Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 | 24.02 - 04.03 | kolejki 20-23
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Kolejka 20
Szymson (Korona Kielce) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 3-1
Milerinho (Widzew Łódź) - lukasz44 (Lech Poznań) 4-1
stalowka84 (Górnik Zabrze) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 1-1
witu (Legia Warszawa) - Wolrid (Cracovia Kraków) 4-1
Ogryz (Warta Poznań) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 3-10
Edi (Bogdanka Łęczna) - DonKryst (Wisła Kraków) 3-4
zibii75 (Podbeskidzie) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 0-2
Nalep (Polonia Warszawa) - Boby (GKS Bełchatów) 1-5
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 6-4

Kolejka 21
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - Milerinho (Widzew Łódź) 0-6
Szymson (Korona Kielce) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 2-2
lukasz44 (Lech Poznań) - witu (Legia Warszawa) 4-2
Ferat (Jagiellonia Białystok) - Ogryz (Warta Poznań) 3-1
Wolrid (Cracovia Kraków) - Edi (Bogdanka Łęczna) 1-1
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - zibii75 (Podbeskidzie) 3-0
DonKryst (Wisła Kraków) - Nalep (Polonia Warszawa) 4-0
piecia1990 (ŁKS Łódź) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 4-4
Boby (GKS Bełchatów) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 3-5

Kolejka 22
stalowka84 (Górnik Zabrze) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 2-1
witu (Legia Warszawa) - Milerinho (Widzew Łódź) 6-3
Ogryz (Warta Poznań) - Szymson (Korona Kielce) 4-4
Edi (Bogdanka Łęczna) - lukasz44 (Lech Poznań) 0-3
zibii75 (Podbeskidzie) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 3-7
Nalep (Polonia Warszawa) - Wolrid (Cracovia Kraków) 2-2
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 2-3
WKSRKS (Ruch Chorzów) - DonKryst (Wisła Kraków) 1-2
Boby (GKS Bełchatów) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 3-0

Kolejka 23
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - witu (Legia Warszawa) 2-3
stalowka84 (Górnik Zabrze) - Ogryz (Warta Poznań) 3-1
Milerinho (Widzew Łódź) - Edi (Bogdanka Łęczna) 5-2
Szymson (Korona Kielce) - zibii75 (Podbeskidzie) 0-1
lukasz44 (Lech Poznań) - Nalep (Polonia Warszawa) 2-3
Ferat (Jagiellonia Białystok) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 0-0
Wolrid (Cracovia Kraków) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 2-3
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - Boby (GKS Bełchatów) 3-5
DonKryst (Wisła Kraków) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 2-0

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują
odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde
ostrzeżenie.
Witu
22kolejka
WituMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja
Ljuboja
Ljuboja
Ljuboja
Efir
Kucharczyk

Dzalamidze
Dzalamidze
Okachi
Opis:
Napisze krótko... Widzew zasłużył na zwycięstwo za całokształt.. ja zagrałem może nie fatalnie... ale po prostu w sposób nie przystający grać takiemu klubowi jak Legia... istniało na boisku tylko 3 graczy Legii.. Ljuboja, Efir i Skaba i to 6 : 3 to jest tylko efekt tego że Ljuboja mimo zielonej oddawał doskonałe strzały a Efir miał reda... i po prostu na zwycięstwo nie zasłużyłem i to Milerowi się należały 3 pkt, które zostały w Warszawie. Dzięki za mecz i powo dalej

Bohater spotkania:
Daniel Ljuboja

No cóż strzelił 4 bramki to zasłużył na MVP

JustMe1987
23. kolejka

JustMe1987Witu

Screeny:

Strzelcy:

Tadic
Tadic
Kucharczyk
Hubnik
Kucharczyk

Opis:

Udany rewanz wita za tengie lanie w Warszawie. Dopoki ja kontrowalem bylo ok. W drugiej polowie witu postawil na kontry i dopial swego przed samym koncem spotkania. Dobrze ze skonczylo sie minimalna kleska bo sam na sam mial co nie miara. Kucharczyk byl dzis nie do dogonienia a Hubnik nie do przepchniecia tongue.gif Gratulacje witu i dzieki za swietny kontakt jak zawsze.

Bohater spotkania:

@=>Michał KUCHARCZYK

Luxtorpeda dzisiejszego spotkania. Zdobyl bramke kontaktowa i zwycieska!

_ _ _

21. kolejka

JustMe1987Milerinho

Screeny:

Strzelcy:

Zigajevs
Okachi
Okachi
Okachi
Bruno Pinheiro
Ukah

Opis:

Zgodnie z planem. Gratulacje.

Bohater spotkania:

@=>Princewill OKACHI

3 gole.

niCejOke
23 kolejka
niCejOkeboby1906

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas
Sernas

Dawid Nowak
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Buzała
Buzała
Opis:
Mecz pod dyktando gości. Miedziowi starali się nie psuć widowiska i też pokusili się o kilka bramek. Żewłakow chyba wpieprza jakieś sterydy bo jest nie do zatrzymania. Każda akcję kończy bramka.

Bohater spotkania:
Sernas

Najlepszy strzelec Miedziowych trzyma formę i walczy. Hat trick
Edi092
20 kolejka
EdiDonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Paluchowski
Paluchowski
Paluchowski
Biton
Małecki
Iliev
Samobój

Opis:
Zabrakło szczęścia ewidentnie,Bogdanka starała się ile mogła,ale lepiej wyszkoleni gracze Wisły i było widać w kluczowych momentach meczu braki w umiejetnościach obrońców. Dzięki za mecz !

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił

Witu
20 kolejka
WituWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Kucharczyk
Ljuboja
Ljuboja
Efir

van der Biezen

Opis:
Mecz zdominowany przez "wojskowych". Cracovia tylko momentami była w stanie się przeciwstawić Legii i w efekcie zasłużone zwycięstwo Warszawiaków, chociaż piłkarze Cracovii na prawdę dzielnie walczyli. Dzięki za mecz i powo dalej

Bohater spotkania:
Daniel Ljuboja

Strzelca dwóch goli w tym spotkaniu
stalowka84
22 kolejka
Stalowka84JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Benson
Golebiewski
Zahorski

Opis:

Z wielkim zniecierpliwieniem czekałem na rewanżowe spotkanie z gdańską Lechią. Mając w pamięci świetny pierwszy mecz wiedziałem że rywal tanie skóry nie sprzeda. Moje oczekiwania była jak najbardziej trafne ale ostatecznie to mój Górnik wyszedł z tej batalii zwycięsko chociaż muszę uczciwie przyznać że remis byłby tu sprawiedliwszym wynikiem. Dzięki Just za dobry mecz powodzenia w dalszej rywalizacji.

Bohater spotkania:
Tomasz Zahorski - na kogo jak na kogo ale na niego drużyna zawsze może liczyć. Tym razem zachował zimną krew podczas wykonywania "jedenastki" w końcówe spotkania.

Ogryz
20 kolejka
OgryzNiceJoke

Screeny:

Strzelcy:
Piotr Reiss
Ujek
Gajtkowski
---------------------------------
Sernas
Sernas
Sernas
Sernas
Sernas
Sernas
J.Gancarczyk
J.Gancarczyk
J.Gancarczyk
J.Gancarczyk
Opis:
Nie mam zamiaru komentować meczów tej drużyny, bo to po prostu odechciewa się grać w tą grę grając tą drużyna. Sernas podobno na niebieskiej formie robi co chce z obrońcami Warty przepycha ich, a moi obrońcy nie są w stanie go zatrzymać. 2 sprawa to każde praktycznie podanie moich zawodników to jest podanie do rywala. Myślę, że to mój ostatni sezon gry w polskiej ekstraklasie, bo to zwyczajnie nie ma sensu żadnej przyjemności z gry tylko męka przez tyle meczy. Dzięki i powo dalej.
Bohater spotkania:
Warta Poznań !!
Ogryz
22 kolejka
OgryzSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Sasin
Sasin
Ujek
Bereszyński
-----------------------------
Lech
Korzym
Korzym
Zielinski
Opis:
Kolejny mecz rozegrany i to się liczy, że coraz mniej meczy tą ekipą. Oczywiście nie obyło się bez śmiechu jak Zieliński podał piłkę w koszyk do Szamotulskiego, a ten odbił przed siebie gdzie Korzym stał i wyprowadził Korone na prowadzenie. Ogólnie to szczęśliwy remis Warty, bo Korona była już w szatni a Ujek w 88, a potem Bereszyński w 90+ doprowadza do remisu. Dzięki i powo dalej.
Bohater spotkania:
Nikt nie ma prawa zasługiwać w takim meczu na to miano
Boby1908
21 kolejka
Boby1908WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Zewlakow
Marcin Zewlakow
Marcin Zewlakow
R.Grzelak
Jankowski
Jankowski
Jankowski
Jankowski

Opis:
Kolejny mecz w odstępie kilku godzin zakończony wynikiem 3-5 (podobnie jak w ML z DonKrystem). Mecz dosyć wyrównany, gdzie o zwycięstwie przesądziły niuanse. Dzięki i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Jankowski

Wolrid
23 kolejka
WolridWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
van der Biezen
Dudzic

R.Grzelak
R.Grzelak
Olszar

Opis:
Mecz przyjaźni obu trenerów. Nic nie zapowiadało tak mocnego początku Cracovii, która po 29 minutach prowadził 2 : 0 i miała jeszcze kilka okazji do podwyższenia wyniku. Nie udało się jednak, ale wynik mimo wszystko cieszył. W drugiej połowie Chorzowianie dochodzą do głosu, i na moje nie szczęście strzelają 3 bramki. Po raz kolejny tracę punkty tuż przed końcowym gwizdkiem. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:
Rafał Grzelak - Strzelec dwóch bramek.

Nalep
22. kolejka
NalepWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan
van der Biezen
Teodorczyk
Cani

Opis:
Ogromne szczęście po stronie gospodarzy, którzy remis zawdzięczają świetnej dyspozycji Sebastiana Przyrowskiego. Gdyby nie on, to Cracovia rozniosłaby Polonię na stadionie przy ul. Konwiktorskiej. Niezasłużony remis mojej drużyny i pech Wolrida. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Sebastian Przyrowski

stalowka84
23 kolejka
Stalowka84Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Gołebiewski
Zahorski
Zahorski
Gajtkowski

Opis:

Po porażce z warszawską Polonią gospodarze niemogą sobie już pozwolić na wpadki jeśli chcą coś w tym sezonie jeszcze ugrać. Tym razem rywalem była poznańska Warta której w tej edycji za bardzo się nie wiedzie. Ostatecznie wynik meczu zakończył się zasłużonym zwycięstwem Zabrzan. Dzięki za meczyk powo dalej

Bohater spotkania:
Cała drużyna gospodarzy.

Tomek93
20 kolejka
Tomek93WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Mila
Voskamp x3
Cwielong
M. Gancarczyk
R. Grzelak
Piech x3

Opis:
Wyrównane spotkanie, szybkie, dużo akcji, większa skuteczność po mojej stronie i nasze małe derby rostrzygnięte na moją korzyść biggrin.gif. Dzięki za mecz i powodzenia w innych.

Bohater spotkania:
aa, co mi tam - Voskamp laugh.gif

22 kolejka
Tomek93Nicejoke

Screeny:

Strzelcy:
Cwielong x2
Sernas
M.Traore
J.Gancarczyk

Opis:
Hahaha - tyle moge powiedzieć laugh.gif. Cały mecz prowadzę 2:0, w sumie to chyba byłem trochę lepszy, a może i nie, no ale, sam fakt. Prowadzę 2:0. Karny od kompa, 2:1 i 2 szybkie bramki w końcówce meczu. Szczególnie ta druga mi zapadnie w pamięci. Kiedy ja myślałem o zwycięstwie jeszcze kolega mnie dobił wacko.gif. Dzięki za mecz, dzięki za walkę do samego końca, jak widać, czasami się opłaci ... Powodzenia.

Bohater spotkania:

Milerinho
23kolejka
MilerinhoEdi

Screeny:

Strzelcy:
Paluchowski
Nildo
Oziebala
Oziebala
Oziebala
Oziebala
Dzalamidze

Opis:
Mecz mógł się podobać akcja za akcje i w sumie wygrała ta ekipa której więcej wpadło, lecz sam klimat tego meczu był przedni. Wszystko co dotknął Oziębała wpadało do bramki i jedna z nich była przedniej urody ze skraju pola karnego huknął po długim rogu i bramkarz był bez szans. W tym meczu nie było kalkulacji wesoły football jak to się mawiało. Dzieki za mecz !

Bohater spotkania:

Ferat
23 kolejka
FeratTomek93

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Heh 0:0, chyba moje pierwsze w pesowej karierze:P Indolencja strzelecka po obu stronach, Kupisz miał kilka uderzen z naroznika ale to nie byl jego dzien.

Bohater spotkania:
Rasiak - ja zawsze heroicznie, mimo iz tylko 45 minut, mial byc zbawca, niestety nie dopisala mu forma, ale serca jakiego wlozyl w to spotkanie moze pozazdroscic mu nie jeden mlodzian:)

WKS
22 kolejka
WKSRKSDonKryst
[b]Screeny:

Strzelcy:
R.Grzelak
Malecki
Malecki

Opis:
Dziwny mecz. To Ruch obejmuje prowadzenie po rzucie wolnym Rafała Grzelaka i Jovanić bez szans. Następnie katastrofalna piłka między obrońcami Chorzowian i Małecki sprytnie strzela bramkę. Następnie wrzutka z lewej strony i znów Mały daje Wiśle drugiego gola i tym samym prowadzenie w meczu. W drugiej połowie mimo wszystko dominacja Ruchu. Były dwie znakomite sytuacje aby choć wyrównać ale ani Olszar ani Abbott nie potrafili pokonać Jovanicia.

Man of The Match:
Małecki - zapewnił 3 pkt Wiślakom.
Wolrid
21 kolejka
WolridEdi

Screeny:
Wywaliło mnie podczas meczu i niestety nie mam sad.gif

Strzelcy:
Nildo
Szeliga

Opis:
Mecz miał dwa wymiary. Początek to dobra gra Krakowian, zdobycie bramki i wiele okazji na powiększenie wyniku. W drugiej połowie sytuacja odwróciła się jak w kalejdoskopie i to Bogdanka miała więcej do powiedzenia.

Bohater spotkania:
Nikt się na tyle nie wyróżnił.

stalowka84
20 kolejka
Stalowka84ferat

Screeny:

Strzelcy:
Nakoulma
samobójcza

Opis:

Typowe spotkanie polskiej ligi wink.gif. W moim odczuciu straciłem 2 pkt niż zyskałem jeden goście niestworzyli sobie jakiejś 100% sytyacji dopiero mój obrońca pomógł im zdobyć bramkę. Gdyby tochę lepsze formy dopisały napastnikom mogło by być lepiej smile.gif ale gdyby tongue.gif. Dzięki za meczyk powo

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił

Jason Bourne
21 kolejka
Piecia1990Tomek93

Screeny:

Strzelcy:
Smoliński
Szczot
Mięciel
Mięciel

Voskamp
Voskamp
Cetnarski
M. Gancarczyk

Opis:
Mecz wyrównany, remis chyba zasłużony. Statystyki posiadania piłki i strzałów podobne, co wskazuje na walkę obu druzyn. Do spotkania ŁKS podszedł bez 3 podstawowych pomocników i Sagana, jednak zmiennicy o dziwo zagrali lepiej niż podstawowa jedenastka.

Bohater spotkania:

W ŁKS Mięciel, który strzałem z rogu pola karnego w 89 minucie uratował cenny punkty. Zaś w Śląsku chyba Voskamp- pominąłem go w kryciu kompletnie, skupiając się na Diazie, a to był błąd.
zibii75
22. kolejka
zibii75Ferat

Screeny:

Strzelcy:
ikora
Demjan
Cieslinski
Maycon
Maycon
Maycon
Maycon
Rasiak
Rasiak
Kupisz

Opis:
Słabsza kadrowo, szybkościowo jak i fizycznie ekipa Podbeskidzianie dała rady dziś Jagielloni. 2/3 Goli po błędach ekipy Janosików i tyle.
Wynik za wysoki jak dla mnie.Może losowanie w kolejnej Ekstraklasie bedzie bardziaj łaskawe (ŁKS, Podbeskidzie), może choć Górnik wpadnie smile.gif .

Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:

zibii75
20. kolejka
zibii75Piecia

Screeny:

Strzelcy:
Szałachowski
Szałachowski

Opis:

Kolejny mecz plegary, fajnie sie gra ale w dupso jest, troche staty zawalają i błędy obrony, jakiś podanie h.j wi do kogo, jakies wybicie bramkarza nie iwdomo gdzie i tak leci kabarecik.
Bohater spotkania:

Szymson
.20 kolejka
SzymsonJust

Screeny:

Strzelcy:
Sobolewski
Korzym
samobój

Lukjanovs

Opis:
Udany rewanż,gra z kopntry sie opłaciła i zgraniam 3 punkty:)Mecz sam w sobie ciekawy sporo sytuacji z obu stron ale tym razem skuteczniejsza była drużyna z Kielc ,dzięki za meczyk i pwodzenia dalej,pozdro:)

Bohater spotkania:
Sobolewski-nie do zatrzymania w tym spotkaniu:)

.23 kolejka
Szymsonzibi75

Screeny:

Strzelcy:
Sikora

Opis:
Bardzo dużo gry w środku pola,mało sytuacji podbramkowych,faul komputera itrace punkt tak można opisać to spotkania,ba serio wiele w nim się nie działo,dzieki za mecz,gratki

Bohater spotkania:
Sikora,za strzelonego gola na wage 3 pnuktów

donkryst
23 kolejka
DonKrystpiecia1990

Screeny:

Strzelcy:
Melikson
Kirm

Opis:
Spotkanie należące raczej do piłkarskich szachów, aniżeli jakiegoś spektaklu. Na boisku nie działo się nic ciekawego. Dzięki i powo dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

Boby1908
22 kolejka
Boby1908Piecia1990

Screeny:

Z pierwszej połowy nie mam strzelców, bo nas rozłaczyło w 45 minucie.
Strzelcy:
Marcin Zewlakow
Marcin Zewlakow
Samoboj

Opis:
Udany rewanż za pierwszy mecz:) Kolega się spiął i przegrał, bo później graliśmy towarzysko i był lepszy:)Powo dalej.

Bohater spotkania:
Marcin Zewlakow

Nalep
20. kolejka
NalepBoby1908

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Zewłakow
Marcin Zewłakow
Cani
Szmatiuk
Marcin Zewłakow
Dawid Nowak

Opis:
Na początku meczu lepsi byli gospodarze, którzy bardzo wysokim pressingiem nie dawali wyjść GieKSie z własnej połowy. Było parę okazji do objęcia prowadzenia, ale obrońcy i bramkarz gości dali radę. Gdy oblężenie bramki gości zmalało, to piłkarze z Bełchatowa wzięli się do roboty. Żewłakow, strzelec hattricka w tym meczu, wyprowadził swój zespół na prowadzenie. Wynik do przerwy 0-1. Po przerwie znowu pierwsi bramkę zdobyli goście i było 0-2. Warto dodać, że w tym meczu padały ładne bramki. Chwilę później po drugiej bramce Marcina Żewłakowa, Edgar Cani uderzył piłkę w stylu Cristiano Ronaldo i bramkarz gości był bez szans. Ta bramka wlała w serca kibiców nadzieję na to, że jeszcze nie wszystko stracone. W 80' jeden z piłkarzy GKS-u wykonywał rzut rożny. Świetnie dograł piłkę na krótki słupek, gdzie czekał Szmatiuk i uderzył piłkę głową. Ta odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki, 1-3. Potem GieKSa zadała jeszcze dwa ciosy. Swoją trzecią bramkę zdobył Żewłakow, a Dawid Nowak pogrążył gospodarzy. Naprawdę nie leży mi ta drużyna, nawet jak gram dobrze. Gratulacje Boby. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:
Marcin Żewłakow - hat-trick i wszystko jasne.

donkryst
21 kolejka
DonKrystNalep

Screeny:

Strzelcy:
Sobolewski
Kirm
Kirm
Małecki

Opis:
Co do samego spotkania, to było ono bardzo wyrównane, zadecydowały głupie błędy, które masowo popełniali obrońcy Polonii. Zawodziła u nich także skuteczność. Dzięki i powo dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Kirm - dwie bramki mówią same za siebie.

Szymson
21 kolejka
SzymsonStalówka84

Screeny:

Strzelcy:
Zieliński
Zieliński

Zahorski
Nakoulma

Opis:
Ewidentnie mecz pod dyktando gości z Zabrza,ale Korona mądrze sie broniła i dobrze kontraatakowała,Górncy dużo strzelali ale często piłka mijała bramka albo świetnie bronił Pilarz,ale mimo wszystko uważam że remis jest sprawiedliwym wynikiem,dzięki za meczyk i pwodzenia dalej,pozdro:)

Bohater spotkania:
Cięzko wskazać

niCejOke
21 kolejka
niCejOkezibi75

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas
J.Gancarczyk

Opis:
Mecz pod dyktando miedziowych. Od początku narzucili swój niewygodny styl gry. i grali tak przez okraągłe 90 minut. kolejny znakomity mecz sernasa. Niestety nie mam ss gdyż Zibi miał jakieś problemy i go wyrzuciło w 89 min. thx i powo dalej

Bohater spotkania:
SERNAS

KOD
AKTUALKA STRZELCOW I 1 POSTU
Ferat
21 kolejka
FeratOgryz

Screeny:

Strzelcy:
M.Burkhardt
Maycon
Ujek
samobój Mad Monka

Opis:
Spokojne polskie widowisko, Jagiellonia zdobywa trzy punkty i oddala sie od strefy spadkowej.

Bohater spotkania:

Milerinho
20. kolejka
Milerinholukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Okachi
Okachi
Dudu Paraiba
Dudu Paraiba
Tonev

Opis:
Bardzo ostry początek meczu faule od tyłu rywala ;o i zasluzona czerwona kartka, niewykorzystany karny, pozniej juz na spokojnie Widzew gral z Lechem. Wykanczal ladnie akcje a moze i by bylo ciezej gdyby rywal nie przelaczal sie na bramkarza kiedy kompletnie nie umial nim bronic. A tak to kolejne z rzędu zwycięstwo i zmierzanie po kompletnie niespodziewany w Łodzi tytuł Mistrza Polski !

Bohater spotkania:
Dudu Paraiba - Asystent przy jednej bramce i strzelec 2 bramek.

lukasz44
22 kolejka
Edi092lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Rudnev
Injac
Injac

Opis:
Bez dwóch zdań świetne spotkanie w wykonaniu Kolejorza. Rywal nie miał praktycznie nic do powiedzenia oddając tylko jeden celny strzał na moją bramkę. Świetne zawody Injaca, który strzelił dwa ładne gole, najpierw szczupakiem a póżniej z dystansu. Swoje dołożył Rudnev i skończyło się wynikiem 0-3.
Dzięki, powo dalej.

Bohater spotkania:

Injac - bez dwóch zdań najlepszy gracz tego meczu
lukasz44
23 kolejka
lukasz44Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Slusarski
Slusarski
Sultes
Cani
Przybecki

Opis:
Lech grał lepiej, miał lepsze sytuacje ale też i więcej tych sytuacji partolił. Nalep świetnie dobił mnie dwa razy po kontrze i ciężko było mi odrabiać straty. Przy 2-2 była świetna szansa dla Ubiparipa ale ten w sytuacji sam na sam wywalił piłkę w trybuny... Szkoda tego meczu, bo choć 1 pkt powinien zostać na Bułgarskiej...
Thx nalep za świetną rozgrywkę i kontakt smile.gif

Bohater spotkania:

Cani - rządził.
lukasz44
21 kolejka
lukasz44witu

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Stilic
Ubiparip
Rudnev
Efir
Hubnik

Opis:
Fajny zacięty mecz i zasłużona wygrana Lecha. Warty uwagi piękny gol Stilicia z wolnego. Legia próbowała odrabiać straty ale jednak moi gracze byli dziś zbyt dobrze dysponowani i nie dali się pokonać. Dzięki,

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił aż tak bardzo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.