Tak jak w temacie jakie polecicie buty na hale ? Ja akualnie mam NIKE MERCURIAL VELOCI ale bardziej sa one do lansu niz do grania, lecz nie narzekam. Mowia, mistrz zagra we wszystkim .Jakie jest wasze zdanie ? Slyszałem ze buty Jomy sa niczego sobie ;p
robien92
Nov 3 2008, 19:50
dołaczam sie do pytania
czubinho
Nov 3 2008, 20:27
ja gram w takich sa bardzo wygodne i lekkie
tomeczek88
Nov 3 2008, 20:27
Polecam Nike Air Zoom Control 2 0 poślizgu, pełna kontrola co prawda liga halowa w moim mieście jeszcze sie nie zaczeła ale już miałem okazje je przetestować na sparingach.
..i Witam na forum
Faka
Nov 3 2008, 20:31
Nike Air Zoom Control 2 no wlasnie tez je widzialem na allegro i wydaja mi sie konkretne, gracze m.in. Hiszpani mieli takie na mistrzostwach świata - tyle ze drogie troche ok. 269 zł ;/
tomeczek88
Nov 3 2008, 20:34
No wlasnie to jest ten minus, że nie są zbyt tanie. No i nie wszystkie kolory są dostępne w polsce
barman_2000
Nov 3 2008, 20:35
dla mnie oraz moich kolegow na hale najlepsze sa buty joma, wielu znanych graczy futsalu gra w tej marce, sa one bardzo wytrzymale, wygodne, tanie i wykonane ze skory, jak dla mnie najlepsze
perONE
Nov 3 2008, 20:58
CYTAT(barman_2000 @ Nov 3 2008, 21:39)
dla mnie oraz moich kolegow na hale najlepsze sa buty joma, wielu znanych graczy futsalu gra w tej marce, sa one bardzo wytrzymale, wygodne, tanie i wykonane ze skory, jak dla mnie najlepsze
Ja ostatnio również kupiłem Nike Air Zoom Control II No i muszę powiedzieć że gra się w nich zajebiaszczo, czucie piłki jest extra A moim zdaniem to, że one są drogie to nie jest ich minus bo są o wiele trwalsze niż np za 200 zł First Touch'e II i nie rozwalą sie po roku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.