Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd statystyk
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
baski18
Nie wiedziałem gdzie ten temat umieścić wiec wybrałem tutaj smile.gif

A więc:

Ze wzgledu na dlugie oczekiwanie na update 1.2 do LP postanowilem sam zedytowac niektorych graczy w grze, bez zadnych programow. Wszystko ok podczas normalnej gry statystyki sa zmienione jest GIT, problem zaczyna sie jednak gdy zaczynam grac w ML statystyki sa takie jakie byly przed edytowaniem(moim w edit mode) dlaczego tak jest ?? Jak mozna zrobic aby te statystyki byly takze w ML ??

Pozdro
_DEVIL_
Nie wiedziałem gdzie ten temat umieścić wiec wybrałem tutaj smile.gif

A więc:

Ze wzgledu na dlugie oczekiwanie na update 1.2 do LP postanowilem sam zedytowac niektorych graczy w grze, bez zadnych programow. Wszystko ok podczas normalnej gry statystyki sa zmienione jest GIT, problem zaczyna sie jednak gdy zaczynam grac w ML statystyki sa takie jakie byly przed edytowaniem(moim w edit mode) dlaczego tak jest ?? Jak mozna zrobic aby te statystyki byly takze w ML ??  

Pozdro

O rany jestes juz chyba ze setnym???
1.zmieniasz staty sobie.
2.uruchamiasz program PESedit option file tworzysz plik para8we
3.sciagaz program aFX explorer i otwierasz w nim plik O.tex
4.szukasz tam tego pliku O.tex i nastepnie dajesz import i dajesz ten para co wczesnie stworzyles
5.chyba jasne
6. pozdro!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.