Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony ...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Edgar149
Witam. Chciałbym się dziś dowiedzieć czy da radę przypisać danemu klubu stadion z kitservera ??? tak abym nie musiał ciągle przed meczem włączać jaki chce stadion. Chciałbym żebym np jak grał z Wiganem to żeby odrazu mi się włączał ich stadion który mam w kitserverze da radę jakoś to zrobić ?
unikat
tak w Pes Editor wink.gif
Edgar149
..aha spoko dzięki i jak zwykle Ty mi pomagasz biggrin.gif heh
Mani3k
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 30 2009, 10:59) *
tak w Pes Editor wink.gif

W PESFan Editor możesz przypiać stadiony z gry (wrzucone do 0_text)
Koledze chodzi o stadiony z KitServera czyli potrzebuje programu Player GDB Manager.
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=741
Edgar149
..no właśnie patrze że prze pes editora coś nie dar rady ... Zobacze przez to Player GDB Manager.
Mani3k
CYTAT(Edgar149 @ Nov 30 2009, 11:16) *
..no właśnie patrze że prze pes editora coś nie dar rady ... Zobacze przez to Player GDB Manager.

Da się na 100%, najpierw wrzucasz stadiony do KitServer -> Stadium... odpalasz PGM i w zakladce Teams przypisujesz stadion danej ekipie. Później w grze na screenie z wyborem stroi dla druzyn wciskasz Select -> Pad, F1 -> klawiatura i gdy bedziesz na zakładce ze stadionami wciskasz Kwadrat -> Pad, A - klawiatura, aby wybieralo automatycznie stadion dla ekipy.
Pozdr
Edgar149
ej tylko czemu mi nie wyświetlają się nigdzie nazw drużyn ?? jak biorę other, club teams nigdzie nie widać żadnej drużyny a przecież dobry option file otwieram
Mani3k
Pewnie źle skonfigurowałeś PGM.
U mnie to wygląda tak...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.