Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zawodnicy Do Online.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
Rivaldinho
Cze, niby bardzo dużo ludzi zarejestrowało się do gry w rankingu.Wysyłać do każdego wiadomości na gg to nie lada sztuka, aktualnie było chyba 19-stu graczy, oczywiście przydało by się więcej aktywnych.Jeżeli ktoś gra online i przypadkowo natoczy się na ten temat , niech napisze tu swój numer gg a ktoś z pewnością się odezwie.Temat ten tworze by jakoś zorganizować grupe graczy aktywnych, bo może regneli się w ranku, chcieliby zagrać- a rzadko bywają na stronie głównej i szukają w ostatnio zalogowanych lub nie korzystają z irca.A więc do boju i oby lipiec przyniósł rekordową ilośc aktywnych zawodników.Swoją drogą gg:4607765, zapraszam na meczyk smile.gif
snok3r
ano, przydaloby sie wiecej aktywnych graczy... dry.gif
coley
jak cos to do mnie tez mozna pisac
gg:1701302
zawsze chętny na partyjke
pozdr0
rav
Do mnie również można się zgłosić. Praktycznie cały czas na niewidocznym jestem, ale zawsze chętnie zagram.

GG 4720481
scofield878
1998789 moje gg ja tez jestem chętny grac w pea06 przez siec
Ronaldo7
Witam ja tez jestem chetny do gry w pes6 przez siec moze najlepiej byloby zrobic siec w hamachi i grac wiec zapraszam do sieci: PES6 ONLINE I takie samo haslo:)
Tomaszzz
Teraz myślę, ze większość ludzi aktywnych w lidze PES 6 będzie chętnych do gry, więc tam też można szukać. wink.gif
kostek
Ktoś chętny na spar dzisiaj?
6754976
lukasz44
nazwa sieci - propro66
hasło - pro

czasem gdy będę miał chwilkę czasu mogę zagrać , zapraszam
Valencianista
Ja tez moge zagrac pisac jak bedzie ktos chcial
5015275

Tomaszzz
GG: 5924783
l a n r y c
GG: 3456346
lala6000
GG: 8512083 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.