Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzien 2 [7.11.2005-12.11.2005]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
korzen
opisywac
pudek357
7 kolejka wink.gif

pudek357 (Paragwaj) 3 - 0 (Bułgaria) tooom19

bramki smile.gif
Wiselka
Wiselka(Senegal)- Empo(Ukraina) 3-2(1-0) smile.gif

Poczatek spotkania to wymiana ciosow. Az w koncu w ok. 30 min spotkania strzelam na 1-0. Pod koniec pierwszej polowy dostaje czerwona kartke. Druga polowa to atak za atakiem Ukrainy co przynosi efekt w postaci dwoch goli dla Empa. Jednak udaje mi sie w samej koncowce sprzechylic szale zwycienstwa na moja srtone.

Pozdro Empo
Dzieki za mecz:)smile.gif
pudek357
6 kolejka wink.gif

Iras (Japonia) 3 - 1 (Paragwaj) pudek357

bramki

juz na poczatku meczu glupi faul z mojej strony i czerwien sad.gif

pozdro
korzen
snake 1-1 korzen

Wiadomo korzen w ustawieniu 3-5-8, wiadomo to jego zwykle normalne ustawienie. Mecz ciekawy obie druzyny miały takie same buty. W pierwszej połowie rowny mecz kilka sytulacjii z 2 stron. W drugiej połowie Goor strzela gola po indywidualnej akcjii całego zespolu...gool...goor pozdrawia swojego lachociąga z mokotowa. Potem ten sam Goor mogl podwyzszyc na 2-0 ale widocznie wisiała gdzies tam flaga bałtyku i nie trafił. Potem jakis typ z grecjii...gol...po dobitce .gol..niestesty bramkarz moj szmaciarz dali mu w lape chyba ;P

Całkiem na Serio skrot meczu. [5mb czas:1min muza:U2-all becouse of you]
Wiselka
luzy_bum -Wiselka 1-2 (0-2) smile.gif

Mecz odbyl sie w duzych lagach ale to nie przeszkodzilo mi wygrac meczu, choc najsprawiedliwszym wynikiem bylby chyba remis. Na poczatku spotkania luzy mial setke ale moj bramkach pokazal sie z jak najlepszej strony. Potem dwie szybkie Kamary i do przerwy 2-0 dla Senegalu. Druga polowa zaczela sie do gola dla gospodarzy. Do konca spotkania wynik sie juz nie zmienil choc obie druzyny mialy swole szanse.

Pozdro lazy_bum
Dzieki za meczyk:)
Wiselka
Wiselka- Depor 3-0 (2-0) smile.gif

Meczyk rozpaczol sie dla mnie i dobrze i zle. W jednej z pierwszych akcji H.Camara strzelil gola z glowki jednak zaraz po jego strzeleniu jeden z moich zawodnikow otzymal czerwien i zostalem zmuszony do gry z kontry:/. Jednak jeszcze przed przerwa udalo mi sie wykorzystac jedna z nich. Depor w pierwszej polowie praktycznie nie zagrozil bramce Sywly. Po zmianie stron Martins mial jedyna setke w meczu Nigeryjczykow ale jednak gral z kontuzja i jego strzal na pusta bramke byl nie celny. Pod koniec spotkania wyprowadzilem jeszcze jedna kontre i ustalilem wynik na 3 do 0.smile.gif

Pozdro Depor
lazy_bum
QUOTE(Wiselka @ Nov 7 2005, 22:11:52)
luzy_bum -Wiselka 1-2 (0-2) smile.gif
Mecz odbyl sie w duzych lagach ale to nie przeszkodzilo mi wygrac meczu, choc najsprawiedliwszym wynikiem bylby chyba remis. Na poczatku spotkania luzy mial setke ale moj bramkach pokazal sie z jak najlepszej strony. Potem dwie szybkie Kamary i do przerwy 2-0 dla Senegalu. Druga polowa zaczela sie do gola dla gospodarzy. Do konca spotkania wynik sie juz nie zmienil choc obie druzyny mialy swole szanse.

Pozdro lazy_bum
[right][snapback]42554[/snapback][/right]

Oto i relacja z meczy z Wisełką i z pawel_szulc (polecam z głośnikami ;-).

lazy_bum 0:1 (0:0) pawel_szulc
lazy_bum 1:2 (0:2) Wisełka

Od siebie powiem kròtko. Oba mecze było do wygrania przez obie strony, w obu sprawiedliwszy byłby remis. Jak wiadomo nie od dziś sport sprawiedliwy nie jest... dlatego wnoszę o sprawdzenie pobranych pròbek moczu na obecność dopingu! q-;
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.