Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Półfinały EURO 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012 > EURO 2012
lukasz44

W fazie pucharowej gramy jeden mecz z włączoną dogrywką i karnymi !!!
Zwycięzcy awansują do Wielkiego Finału który będzie transmitowany live i prawdopodobnie nagrywany ! Również półfinały postaramy się pokazać LIVE a w tym celu proszę kontaktować się z GooFym i ze mną, postaramy się dograć termin.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie ćwierćfinałów to 24.06.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

POWODZENIA !!!
niCejOke

niCejOke Sylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gusev
Gusev
Shevchenko
Shevchenko
Shevchenko

Kerzhakov
Kerzhakov
Kerzhakov
Tobinsky

Kartki\Kontuzje:
Brak

Opis:
Mecz godny półfinału. Ukraina największa niespodzianka EURO przed własna publicznością grała znakomite zawody. Pierwsza połowa zdecydowanie dla nich. W drugiej to już niestety Rosjanie rządzili. I po remisie dogrywka. W I części dogrywki Rosjanie strzelili bramkę i już byli pewnie awansu. NiceJoke w krótkiej przerwie zmienił taktykę postawił wszystko na jedną kartę i to przyniosło efekt. Po golu Guseva i chwile później Shevchenki Ukraińcy cieszyli się z awansu do finału. A nikt nie dawał im szans na wyjście z grupy! Thx Sylwek12b!
Bohater spotkania:

Daje awans i zwycięstwo Ukrainie! Finał w Kijowie dla gospodarzy! Szewa królem!

WKS

WKSRKS BlueOle

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimović
Ibrahimović
Ibrahimović
Ibrahimović
Kallstrom
Matavz
Matavz
Ilicic
Birsa
Ljubijankovic

Kartki\Kontuzje:
Granqvist - żółta

Opis:
Dziwny mecz. Piłkarze dziwnie sie zachowywali. Już w 3 minucie wykorzystał to Matavz. Brakowało jakby przyśpieszenia, wszystko wydawało się takie wolne i niedokładne. Mecz uratował mi Issaksson i Ibrahimović. Jeden co on nie wyłapywał ( w tym karnego) i jakiego miał farta ... myśle, że albo odpokutowuje te mecze które przegrałem albo zaczne odpokutowywać te które przegram. W każdym bądź razie był dzisiaj świetny jeden jak i drugi i nalezy im sie pomnik gdzieś w Szwecji już teraz, bez względu na finał. Mecz pod względem emocji jeden z najlepszych jakie grałem w PES 6. Jednak Futbol z mojej strony nie był dość spektakularny gdyż tak jak mówiłem grało mi sie dziwnie. W Finale "Trzy korony" zmierzą się z Ukrainą czyli z reprezentacją która była z nimi w grupie. Szwedzi w finale to na pewno niespodzianka dla wszystkich. Jednak skoro udało się dotrzeć gdzie sie jest to czemu by tego nie wygrać ?

R.K:

WKSRKS BlueOle

Bohater spotkania:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.