Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Nas Czeka W Update Oe
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
calwin
Pare dni temu OE patch ujrzał światło dzienne a my wzieliśmy się za kolejne poprawki aby był jeszcze lepszy.

a oto pierwsze screeny:

Rovix
Proponuje zabrać się bardziej za mordki, stadiony, stroje (Żeby każda drużynka miała 3 smile.gif ) Ale to moje zdanie smile.gif

Screeny wypas

Pozdro
Damian.
Screeny pokazują że Update patcha będzie b.dobry. Pozdr
Orange_91
Cytat(Rovix @ May 17 2007, 16:59:03) [snapback]148117[/snapback]
Proponuje zabrać się bardziej za mordki, stadiony, stroje (Żeby każda drużynka miała 3 smile.gif ) Ale to moje zdanie smile.gif

Screeny wypas

Pozdro

Stroje,stadiony i mordy swoja droga a grafika swoja droga. Co do stroji to przeciez kazda ma przynajmniej 3 albo nawet wiecej.
reS
W obecnej wersji patcha menusy stoją na bardzo wysokim poziomie, ale oczywiście jeszcze lepsze nie zaszkodzą wink.gif pzdr
szołpas
Na screenach prezentuje sie bardzo dobrze ale zobaczymy jak bedzie to wszystko wyglądało wink.gif
pozdro!
Edit: Moglibyscie wlasnie zrobic Sporting bo bardzo mi tej druzyny brakuje i nie tylko mi z pewnoscią tongue.gif
ScOuT
Cytat(Rovix @ May 17 2007, 16:59:03) [snapback]148117[/snapback]

Screeny wypas

Pozdro

Zgadzam sie z kolega. Twarzy jest nieciekawa ilosc
matthew
screeny super, ale mi najbardziej zalezy na dopracowaniu trybu ML, oraz wiecej mordek.
swoja droga wszystkie twarze po zainstalowaniu Waszego patcha nie maja u mnie wlosow,
tylko te defaultowe z gry ;/

P.S. Jesli chcecie, moge pomoc w tworzeniu patcha, ostatnio mam wiecej czasu,
jct gg wink.gif
Bartolek
Wypasssss...

PS. kiedy mozna sie spodziwac update ?? wink.gif
Smoti
skriny powalaja...oe patch to najlepszy jaki powstał , ichoc nie preferuje "polskich"druzyn w PES (brak mi sportingu liznoba bardzo:()to jednak wasz produkcja mnie powaliła..jest wypas
calwin
kolejne screeny

MAT92
Świetnie się przentuje ten update a czy dacie też troche więcej twarzy do face\hair servera ??
matthew
Cytat(calwin @ May 19 2007, 18:20:39) [snapback]148534[/snapback]
kolejne screeny

Super! ale najwazniejsze - poprawic tryb ML !
pozdro! wink.gif
mcraczek
Swietne menu sie szykuje tego mi brakowalo smile.gif Jesli chodzi juz o grafike to nie zapomnijcie dodac charakterystycznej tablicy wynikow ( scoreboard ) dla polskiej ekstraklasy.
szołpas
PLZ dorobcie Sporting smile.gif
Orange_91
Cytat(sZ0lpAs @ May 20 2007, 13:10:00) [snapback]148651[/snapback]
PLZ dorobcie Sporting smile.gif

Nie dorobimy bo juz nie ma miejsca bo niby za jaka druzyne juz sa 2 najmocniejsze z portugalii i wystarczy.
reS
Bardzo fajne menusy smile.gif trochę mi przeszkadzał czarno-biały klimat w poprzednich, więc te tym bardziej mi się podobają. pzdr
Alcántara
Patch jest super i update zapewne zrobi z niego mistzostwo wszechświata ( bo świata już jest wink.gif )ALE mnie osobiście nie podoba się to że z OE w grafice zamieszczacie jedynie Wisłę Kraków mad.gif jest jeszcze 15 innych drużyn do wyboru! Rozumiem jeden obrazek dla jednego zespołu ale Wisła się powtarza za często i trochę to wygląda jak by patch robiony był jedynie dla fanów Wisły. Tak jak jest teraz jest dobrze (główne menu)
Jeśli chodzi o sprawę Sportingu to również wolałbym aby ta drużyna znalazła się update np. zamiast KSZO ( trochę to dziwnie wygląda mocne europejskie zespoły jak PSV, Juventus czy Porto a w śród nich drużyna zajmująca 10 miejsce w polskiej 2 lidze).
Nakamura25
Cytat(Alcántara @ May 24 2007, 11:54:46) [snapback]149497[/snapback]
Patch jest super i update zapewne zrobi z niego mistzostwo wszechświata ( bo świata już jest wink.gif )ALE mnie osobiście nie podoba się to że z OE w grafice zamieszczacie jedynie Wisłę Kraków mad.gif jest jeszcze 15 innych drużyn do wyboru! Rozumiem jeden obrazek dla jednego zespołu ale Wisła się powtarza za często i trochę to wygląda jak by patch robiony był jedynie dla fanów Wisły. Tak jak jest teraz jest dobrze (główne menu)
Jeśli chodzi o sprawę Sportingu to również wolałbym aby ta drużyna znalazła się update np. zamiast KSZO ( trochę to dziwnie wygląda mocne europejskie zespoły jak PSV, Juventus czy Porto a w śród nich drużyna zajmująca 10 miejsce w polskiej 2 lidze).

popieram jak wywnioskować te prośby to wszyscy chcą sportingu orange proszę dorób sportingu bo tam są ciekawe gwiazdy!!

PS. jeszcze coś jak nie zrobicie sportingu to przynajmniej zróbcie coś żeby dało się w ML wykupić naniego i Moutinho!! to oni są tylko nie ma ich w ML poprawcie to!!
Hojrak Red Devil
Dokładnie, Orange 91 mógłbyś zrobic Sporting za to KSZO bo na pewno większość wolałaby mieć Sporting.
baski18
Odpierd*lić się od KSZO !! KSZO KSZO Ostrowiec !!

Pozdro
RBK
Cytat(Hojrak Red Devil @ May 24 2007, 13:55:52) [snapback]149514[/snapback]
Dokładnie, Orange 91 mógłbyś zrobic Sporting za to KSZO bo na pewno większość wolałaby mieć Sporting.

Ale spójrz w drugą stronę. Niektórzy chcieliby mieć 24 kluby polskie żeby grać nimi w karierze. Nie wiem, czy to czasami nie za czasochłonne, ale czy można by było zrobić 2 OF-y, jeden ze Sportingiem, a drugi z KSZO. Tylko tak rzucam pomysł, nie koniecznie zobowiązujący do czegoś rolleyes.gif
Mooner
Cytat(Alcántara @ May 24 2007, 11:54:46) [snapback]149497[/snapback]

Całkowicie się z tym zgadzam! Ta futbolówka, która została umieszczona w obecnej wersji patcha jest trafna i byłem przekonany, że po prostu nei chcieliście "krzywdzić" innych kibiców.. Jak na razie na tych screenach widzę tylko zawodnikwo Wisły, nikogo więcej.. Gdyby zawodnicy w menu się jeszcze zmieniali jak w Piątce.. ale niestety tak nie jest.. Takie jest moje zdanie..
MAT92
a możecie powiedzieć kiedy wydacie tę dużą paczke stadionów
eye63
Cytat(baski18 @ May 24 2007, 14:01:57) [snapback]149515[/snapback]
Odpierd*lić się od KSZO !! KSZO KSZO Ostrowiec !!

Pozdro

Niesamowicie inteligentne przedstawienie prośby o to, aby jednak zostawić drużynę KSZO Ostrowiec w Patchu. smile.gif

Nie ukrywajmy, dodatek ten jest zrobiony pod polską Orange Ekstraklasę i tym należy się w pierwszym rzędzie kierować - dlatego KSZO jest niezbędne do grania ML z polskimi drużynami. Co do Sportingu, to z Portugalii jest już Benfica i Porto, ogólnie to moim zdaniem brakuje więcej drużyn z Europy środkowej i wschodniej, co by ciekawiej puchary wyglądały. Moim zdaniem możnaby okroić Bundesligę o połowę (lubię tę ligę, ale z braku laku...) i tam powstawiać jakieś drużyny.
RBK
Widać, temat przycichł... blink.gif Kiedy można spodziewać się update??
Orange_91
Cytat(bart_93 @ Jun 3 2007, 15:54:35) [snapback]151487[/snapback]
Wida?, temat przycich?... blink.gif Kiedy mo?na spodziewa? si? update??

Przeciez nie tak dawno patch wyszedl. Pozatym co mielibysmy poprawiac i dodawac?
MAT92
Jedyne co możecie poprawić w patchu to kitserver ,a konkretnie: face/hair ,boots
eye63
Cytat(Orange_91 @ Jun 3 2007, 18:31:53) [snapback]151547[/snapback]
Pozatym co mielibysmy poprawiac i dodawac?

Kitsy, buty, piłki, statsy, pozycje, stadiony, przyśpiewki. To co można dodawać i poprawiać.
servinho
ja bym chciał sotirovicia i wałdocha w Jagiellonii bo nie ma ich w patchu a szkoda...
Orange_91
Cytat(servinho @ Jun 7 2007, 11:21:24) [snapback]152291[/snapback]
ja bym chciał sotirovicia i wałdocha w Jagiellonii bo nie ma ich w patchu a szkoda...

A ja bym chcial zebys nie pisal 2 takich samych postow w 2 tematach.
Hal
A czy będą jakieś nowe bandy?
Tzn - Zaktualizowane?
wink.gif
alvaro
Moim zdaniem update do patcha powinien ,zawierać zaktualizowane drużyny w OE na przyszły sezon. A co do KSZO, no to sorry, ale to juz 3ligowiec jest...
Liedson +10
jesli chcecie, oczywiscie bierzcie moje bandy, tylko dajcie gdzies creditsa wink.gif
Orange_91
ORANGE EKSTAKLASA PATCH v3.0

Co bedzie zawieral update v3.0
Zaktualizowane sklady druzyn na sezon 07/08.
Dodani beniaminkowie we wszystkich ligach.
Boca Juniors w miejsce Juventusu ktory zostaje przeniesiony do Serie A.
Zmiany polskich drzuyn narazie nie wiadomo dokladnie jakie poniewaz czekamy az wszystko dokladnie sie wyjasni.
Narazie pewne jest ze ze wyrzucone zostana Gornik Leczna i Kszo Ostrowiec.
Nowy bootserver na wysokiej jakosci texturach zebranych w paczce Krissa_91.
Kazdy gracz w grze bedzie mial przypisane wlasne buty.
Wiecej twarzy.
Zmienione stroje wiekszosci druzyn w grze.
Nowe przyspiewki.
Nowe stadiony.

itp itd...................................

Jakby ktos mial jakies propozycje badz jakies dodatki ktore mozna by zamiescic w patchu prosze zamieszczac w tym temacie.
Damian.
No to zapowiada się kolejna super wersja patcha
Devious
No już sie doczekać nie moge =)..
A tak odosnie patcha. Niewiem czy tylko u mnie ( może u innych tak samo ), gdy wlacze Lige(orange ekstraklasa) gram pierwszy mecz GKS Bełchatów wszystko pieknie (chodzi mi głownie o przyspiewki). Lecz gdy gram juz drugi mecz oraz kolejne leci jedna i ta sama przyspiewka jakiegos zagranicznego klubu..Nie wiem czy tylko u mnie sie tak dzieje tongue.gif jesli nie to radziłbym to poprawic bo naprawde denerwuje smile.gif)..Przez 10 meczy jedna i ta sama przyspiewka =)
Vespa64
Ile zespołów bedzie w 2-giej lidze polskiej?
LYJO
Czy w update będzie np GKS Katowice jako jedna z drużyn drugoligowych ?
Bo takie głosy chodzą smile.gif
seen
Z 2 ligi polecałbym zespoły Lechii , Śląska , Polonii Wa-wa i własnie GKSu Katowice tongue.gif
GOPA
powiedzcie mi po co dawac taka Gkse ?? przeciez oni beda miec statystyki po 50 i beda biegac jak ulomy, to bedzie mordenga.
Vadiim
Cytat(GOPA @ Jun 26 2007, 23:17:02) [snapback]157967[/snapback]
powiedzcie mi po co dawac taka Gkse ?? przeciez oni beda miec statystyki po 50 i beda biegac jak ulomy, to bedzie mordenga.

Pomysl sobie ze za dwa sezony taka GKSa i takie dziadki majace statystyki po 50 moga wskoczyc na pierwsze miejsce w pierwszo ligowej tabeli i odniesc wieksze sukcesy niz "terazniejszy mistrz"..

huh.gif blink.gif

Zajebales sobie sprawe tym postem poniewaz ja uwazam, ze taki zespol jakim jest Katowicki GKS powinien znalesc sie w pesie smile.gif Mimo, ze do nie dawna szlajali sie po trzecich ligach smile.gif
Przepadam za GKS"em, doceniam ich prace, historie..
Skoro Ty uwazasz, ze tam biegaja jak mordengi .. To nie zdziw sie jak za nie dlugi czas Twoim oczom okaze sie zdziwienie, bedace dowodem na to,iz tak wcale nie jest. unsure.gif rolleyes.gif blink.gif

A jak Ci nie bedzie pasowalo, ze maja te mordengi statystyki po "50" to mozesz im wszystkim z góry na dol pozmieniac dajac max . 99 huh.gif

Pozdrawiam | ;
LYJO
Vadim jestem pod wrażeniem Twojego posta smile.gif
Dzięki za uznanie "marki" klubu jakim jest GKS.
Prawda tułaliśmy się przez dwa lata po 4 i 3 lidze.
Swoje odcierpieliśmy i odpokutowaliśmy.
Teraz WRACAMY !!! na piłkarską mapę Polski !
Za rok nasza EKSTRAKLASA !!! rolleyes.gif

A tak na serio to byłbym niezmiernie szczęśliwy gdyby GieKSa była w update.
Jeśli co s potrzebujecie z w/w klubem to walić śmiało smile.gif
Mam prawie wszystko smile.gif

Pozdrawiam
wonbrz
Dobra, to jeden klub, (wywalamy 2), więc mam propozycje, aby była druga (jeśli wygra jutrzejsze baraże) była Warta Poznań. 95 lat i 2 MP, mówią same za siebie, Gieksa i Warta to te 2 klubu które są bardzo zasłużone i wracają na piłkarskie salony (mam nadzieje, jeśli chodzi o warte wink.gif ). Ale nie chce przed jutrem zapeszać (w sumie dzisiaj).
Pozdrawiam
Orange_91
Dodajac druzyny do v3.0 nie bedziemy zwracac uwagi na nazwy i historie klubow bo nazwy i historia nie graja. Beda po prostu najlepsze druzyny czyli te ktore najwyzej uplasowaly sie w tabeli 2 ligi. Chociaz ze akurat dodamy GKS Katowice jest wielce prawdopodobne ale juz Warty Poznan radzilbym sie nie spodziewac w patchu.
seen
i bardzo dobrze. Warty nikt nie potrzebuje, natomiast miło bedzie zagrac z GKS biggrin.gif PS . Składy mozecie skonwertowac z GKS Banik Patch biggrin.gif i tylko lekki ich updacik biggrin.gif
wonbrz
No cóż, jest to zasmucające ponieważ warta ma taki skład, gdzie połowa ludzi ocierała się o pierwszą ligę, np. Truszczyński, Jankowski, Tyrajski, Rybarczyk, Lewandowski, Cudny, T. Najewski, oraz Pawlak, którym interesują się czołowe kluby OE, a na ostatnim meczu byli przedstawiciele z Włoch aby tego zawodnika obejrzeć. Myśle, że nie tylko tradycja, ale skład przemawia za tym aby zrobić ją w OE patchu. W fazie początkowej jest już nawet stadion do pes'a przy ul. Drogi Dębińskiej. Myśle, że najlepiej jak się wypowiedzą na ten temat inni.
Pozdrawiam
zgredzik90
czesc kiedy bedxzie ten patch
Vespa64
wonbrz To zrób OF-a z Wartą i najwyzej ktoś sobie podmieni, jak było Stalówka za KSZO jak ktoś chciał, i po problemie.
wonbrz
ale to zawsze wyróżnienie jeśli twój klub jest robiony przez profesjonalistów smile.gif, no ale kogo chcecie tam wsadzić? Piasta Gliwice? Odre Opole?
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.