Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dinput.dll
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Mario
mam problem z plikiem dinput.dll a mianowicie gdy otwieram epsxa i wchodze w config-game pad to wyskakuje mi bład dinput.dll mad.gif . czy ktoś ma na to lekarstwo? może ktoś jest w stanie posłać mi plik o nazwie DINPUT.DLL z swojego win? ja mam win98,tak nawiasem mòwiąc...pozdro
owenik
QUOTE(Mario @ Jul 25 2005, 12:28:01)
mam problem z plikiem dinput.dll a mianowicie gdy otwieram epsxa i wchodze w config-game pad to wyskakuje mi bład dinput.dll mad.gif . czy ktoś ma na to lekarstwo? może ktoś jest w stanie posłać mi plik o nazwie DINPUT.DLL z swojego win? ja mam win98,tak nawiasem mòwiąc...pozdro
[right][snapback]30837[/snapback][/right]

Wpisz w www.google.pl DINPUT.DLL i napewno coś znajdzie. Robiłem już tak, kiedy brakowało mi innych plikòw **.dll i zawsze znajdowało, więc poszukaj wink.gif

Pozdro
Mario
zrobiłem...jeśli ktoś będzie miał taki problem wystarczy wgrać najnowszego "directx" i problem rozwiązany. cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.