakie baraże ?
Było i jest to napisane od początku w regulaminie turnieju...

Radzę poczytać a nie coś wymyślać...

CYTAT
Pierwszą fazą były eliminacje. Wezmą w niej udział 32 zespoły i powalczą o wejście do głównego turnieju "Euro 2012".
W eliminacjach będzie 6 grup po 5 drużyn. Każdy rozegra z każdym po 2 mecze eliminacyjne. A więc będzie to 8 spotkań eliminacyjnych.
Do turnieju awansują ekipy z 1 i 2 miejsc. Będzie ich 12.
Brakującą stawkę uzupełnią POLSKA i UKRAINA (jako gospodarze Euro nie będą musieli grać w kwalifikacjach) oraz dwie najlepsze ekipy z trzecich miejsc w swoich grupach eliminacyjnych. W taki sposób uzbieramy 16 ekip które wezmą udział w głównym turnieju EURO 2012.
W przypadku wszelkich sporów ostateczna decyzja należy do organizatorów.

Taki system był ustalony przed turniejem i na pewno nic nie będzie zmieniane.
Kubbas.
A kurde sorry, myślałem, że będą baraże nie doczytałem regulaminu wink.gif
lukasz44
Ze względu na to że były drobne problemy z five serverem przedłużam czas na rozegranie wszystkich meczy eliminacyjnych do środy czyli 6 czerwca do godziny 24:00. Więcej przedłużeń nie będzie, ten kto nie zagra będą walkowery.

Sprężcie się !
niCejOke

REGULAMIN TURNIEJU "Club Challange 2012" w PES 6 na ISSOnline.pl

Podstawową zasadą jaką muszą się kierować zawodnicy w tym pucharze jest gra Fair Play a więc:
- kulturalnie i z szacunkiem odnosimy się do innych graczy,
- staramy się pomagać innym graczom w rozwiązywaniu problemów,
- nie używamy wulgaryzmów,

Większość rzeczy jest niemal identyczna jak w lidze MLO: dlatego sugeruję zapoznać się z ogólnym regulaminem:

Ogólny regulamin ligowy

Jak będzie wyglądał turniej ?
Pierwszą fazą będzie rywalizacja w sześciu mini ligach (Angielska, Francuska&Portugalska, Włoska, Hiszpańska, Niemiecka i Mieszana). Każda z mini-lig będzie liczyła od 7 do 9 ekip. Każdy z każdym rozegra po 2 mecze (u siebie i na wyjeździe).
Drugą fazą będzie rywalizacja w play-offach aż do finału.

Gramy na rosterze 6.5 v.7 (dodatek EURO)

W rozgrywkach obowiązuje
ZAKAZ STRZELANIA tzw. ''HIDDENÓW''
Wiem że czasem może się to niektórym zdarzyć, ale wtedy przy końcowym rozrachunku gol powinien byś nie wliczany, jeżeli ktoś będzie miał wątpliwości czy strzelił właśnie w taki sposób jest proszony o odpowiedni screen lub filmik (jeżeli go nie będzie nie ma opcji o anulowaniu)

Mecze rozgrywamy na Five Server Ustawienia meczowe:
Czas gry:
15 min
Forma: losowa
Kontuzje: tak
Pora roku: lato
Pogoda: dobra
Pora dnia: dzień\noc
Dogrywka/karne: nie/nie , dopiero w fazie play-off karne i dogrywka będą włączone

Terminy rozgrywania meczy:
W pierwszej fazie gramy po dwa mecze z każdym rywalem w mini-lidze, terminy na rozegranie kolejek będą podawane na bieżąco i będą dość luźne ze względu na okres wakacyjny.
Ewentualne prośby o przedłużenie meczów będziecie składać w odpowiednim temacie.

Wpisywanie wyników odbywa się tak samo jak w lidze, używamy jednak tego szablonu:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=21717

Wynik wraz ze screenami może wstawić również gość spotkania jeśli wcześniej zostało to ustalone miedzy nim a gospodarzem, ale schemat musi być taki jak wyżej. [/color]

Gracze zobowiązani są do rozgrywania swoich meczy w terminach wyznaczonych przez Organizatorów, za nieusprawiedliwione nierozegranie spotkań w terminie gracze karani będą WO .

Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie.

W przypadku przerwania meczu, z różnych przyczyn lub lagów, mecz powinien zostać dokończony od momentu, w którym nastąpiła przerwa. W przypadku gdy problem wystąpi w pierwszej połowie meczu przy wyniku 0-0 dopuszcza się ponowne rozegranie całego meczu za obustronną zgodą graczy.

[color="#ff0000"]"...bo liczy się dobra zabawa! "
Proszę o przestrzeganie regulaminu !
I oczywiście życzymy wszystkim powodzenia !
lukasz44
CYTAT(lukasz44 @ Jun 2 2012, 13:36) *
Ze względu na to że były drobne problemy z five serverem przedłużam czas na rozegranie wszystkich meczy eliminacyjnych do środy czyli 6 czerwca do godziny 24:00. Więcej przedłużeń nie będzie, ten kto nie zagra będą walkowery.

Sprężcie się !

A. 6k. Austria (barthinio) - Szwecja (WKSRKS)
A. 8k. Szwecja (WKSRKS) - Norwegia (Szymson)
A. 10k. Norwegia (Szymson) - Hiszpania (Rybson)

B. 8k. Słowacja (Wolrid) - Chorwacja (Filips)
B. 8k. Bułgaria (kuba) - Portugalia (Ogryz)
B. 9k. Słowacja (Wolrid) - Portugalia (Ogryz)
B. 10. Bułgaria (kuba) - Chorwacja (Filips)

C. 9k. Czechy (Tomek93) - Finlandia (Web)

D. 10. Bośnia (Witu) - Irlandia Płn. (Stuart)

E. 6k. Walia (Nalep) - Serbia (nachos)
E. 7k. Słowenia (BlueOle) - Walia (Nalep)
E. 8k. Walia (Nalep) - Belgia (Szopa)
E. 8k. Serbia (nachos) - Rumunia (Tobinho)
E. 9k. Słowenia (BlueOle) - Serbia (Nachos)
E. 9k. Walia (Nalep) - Rumunia (Tobinho)
E. 10k. Serbia (Nachos) - Belgia (Szopa)

F. 8k. Dania (piecia) - Włochy (woodi)
F. 9k. Irlandia (Edi) - Włochy (woodi)

Przypominam o przedłużeniu...
Jeżeli myślicie że za nie rozegranie meczy nic nie będzie to się mylicie. ..
Polecą ostrzeżenia, a może i nie tylko...

Oczywiście pomijam sprawę Nalepa który ma awarię kompa.

Ostatni raz o tym mówię...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.