Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Lagami
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
waldi198
witam
mam dziwny problem z lagami raz ich nie mam a raz sa neta mam 1024/128 siec osiedlowa w ktore jest 24 osoby i 16mega do podzialu kazdy ma przydzielona swoja predkosc wiec neta mam odpowiedniego do grania online a caly czas mam lagi czym to moze byc spowodowane dodam jeszcze ze mam przydzielony port 5370 do tej gry i nic nie pomaga
pingi na przyklada na WP mam w granicach 40-50ms

sprawdzil bym jakie pingi sa do gry ale nie wiem jak to sprawdzic
mati
Kiedyś miałem to samo wystarczy że ktoś zacznie ściągać jakimś programem p2p i sprawa załatwiona. Admin mógł by to załatwić np. blokując odpowiednie porty.
waldi198
to chyba jest wina pingow bo teraz je sprawdzalem i jest lipa
sami zobaczcie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...621a6b9bae.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...6849364e90.html
jak to mozna zmienic zeby bylo dobrze bo admina mam w miare i moze by mi to naprawil tylko oczywiscie nie pojdzie na cos takiego ze kogos ograniczy ze nie bedzie mogl wcale sciagac zebym mial dobrze ja
z tego co wiem to kazdy z uzytkownikow naszej sieci ma przekierowany swoj port p2p do sciagania
waldi198
czy ktos jest w stanie mi pomuc bo juz mi rece opadaja
potrzebuje informacji co ma zrobic moj admin zebym nie mial lagow
waldi198
witam ponownie
czy jak admin odblokowal by mi jakies porty to czy u mnie to cos pomoze jak tak to jakie
bo wczoraj bylem u kumpa ktory ma netie i jak odpalilem u niego pesa6 z wpisanym jakims tam portem to nie dalo sie grac a jak ustawilem na automatyczne to odrazu gra chodzila normalnie
wiec przyszlem do mnie i tez ustawilem na automatyczne ale u mnie zrywa polaczenie z przeciwnikiem wiec moze wiecie jakie porty odblokowac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.