Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ćwierćfinały EURO 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012 > EURO 2012
lukasz44

W fazie pucharowej gramy jeden mecz z włączoną dogrywką i karnymi !!!
Zwycięzcy awansują do półfinałów które będą transmitowane live na kanale ISS Online oraz opisywane i nagrywane !!!

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie ćwierćfinałów to 18.06.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

POWODZENIA !!!
WKS

WKSRKS Ogryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimović
Ibrahimović
Ibrahimović
Ibrahimović
Hugo Almeida
Hugo Almeida

Kartki\Kontuzje:
Clear

Opis:
Już przed meczem szczerze mówiąc, żegnałem się ze Szwecją. Wiedziałem, że Portugalczyków nie pokonam, szczególnie że Cristiano Ronaldo nawet Ibrahimovicem nie "przegonie" . A tu niespodzianka, nie dość iż Ibra jest czerwony to jeszcze brak CRa spowodował uśmiech na mojej twarzy. Szwedzi atakowali w pierwszej połowie i nic z tego nie wynikało. Co by nie zrobili to i tak Eduardo wyciągał wszystko i a do tego frustracja wzrosła gdyż na 3 okazje Portugalczyków...padły 2 gole. Druga połowa to już istny koncert Ibrahimovića. Strzały które oddawał były atomowe - dosłownie. Ibra po raz kolejny ratuje mi tyłek i z pewnością bez niego nie zaszedłbym tak daleko. Nie wiem czy będę miał okazje w następnym meczu wpisywać wynik wiec tutaj powiem, że moje dotychczasowe dokonania uważam za sukces. Planem minimum było dotarcie do Euro, planem maks wyjście z grupy. Więc można powiedzieć, jestem spełniony ^^

Bohater spotkania:

Ferat

Ferat BlueOle

Składy:
zapomniałem..

Screeny:

Strzelcy:
Pecnik
Novakovic
Birsa
Elia
Babel

Kartki\Kontuzje:
- Maduro

Opis:
Niespodzianka w cwiercfinale, faworyzowani Holendrzy zagrali jakby widzieli sie po raz pierwszy na oczy, Slowency czytali ich gre niczym z otwartej ksiazki co bylo kluczem do sukcesu, Robben i spolka dopiero w 75 minucie doznali olsnienia, ale bylo juz zbyt pozno.

Bohater spotkania:
po prostu BlueOle

JustMe1987

JustMe1987 niCejOke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Henry
Gai
Shevchenko

Kartki\Kontuzje:

brak

Opis:

Przez dziadowska skutecznosc mojego zespolu ( dry.gif ) musialem uznac wyzszosc rywala. Gratulacje za wycisniecie maxa z ukrainskiej druzyny. Zadecydowal staly fragment gry po ktorym nieupilnowany Gai przesadzil o wyniku.

Bohater spotkania:

Nikt sie nie wyroznil.

lukasz44
Mecz Milerinho-sylwek12b nadal nie rozegrany. Już mieliście czas o 2 dni dłuższy niż reszta ale jak widać nic nie dało...
Ostateczny termin to 21.06.12 godzina 20:00. Jeżeli nie rozegracie wstawię WO przeciwko temu kto zawinił...
sylwek12b
dla adminow
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry348438
ostatni post#10
lukasz44
Wo dla Rosji. Konsekwencje wobec Milerinho za olanie tego meczu zostaną wyciągnięte.
Niebawem rozpiszę półfinały (dziś albo jutro rano)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.