Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Manie, Fobie Itp
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2
snake
Jakie macie swoje skryte fobie albo manie udziwnienia? biggrin.gif

Moje to

- Gdy wychodze z marektu itp. to boje sie ze bramka przy kasie zapiszczy.

- Czytam gazete zawsze od konca, bo tam jest sport zawsze tongue.gif Czytam wszystko o ŁKSie, o Widzewie czytam tylko wtedy gdy źle u nich się dzieje.

- jak coś w kompie jest zjebane, tzn w Windowsie to najpierw musze to naprawić, nie potrafie wtedy robić nic innego, zanim tego nie zrobię.

To tyle jak mi sie cos przypomni to dam znać.
korzen
QUOTE(snake @ May 1 2006, 15:47:50) [snapback]65341[/snapback]

.

To samo mam. Jeszcze inne to :

- Zawsze się smieje z gazety Fakt. Ze czytelnicy leca na tania sensacje...a sam ostatnio gdy mialem kase to kupowalem sobie...i nie dla tego zeby czytac sport, tylko te senascje wyssane z palca...dziwne...;p

- Bez watpniea mam chorobe psychiczną U2, powinienem sie leczyc, ale jest mi z tym dobrze biggrin.gif

pzdr, jak cos mi się przypoomni to napisze ;p
kyle87pl
QUOTE(snake)

Też to mam
-Gdy biore łyżeczke(do herbaty, lodów, itp.) musi być zakończona czubkiem a nie zaokrąglona
-wszystkie naczynia i sztuczce jakich używam muszą być czyste. Nawet jeżeli chce ukroić chleb a wcześniej ktoś robił to już tym nożem-biore nowy blink.gif , to chyba naprawdę jest jakaś fobia czy coś.
tomek828
- boje kampac sie w rzekach poniewaz strasznie boje sie ze sie utopie, wciangnie mnie wir itp.
- jak wracam pijany do domu to boje sie ze starzy wyczuja alkohol chociaz ze mam 18lat smile.gif

jak cos wymysle to dopisze
Maesky
Ja za to mam taką manię, że przed wyjściem sprawdzam wszystko kilka razy, czy jestem spakowany, czy mam portfel, dokumenty, czy nic nie zapomnialem i na koniec czy zakluczyłem mieszkanie. Jeszcze po drodze sprawdzam po kieszeniach czy wszystko jest tongue.gif

Mam jeszcze manię noszenia ze sobą chusteczek tongue.gif Zawsze biorę, bo uważam, że mogą się przydać smile.gif
Crawler
A jam mam coś takiego, że jak coś czytam, to czytam to jescze kilka razy (np. jedno zdanie 4 razy) bo zdaje mi się, że źle przeczytałem tongue.gif
Albo jak już coś zacznę robić to nic mnie nie oderwie od tego smile.gif
I nie wiem czy to jest mania chyba jakaś zdolność bo jak np. w tesco babka mówi coś przez mikrofon że słychać na cały sklep, to sekunde przed nią wiem że coś ona powiem. Skomplikowane
korzen
Mi np. jak niechce sie uczyc, to zawsze mowie ze obudzę się przed szkołą godzine szybciej, i się pouczę. Jak dzwoni budzik rano to nigdy niechce mi się uczyc i zasypiam. Tak było zawsze, mimo ze obiecuje sobie po kollejnym razie ze to juz się nie powtorzy
Damian
Ja tak samo musze sprawdzic cos dziesiec razy za nim wyjde.Czesto nawet w drodze do szkoly ise zatrrzymuje 5 razy by sparawdzic czy wszystko mam.Z ta bramka tez to mam.Raz nawet mi zaczela piszczec.Niezle sie przestraszylem.OKazalo sie, ze czapka byla kupiona w tym sklepie i byla zle skasowana.
czlapka
QUOTE(snake @ May 1 2006, 15:47:50) [snapback]65341[/snapback]

- Czytam gazete zawsze od konca, bo tam jest sport zawsze tongue.gif Czytam wszystko o ŁKSie, o Widzewie czytam tylko wtedy gdy źle u nich się dzieje.

Czyli nie czytasz nigdy o Widzewie ? biggrin.gif

Też mam z tymi barierkami w Sklepach, i co do sklepów to jak jestem w Galerii (Łódzkiej), to mam wrażenie żę ci ochroniarze w beretach mnie szpiegują tongue.gif

Nie wiem czy to udziwnienie ale jak gram na bramce bez rekawic to się nie moge,mam lęk przed rzucaniem się, a w rękawicach latam (na kamienie i szkło nawet tongue.gif)
snake
QUOTE(czlapka @ May 1 2006, 20:04:01) [snapback]65389[/snapback]

Czyli nie czytasz nigdy o Widzewie ? biggrin.gif

Bardzo często właśnie czytam wink.gif
T-Mac
boje sie ze jak pije to znowu strace swiadomosc i bede kierowal ruchem ulicznym
lukasso
kosz zawsze musi być pusty ale w domu zawsze bajzel
na pulpicie tylko najpotrzebniejsz ikonki
nie wiem skad to sie bierze tak samo jak kogos zablokuje to po jakims czasie odblokowywuje bo ten nr mi przeszkadza i jakos miejsce zajmuje
to samo co korzen nie chce mi sie uczyc mowie sobie ze rano powtorze a rano nigdy sie nie chce
zawsze wlaczam kompa jak jestem w domu,nawet gdy nie potrzebuje z niego korzystac juz sie ,komp musi byc wlaczany nawet jesli jem obiad w drugim pokoi badz cos ogladam w TV
cos przypomne to napisze
szyma

mam to samo to jakas fobia panuje na to tongue.gif

-Jak przychodze ze szkoly to pierwsze co robie to wlaczam kompa jeszcze nie zdejme plecaka,butow a juz ide go wlaczyc

-Jak gram w pilke z kumplami to ja stoje na bramce zazwyczaj i nie moge zronic bez swoich rekawic jesli bronie w kogos rekawicach poprostu bronie gorzxej nie wiem skad to sie bierze ale jakos w moich lepiej bronie tongue.gif

Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze
Rivaldinho
-musze umyć zęby lub rzuc gume po kazdym posilku
-zawsze mieć przy sobie jakiś hajs
-raz na kilka dni zagonić browar
Więcej grzechów nie pamiętam...
siara_acm
-Zawsze muszę mieć chusteczkę w prawej kieszeni
-Niewiem czy można to nazwać fobią, ale zawsze co tydzień musze zmieniać tapetę na pulpicie...
-Gdy nie mam jaśka to nie zasnę
-Sprawdzanie w szkole czy dobrze zamknęłem szafkę
-Gdy spodoba mi się nawet króciutki dźwięk z jakiejś piosenki lub text, to cały dzień to nucę, non stop (np. everybodyeverybodyeverybody leaving now everybodyeverybodyeverybody sucks biggrin.gif )
korzen
QUOTE(szyma2 @ May 1 2006, 21:05:51) [snapback]65416[/snapback]

-Jak przychodze ze szkoly to pierwsze co robie to wlaczam kompa jeszcze nie zdejme plecaka,butow a juz ide go wlaczyc

;DDDDDDD jakbym widział siebie

Ja mam jeszcze takie cos ze np. jak na sprawdzianie czegos nie wiem to logiczne ze w myslach przeklinam i mowie np 'kurwa jak to było' to zawsze boje sie ze z tych nerowow to 'kurwa jak to było' napisalem na kartce. Na szczescie nidgy to sie niezdazylo smile.gif
JuveR
QUOTE(snake @ May 1 2006, 13:47:50) [snapback]65341[/snapback]

Też to mam
Mam również inne, ale sobie teraz nie moge przypomniec. Zaraz je napisze

PS. Inne to:
--- Podobnie jak szyma2 , czyli jak przychodzę ze szkoły to pierwsze co robie to wlaczam kompa jeszcze nie zdejme plecaka,butow a juz ide go wlaczyc,
--- Sztućce muszą być czyste, inaczej ich nie używam.

Mój kuzyn ma bardzo ciekawą fobię. Gdy zaczyna grać mecz w PES-ie 5 musi zawsze 3 razy dotknąć naprzemian uszy i klawiaturę. Śmieszne nie ???
Raffels
Teraz ja tongue.gif
- Też tak mam, że w supermarkecie przechodząc przez bramkę mam wrażenie. że zaraz zapipczy
- Gdy chodze po centrum handlowym wydaje mi się, ze ochroniaże mnie śledzą
- Wychodząc z domu sto razy sprawdzam czy zgasiłem tlewizor, światło, zamknąłem drzwi itp.
- Na biurku musze mieć zawsze porządek
- Jak włączam kompa to zawsze na poczatku skanuje go Boostspeedem, oprozniam kosz itp.
- Gdy komp mi się zatnie choćby na 5 sekund i nawet wiem że tak musi być to bluzgam od kurw, gówien cholernych itp.
- Jak słucham muzyki na słuchawkach (discmen, mp3) to mam wrażenie, że wszyscy to słyszą
- Wsiadając do autobusu wydaje mi się, ze wszyscy sie na mnie patrzą
- Ciągle sobie mówie, że poucze się pózniej.... fakt jest taki że wogole sie nie ucze. tongue.gif
korzen
Jeszcze jedna fobia mi się przypomniala ;D

Jak jade metrem, to zawsze jezeli ktos ma duza torbe to mysle o nim jak o jakims terroryscie...czasami to jest uciazliwe...bo stacje metra centrum omijam szerokim łukiem...bo tam najwiecej ludzi wisada...i najwieksze ryzyko wybuchu biggrin.gif Takich fobii mam miliony p; pozatym jeden z najciekawsych tematow na tym forum ;d
szyma
-Gdy spodoba mi się nawet króciutki dźwięk z jakiejś piosenki lub text, to cały dzień to nucę, non stop (np. everybodyeverybodyeverybody leaving now everybodyeverybodyeverybody sucks )

mam to samo kumple zawsze do mnie mowia zebym sie wkoncu zamknal bo caly dzien nuce ta sama melodie
- Ciągle sobie mówie, że poucze się pózniej.... fakt jest taki że wogole sie nie ucze.

I to tez tongue.gif hehe a komu chcialo by sie uczyc jest wiele ciekawszych zeczy od nauki tongue.gif

I jeszcze mi sie pare przypomnialo
-Zawsze jak cos jem obojetnie co to jest czy obiad czy baton to zawsze sobie nuce hehe nie wiem tak jakos nad tym nie panuje biggrin.gif
-Zawsze musze miec przy sobie telefon w prawej kieszeni
Morte

mam to samo biggrin.gif

- zawsze sprawdzam po pare razy czy zgasiłem światło w domu i czy zamknąłem drzwi na klucz
- jak rodzice korzystają z komputera boje się, że znajdą coś czego nie powinni tongue.gif
Karol Johnn
Moja fobia ostatnio jest to ze musze przez dzien wypic przynajmniej 1,5 litra wody, co bym nie robil to przy okazji zawsze (ostatnio) pije wode, szkoda mi oddawac starych przenoszonych spodni lub innych ubran, ch*j ze za male i wiem bardzo dobrze o tym, ale w duchu cos mi szepce "moze sie przydadza" i nie oddaje i sie kisza gdzies gleboko w szafkach, jakis lek ze jak oddam albo wyrzuce to jakby wydzierano "cos ze mnie" i juz nie bede taki sam jak przed oddaniem! tongue.gif hehe dobre co? no nie wiem... ostatnio mam zababona na nie scinanie wlosow bo w koncu matura za 3 dni i w zwiazku z powyzszym od 5 miechow nie zawitalem u zadnego fryzjera!
Ogolnie to jak nie wypije(alk) sobie 2 tyg to wydaje mi sie ze minely wieki odkad nie pilem i ide z czystym sumieniem na impreze sie nawalic bo przeciez tak dawno nie pilem tongue.gif, albo naprzyklad jak czegos dawno nie robilem to wydaje mi sie ze juz tego nie umiem!
pozdro fajny temat tongue.gif
kucharz
Problemy z bramkami w marketach...to codziennosc cool.gif

No tak.....a co konkretnie mnie denerwuje..... i powoduje mala schizke.....no wiec:
-gdy ktos....paznokciem...rysze przykladowo:o metalowy blat,parapet lub o sciane blink.gif
-ostatnio w Toruniu wedrowalismy z bratem mostem nad Wisla...i zachcialo nam sie wystawienia cennych rzeczy przez most.....tak aby puszczajac..owy przedmiot ten wpadl do wody laugh.gif jezu.....myslalem ze tam zemdleje.....brachol...wyciagnal aparat.....a ten wisial bezwladnie na rece unsure.gif taki dziwna fobia ale niezmiernie schizujaca tongue.gif
-gdy wychodze z domu drzwi...sa przezemnie 4x otwierane i znowu zamykane....bo nie mam pojecia czy dobrze zamknalem
to chyba na tyle wink.gif dziekuje za uwage
dr_idea
Ja mam takie dwie największe:
- pierwsza rzecz po szkole czy po obudzeniu się - komp tongue.gif
- przed wyjściem z domu zakręcam krany, sprawdzam kuchenkę, czy z kontaktu matka lokówkę wyłączyła, a już o drzwiach wejściowych to nie wspomnę biggrin.gif.
Może coś jeszcze pozniej dodam.
Crawler
A teraz sobie przypomniałem, że tak jak szyma zawsze jak coś jem obojętnie co to sobie nuce. Inaczej nie umiem zjeść biggrin.gif
I tak samo jak ktoś tam napisał musze mieć czystą szklankę, sztucce inaczej nawet tego nie tknę smile.gif
korzen
QUOTE(kucharz @ May 2 2006, 00:23:05) [snapback]65454[/snapback]

No tak.....a co konkretnie mnie denerwuje..... i powoduje mala schizke.....no wiec:
-gdy ktos....paznokciem...rysze przykladowo:o metalowy blat,parapet lub o sciane blink.gif
-ostatnio w Toruniu wedrowalismy z bratem mostem nad Wisla...i zachcialo nam sie wystawienia cennych rzeczy przez most.....tak aby puszczajac..owy przedmiot ten wpadl do wody laugh.gif jezu.....myslalem ze tam zemdleje.....brachol...wyciagnal aparat.....a ten wisial bezwladnie na rece unsure.gif taki dziwna fobia ale niezmiernie schizujaca tongue.gif

Mam to samo wink.gif
lala6000
moja fobia to a'la do mego nicku :
jak mam połamanego paznokcia lub np. sie połamał i "zaczepia" to potrafie nawet z zabawy do domu jechac go opiłowac bo nie wytrzymam...nawet laski mnie wtedy nie interesuja biggrin.gif:D ( mzoe to od tego ze przez cos takiego kiedys paznokcia mi wyrwało)
Bushmen
hmm, ja mam dziwna fobie ze jak przechodze przez most i mam czapke na glowie, a jest lekki wiatr to zawsze boje sie ze spadnie mi czapka ;D albo telefon komorkowy zawsze musze miec w lewej kieszeni, a portfel w prawiej ;D Gdy siadam przy kompie to zawsze najpierw ustawiam glosniki aby bylo idealne stereo ;D dziwny jest ten swiat ;]
Crawler

QUOTE(korzen @ May 2 2006, 09:10:29) [snapback]65477[/snapback]

Mam to samo wink.gif

Hehe ja też tak mam teraz sobie przypomniałem smile.gif smile.gif
tomek828
albo telefon komorkowy zawsze musze miec w lewej kieszeni, a portfel w prawiej

tez tak mam, ostatnio jak sprzedalem komorke i wyszedlem z komisu po 5minutach szukalem telefonu po kieszeni i sie przestraszylem ze zgubilem biggrin.gif
szyma
Przymomnialo mi sie jeszcze cos jak bushmen napisal
hmm, ja mam dziwna fobie ze jak przechodze przez most i mam czapke na glowie, a jest lekki wiatr to zawsze boje sie ze spadnie mi czapka
mam to samo i zawsze na moscie ja zdejmuje hehe
Gdy siadam przy kompie to zawsze najpierw ustawiam glosniki aby bylo idealne stereo

I to tez musze zawsze zrobic i jeszcze jedna zecz w glosnikami to musza byc zawsze wlaczone bez wzgledu czy gram np w WE to i tak musza byc wlaczone smile.gif
norek
-nidedawno mialem fobie jezdzenia starymi autobusami...takie dlugie wysokie jelcze...kiedy kierowca nieco szybciej wchodzil w zakret wydawalo mi sie ze sprzet sie wywroci.
-jak ide po jakims sklepie lub centrum handlowym wydaje mi sie ze wszystkie panny sie na mnie gapia
...jak narazie byloby na tyle...jak cos przypomne sobie to dopisze smile.gif
Regz
QUOTE(norek @ May 8 2006, 23:15:13) [snapback]66620[/snapback]

-nidedawno mialem fobie jezdzenia starymi autobusami...takie dlugie wysokie jelcze...kiedy kierowca nieco szybciej wchodzil w zakret wydawalo mi sie ze sprzet sie wywroci.

ja tez mam coś takiego jak wracam "nocnym" Icarusem i u nas jest taka droga pod góre zwana "serpentyną". Jest tam pare zakrętów a naokoło urwisko. Zawsze mam film że zaraz autobuis sie przechyli na bok i wszyscy się spier... z tej górki smile.gif
-jak ide po jakims sklepie lub centrum handlowym wydaje mi sie ze wszystkie panny sie na mnie gapia
szkoda że ja tak nie mam... unsure.gif
bluble
Choć w firmie pracuje prawie tysiąc osób to mnie się wydaje, że w końcu ktoś się czepi, że prawie całą noc będąc w pracy...siedzę na necie... cool.gif
abus
moje fobie:
- gdy "chodze" po internecie to zawsze muszę mieć włączone Ulubione
- gdy na gg w prawym dolnym rogu pojawia mi się ktoś z jest dostępny z opisem zawsze sprawdzam jaki to jest opis.

Gdy coś sobie przypomnę to napisze
BartekRym
Ja mam coś takiego, że jak robię coś przy kompie, na przykad gram, lub siedze w internecie to muszę miec zamknięte drzwi od pokoju, a jak tylko ktoś wchodzi i je otwiera to natychmiast wszystko zamykam i sie wkurzam na siebie, że to zrobiłem.

PS Tego posta piszę drugi raz. tongue.gif
korzen
QUOTE(abus @ May 9 2006, 16:29:51) [snapback]66681[/snapback]

- gdy na gg w prawym dolnym rogu pojawia mi się ktoś z jest dostępny z opisem zawsze sprawdzam jaki to jest opis.

Mam to samo ;d Mam jeszcze taka fobie, ze jak siedze na kompie to zawsze musi byc zasłonięta roletka na oknie. Nie wiem, jak jest odsłonięta i zaswieci mi choc jeden promien na moniotr to jestem gotow wylaczyc go ;d
snake
No mi jak pada słońce na monitor to przegrywam mecze biggrin.gif
I nic nie widze na ekranie.
lookass
QUOTE(korzen @ May 9 2006, 17:25:21) [snapback]66695[/snapback]

Mam to samo ;d Mam jeszcze taka fobie, ze jak siedze na kompie to zawsze musi byc zasłonięta roletka na oknie. Nie wiem, jak jest odsłonięta i zaswieci mi choc jeden promien na moniotr to jestem gotow wylaczyc go ;d

Heh to wkurzający nawyk mojego brata ciągle zasłania żaluzje nawet jak słońce mocno nie świeci i wkurza mnie to bo w pokoju ciagle jest ciemno :[

QUOTE(BartekRym @ May 9 2006, 17:21:41) [snapback]66692[/snapback]

Ja mam coś takiego, że jak robię coś przy kompie, na przykad gram, lub siedze w internecie to muszę miec zamknięte drzwi od pokoju, a jak tylko ktoś wchodzi i je otwiera to natychmiast wszystko zamykam i sie wkurzam na siebie, że to zrobiłem.

PS Tego posta piszę drugi raz. tongue.gif

Heh a to z kolej moja fobia tak mnie to wkurwia zawsze zamykam drzwi od pokoju a kompa mam na przeciwko drzwi i zawsze siedze do nich tylem denerwuje mnie to i musza byc zamkniete a nie daj Boże żeby ktoś je zostawił otwarte to się wkurwiam i karze zamykać tongue.gif
lazy_bum
Nigdy nie chodzę po klapach od kanałów/studzienek.

.. i oczywiście:
FEAR OF THE DARK.
tV2
boje sie, ze spotkam lazy'ego w ciemnej, dlugiej uliczce...
_kamil_
- czytanie przy jedzeniu - jak nie mam gazety przed soba to mi sie odechciewa jesc
- reset kompa - nawet jak sie zatnie na 5 sekund to i tak od razu reset
- ogladanie wiadomosci - musze ogladac w tv kazde fakty, wydarzenia itp. inaczej wydaje mi sie, ze przegapilem cos waznego
- w kompie musi byc wszystko idealnie, tzn. bez zadnych zwolnien, przycinek itp. Balgan moze byc wink.gif
siara_acm
Swych najgorszych fobii oczywiśćie nie napisałem w pierwszym poście (yebana pamięc), a to są naprawdę głupie fobie...
Mam jeszcze taka fobie, ze jak siedze na kompie to zawsze musi byc zasłonięta roletka na oknie.

Ja co prawda mam zasłonę, ale jak siadam do kompa, to też musi być zasłonięta do połowy, żeby mi nie świeciło w monitor, inaczej nic na kompie nie zrobie bo mi nawet najmnieszy promyk światła przeszkadza...
Ja mam coś takiego, że jak robię coś przy kompie, na przykad gram, lub siedze w internecie to muszę miec zamknięte drzwi od pokoju.

Heh mam to samo, jak ktoś wychodzi i nie zamknie "dokładnie" tych drzwi, to musze wstać i sam je zamnkąć, muszą byc zamknięte...

Chyba moja najgłupsza fobiA polega na tym że jak zrobie sobie herbatę, to krócej niż 3 minuty nie może się parzyć bo inaczej dla mnie jest za słaba tongue.gif
rav
1) Pedant w kwestii coverków do CD - każda nagrana płytka musi być w pudełeczku slim i mieć wydrukowaną piękną okładeczkę :] Później kumple przychodzą i zazdroszczą tongue.gif
2) porządek na pulpicie i we wszytkich folderach (siostra robi syf zawsze ><) ...
3) syndrom x - jak rysuję jakąś postać to przybieram jej wyraz twarzy ^^
Maesky
Zapomniałem dodać wcześniej...moja mania polega na tym, że jak siedze przy kompie albo robię cokolwiek innego w pokoju, to musi lecieć muzyka, nawet jak gram w PES 5 albo w FM 06. Mój brat twierdzi, że jestem uzależniony od muzyki, bo nawet jak mam 3 minuty do wyjścia i wchodzę na chwilę do kompa, to włączam jeszcze jeden utwór tongue.gif Nawet obiad jem często u siebie, bo przynajmniej gra muzyka. Jak jade do szkoły to muza z odtwarzacza mp3 również mi przygrywa. Nawet jak idę wyrzucić śmieci, to często biorę mp3 tongue.gif W moim domu są 4 sprzęty grające, czyli we wszystkich pomieszczeniach oprócz przedpokoju(2 pokoje, kuchnia i łazienka).
Gdybym był bogaty - na pewno byłbym audiofilem, bo zwracam dużą uwagę na jakość dźwięku, a że teraz kasy nie mam dużo, to jadę na wieży JVC 2x100 W - czyli takim średnim.
kostek
fajny topic...
z tych co sobie przypomniałem to...
-jak wracam w nocy trzeźwy to bardziej boję sie o to, że starzy się przyczepią, że piłem niż jak wracam najebany.
-syndrom supermarket
-jak gram w WE nie może mi być zimno w łapy...jak tylko czuje, że mam zimne rece to ogrzewam pod ciepłą wodą albo na grzejniku.
-nigdy nei wiem gdzie położyłem klucz od domu
-pierwsza myśl po przebudzeniu się...'jak by tu nei isć do szkoły'
-jak siedze na kompie obowiązkowo musi być włączona muzyka...
-jak ide sam, jakąś ciemna uliczka to oglądam sie często za siebie
-jak siedze sam na chacie w nocy to zapalam w pizdu świateł w domu...nie wiem po co...ale zapalam biggrin.gif
Bo0os
-Zawsze po skańczonej serii przeglądam sie w lustrze i macam sie... śmieszne.A jeszcze na ciepło sprawdzam ile tam urosło.I tak od pół roku co dzień... smile.gif

-boje sie usnąć na brzuchu... bo sie udusze

-zawsze wydaje mi sie wszyscy mają skupiony wzrok na mnie

-ta jebaana nauka!

No i mania to oczywiście PES... smile.gif
kostek
-jak siedzie przy kompie, i ktos o cos mnie zapyta, zawsze odpowiadam-tak..

mam to samo....
"tak...no...yhm...no...no..." i tyle ;d
kobuz
modli się żeby inni też tak mieli

Może to śmieszne, ale jak gram w PESa ogromne znaczenie ma dla mnie, czy dany zawodnik ma ładnie zrobioną twarz. Gram sobie teraz w MŚ Polską (a co, trzeba sobie odbić smile.gif) i za wuja nie wprowadzę Gancarczyka, bo nie zainstalowałem jego twarzy. A jak grałem w Master League znalazłem zajebisty talent, dużo statsów >95. I go nie kupiłem, bo nie znalazłem jego twarzy na necie tongue.gif. Śmieszny jestem. blink.gif

-jak siedze sam na chacie w nocy to zapalam w pizdu świateł w domu...nie wiem po co...ale zapalam

hehe, nie mów "nie wiem po co", bo boisz sie po prostu kozaku! Ja też tak mam. A jak idę spać to odwracam głowę do ściany, bo jak się patrzy na pokój oświetlony subtelnym urokiem księżyca...różne rzeczy przychodzą do głowy.

To taki irracjonalny strach, bo w sumie nie ma się czego bać tongue.gif tongue.gif.

I piszę długie posty. cool.gif I często daję akapity/puste linijki żeby się komuś latwiej czytało smile.gif

Ufff... już mi lepiej, się zwierzyłem.
KSG
To samo tez sie boje przejsc przez bramki hehe:)

Jak daje coś żeby mama mi wyprala to sprawdzam 5 razy tą samą kieszeń zeby mama nic nie znalazla:P

Co chwile odświezam pulpit( nie wiem po co)

Caly czas patrze na komorke czy nie przyszla nowa wiadomość

Jak mam wlosy na żelu to caly czas ich dotykam zobaczyc czy dalej stoją

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.