Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zajefajny mecze versus Kamilo :D
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Mecze towarzyskie
StraY
bajer ogòlnie jest taki, że sobie gramy z Kamilo spary. Pierwszy mecz, 90 minuta 2-1 dla mnie a on mi nagle po rogu wolejem w okno i 2-2. Ale co tam, wezmę sobie rewanż. Drugi mecz, 90 minuta 2-1 dla mnie a on mi nagle po rogu głową na 2-2. Ale co tam, teraz musze wygrać. 3 mecz, 90 minuta 2-1 dla mnie a on mi nagle sam na sam wychodzi i lobem Casillasa na 2-2. Poprostu mega wileki LOL i z Kamilo oboje jesteśmy poskładani tongue.gif laugh.gif Remeber Kinder dass the truth ist out dort :]
Kamilo
to wszydtko prawda hehehe! to byly 3 zajebiscie emocjonujące mecze ktore staly na wyoskim pozomie smile.gif szczescie mi sprzyjało ale sprzyja ono lepszym Stray , no nie? hehe ale LOL smile.gif
StraY
ja ci dam lepszy :!: :wink: zobaczymy w lidze, tam będę grał na kodach....yyyy.... znaczy, na serio laugh.gif
Kamilo
no nie ukrywam ze ty ze swoim SRealem bedziesz mocny... 8) 8) 8) ale mam nadzieje na tak samo zajebiste meczyki jak dzis
StraY
jak liga będzie miała taki poziom to zajebioza :]
Bakel
Cytat
jak liga będzie miała taki poziom to zajebioza :]

Lepszy :twisted:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.