Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LOSOWANIE drużyn do EURO 2012 ! Dziś od godziny 19:00
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012
lukasz44

Dziś wylosowano grupy eliminacji EURO 2012.
W losowaniu udział wzięło 30 ekip (Polska i Ukraina nie muszą grać w eliminacjach od razu grają w głównym turnieju Euro2012)
Wszystkie grupy wyglądają bardzo ciekawie i zapowiada się fantastyczna walka o turniej Euro.
Losowanie drużyn odbyło się dziś dlatego że gdybyśmy najpierw wylosowali kto kim gra później ktoś mógłby mówić że coś tam ustawione, etc.
Tak każdy sam zadecyduje o swoim losie, własnoręcznie losując ekipę na stronie głównej smile.gif
Kiedy ? Jutro albo pojutrze. Czekamy aż reszta zrobi konta gracza. W tym temacie możecie zadawać również pytania i pisać opinie o pomyśle tego turnieju.

Grupa A
- barthinio (Austria)
- Rybson (Hiszpania)
- Szymson (Norwegia)
- lukasz44 (Niemcy)
- WKSRKS (Szwecja)

Grupa B:
- Boby1908 (Wegry)
- Wolrid (Słowacja)
- Filippolfc09 (Chorwacja)
- Ogryz (Portugalia)
- Kuba12-15 (Bułgaria)

Grupa C:
- Milerinho (Szkocja)
- Justme (Francja)
- Web (Finlandia)
- Tomek93 (Czechy)
- wesoły89 (Grecja)

Grupa D:
- Sylwek12b (Rosja)
- Stuart17 (Irlandia Polnocna)
- Witu (Bośnia)
- Zini75 (Anglia)
- Przemosek123 (Turcja)

Grupa E:
- Nalep (Walia)
- tobinho (Rumunia)
- Szopa1910 (Belgia)
- BlueOle10 (Słowenia)
- nachos (Serbia)

Grupa F:
- Edi092 (Irlandia)
- piecia1990 (Dania)
- Bedziu (Szwajcaria)
- woodi (Włochy)
- Ferat (Holandia)

POLSKA - T-Mac (automatyczna kwalifikacja do EURO 2012)
UKRAINA - similo14 (automatyczna kwalifikacja do EURO 2012)
Nalep
No wszystko wygląda świetnie, a grupy są ciekawe i silne. Dla mnie grupą śmierci jest zdecydowania ta pierwsza, czyli grupa A. Będzie jakieś info dotyczące tego ilu użytkowników musi jeszcze stworzyć konto na głównej?
lukasz44
Lista:

lukasz44_
WKSRKS_
Ferat_
nachos_
5. wesoły89
T-Mac_
kuba12-15_
Boby_
Nalep_
Milerinho_
similo
Szopa1910_
przemosek123_
Tomek93_
piecia1990_
Edi_
Bedziu_
Wolrid_
witu_
Ogryz_
21. woodi
Szymson_
Barthinio_
zibii75_
sylwek12b_
26. BlueOle10
tobinho_
Stuart17
FilippoLfc08
JustMe1987_
Web
Rybson_

Ci zaznaczeni na czerwono muszą zrobić konta i napisać mi o tym. Reszta zaś proszona jest o zalogowanie się na swoje powyższe konta i sprawdzenia czy pamiętają hasła i wszystko działa żeby potem nie było niespodzianek.
T-Mac
bedzie przednia zabawa smile.gif
WKS
Ojj tak. Każda reprezentacja posiada paru fajnych o sporym potencjale zawododników smile.gif Osobiście oprócz jednej reszta mi jak najbardziej przypasuje choć znając moje szczęście... tongue.gif
Kubbas.
Powodzenia panowie wink.gif
lukasz44

Dziś od godziny 19:00 będzie można losować ekipy do turnieju Euro 2012 !!!
Przypominam że losujemy logując się na swoje konto na stronie głównej:

Nazwy kont:

lukasz44_
WKSRKS_
Ferat_
nachos_
wesoły89__
T-Mac_
kuba12-15_
Boby_
Nalep_
Milerinho_
similo
Szopa1910_
przemosek123_
Tomek93_
piecia1990_
Edi_
Bedziu_
Wolrid_
witu_
Ogryz_
woodi_
Szymson_
Barthinio_
zibii75_
sylwek12b_
BlueOle10_
tobinho_
Stuart17
FilippoLfc08
JustMe1987_
Web
Rybson_

Logujemy się i klikamy w "uruchom maszynę losującą".

Tak jak pisałem w off-top master league na czas losowania ekip nie będą działać panele ale tak to jest coś kosztem czegoś smile.gif

Pamiętajcie ! Od godziny 19:00 dopiero losujemy ! POWODZENIA !

W tym temacie gdy wylosujecie możecie pisać opinię o swoich trafionych ekipach smile.gif
JustMe1987
Zazdroszcze juz temu kto wylosuje naszych. Bardzo chcialbym nimi zagrac ale wyjatkowo tym razem nie wciskam losuj bo mam kiepska reke jak udowodnily wczesniejsze losowania. Zaczekam co przyniesie los w wyniku waszych losowan cool.gif

PS

Oby wlasciwe ekipy trafily na wlasciwych trenerow...
woodi
i wylosowałem Włochy biggrin.gif:D no no ciekawe mistrzostwa sie zapowiadaja biggrin.gif
Nalep
Wylosowałem... Walię!

W miarę jestem zadowolony. Jakby nie patrząc ta reprezentacja ma takich piłkarzy jak Giggs, Bale, Bellamy czy Earnshaw. Dam z siebie wszystko, a i grupa nie jest jakaś wymagająca patrząc na drużyny. Myślę, że jest duża szansa nawet na pierwsze miejsce. Powodzenia!
Witu
Bośnia biggrin.gif no i znowu czeka mnie gra Ibiseviciem oraz Salihoviciem biggrin.gif
przemosekk
Turkey yeah dobry team mam sercan burak i inni ;p
Boby1908
Nie wiem czy mogłem gorzej wylosować,ale mam Węgry.Zadowolony nie jestem
kuba12-15
no cóż a ja wylosowałem Bulgarię biggrin.gif Nie jest może tak źle. Mają paru naprawdę dobrych grajków ale szału nie ma.
Stuart17
Irlandia Północna - średnio, ale jest kilku ciekawych piłkarzy do dyspozycji. Trzeba walczyć. biggrin.gif
WKS
Szwecja - Krótko. Reprezentacja może i dobra ale ja nie lubie ich a oni nie lubią mnie. Nigdy nie współpracowaliśmy z powodzeniem więc wątpie aby było dobrze tym razem. Chciałem żabojadów ;D No cóż. Pozostaje sie pocieszać, że mogło być gorzej tongue.gif
lukasz44

Poczekałem chwile z losowaniem i się opłaciło - trafiłem Niemcy. A więc fajna kadra, bardzo mocna, pewnie coś ładnego się strzeli smile.gif
Wolrid
Słowacja

Ta kadra mnie prześladuje xD 3 raz gram ME, i 3 raz trafiam na Słowację. Co sądzę o naszych sąsiadach ? Bardzo dobra drużyna, w składzie Hamsik, Skrtel, Mucha, Weiss czy Stoch. Szkoda tylko, że ominie mnie frajda selekcji kadry ;/
Szopa1910
Belgia! biggrin.gif
Ogryz

Portugalia - Jestem bardzo zadowolony z losowania ponieważ ekipa trafiła mi się naprawdę dobra: środek obrony Pepe,Bruno Alves,Carvalho pomoc na skrzydłach Nani C.Ronaldo w ataku Almeida jest kim straszyć mam nadzieje, że dogadam się z tym zespołem i uda się awansować do czołowej 16.
Filips

Mogło być gorzej, mogło być lepiej, wiadomo. Ogólnie pozytywnie w pomocy biggrin.gif na plus. Nie ma co płakać ;]
nachos

Trafiłem na Serbów, jestem zadowolony smile.gif Skład fajny, bardzo licze na obronę w której grają tacy zawodnicy jak Ivanovic(Chelsea), Subotic (BVB), Kolarov (M City), Bisevac (PSG), Vidic (M United). Dodatkowo piłkarze tacy jak Krasic (Juve), Tosic (CSKA), Kuzmanovic (VFB), Stankovic (Inter), Llajic (Fiorentina), Sulejmani (Ajax), Zigic (Birmingham) czy Pantelic (Olympiakos) sprawią, że nie powinno być problemów z sytuacjami podbramkowymi. Serbio, do dzieła!

Barthinio

Austria
Przyjdzie mi powalczyc z najlepszymi z 1 ligi zobaczymy co da sie ugrac. Powodzenia panowie
T-Mac
wrocilem wlasnie z pracy + 4 perlki (bar) iiii za chwile ............
o fuck POLSKA biggrin.gif
Tobinho

To mój zespółsmile.gif Obym miał dobrych napastników:) wtedy pójdzie wszystko tak jak należy:)

Jest MUTU:), Bardzo szybki Dobroiu, MArica:) także powinno być dobrze. No i zapomniałbym o Loboncie i Chivu:) ostoja defensywy:)
wesoly89

lubie grac ciut slabszymi druzynami i w sumie jestem zadowolony z losowanie wink.gif będą emocje !!
JustMe1987
CYTAT(T-Mac @ May 13 2012, 20:26) *
wrocilem wlasnie z pracy + 4 perlki (bar) iiii za chwile ............
o fuck POLSKA biggrin.gif

Autentycznie jesli nie ja to mowie sobie niech ma T-Mac i udalo sie cool.gif Zreszta nie tylko ja Ci jej zyczylem. Zasluzyles za te patche i robienie naszej ligi na ten team wub.gif
Rybson
Chyba moj najszczęsliwszy dzien na iss.. nigdyy jeszcze nie wylosowałem tak dobrej druzyny jak HISZPANIA!:D

co prawda liczyłem na francuzów, niemców albo włochów... ale chyba jest zajebiscie:D tylko teraz skompletowac druzynke jak nalezy!:)
similo14

Mogło być lepiej ale jest całkiem nieźle. Powodzenia wszystkim grającym w eliminacjach.
lukasz44
Tak wyglądają grupy eliminacji EURO 2012 !
Czekamy nadal na dwóch ostatnich graczy i ich losowanie.

Grupa A

- barthinio (Austria)
- Rybson (Hiszpania)
- Szymson (Norwegia)
- lukasz44 (Niemcy)
- WKSRKS (Szwecja)

Grupa B:
- Boby1908 (Wegry)
- Wolrid (Słowacja)
- Filips (Chorwacja)
- Ogryz (Portugalia)
- Kuba12-15 (Bułgaria)

Grupa C:
- Milerinho (Szkocja)
- JustMe1987 (Francja)
- Web (Finlandia)
- Tomek93 (Czechy)
- wesoły89 (Grecja)

Grupa D:
- Sylwek12b (Rosja)
- Stuart17 (Irlandia Polnocna)
- Witu (Bośnia)
- zibii75 (Anglia)
- Przemosek123 (Turcja)

Grupa E:
- Nalep (Walia)
- tobinho (Rumunia)
- Szopa1910 (Belgia)
- BlueOle10 (Słowenia)
- nachos (Serbia)

Grupa F:
- Edi092 (Irlandia)
- piecia1990 (Dania)
- Bedziu (Szwajcaria)
- woodi (Włochy)
- Ferat (Holandia)

POLSKA - T-Mac (automatyczna kwalifikacja do EURO 2012)
UKRAINA - similo14 (automatyczna kwalifikacja do EURO 2012)
JustMe1987
Nic to ze trafilem swietna ekipe. Podejrzewam ze i tak maksimum moich mozliwosci to trzecie miejsce ze wzgledu na rywali ktorzy mimo gorszych pilkarsko druzyn sa ode mnie skillowo o klase lepsi. Coz moze uda sie z 3. miejsca chociaz o dobry bilans tez bedzie ciezko.. Pomyslec ze moglem trafic Anglikow..
zibii75

Bez losowania hehe, ciekawe jak bedzie sie grało
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.