Konami szykuje nam managera. Oto tekst z gry.wp.pl
CODE
Pro Evolution Soccer, do niedawna piłka nożna z małymi tylko elementami managerskimi, już wkròtce stanie się managerem pełną gębą. Konami ogłosiło bowiem iż zamierza wydać na konsolę PS2 grę o roboczym tytule Pro Evolution Soccer Management.
Będzie to typowy manager, pozwalający na zarządzanie klubami piłki nożnej. Takie gry, jak wiadomo opierają się na dokładnych bazach danych dotyczących drużyn i poszczegòlnych zawodnikòw. W tym przypadku nie mogło być inaczej i autorzy już zapowiadają że gracze otrzymają informacje tak dokładne na ile to możliwe. Co ciekawsze, developer zamierza przenieść ròwnież bazę danych z Pro Evolution Soccer 5 uzupełniając ją tam, gdzie to konieczne.
Premiera gry w przyszłym roku.
Zapowiada się ciekawie. Mi się podoba ten screen co Ferdinand chyba siedzi w biurze jakimś. Zobaczcie sobie jeszcze screeny tutaj:
screeny z pes management
FM'y i CM'y niech juz trzesa dupami
jastrzab
Oct 9 2005, 09:08
.
Trzeba zakładać nowy dział.
Ciekawe jaki to będzie manager, czy leprzy od FM i CM, zobaczymy!
Zapowiada się ciekawie
Ciekawe czy wyjdzie też na PC
CJ-2005
Oct 10 2005, 17:12
QUOTE(abus @ Oct 9 2005, 08:59:32)
Zapowiada się ciekawie
Ciekawe czy wyjdzie też na PC
[right][snapback]38507[/snapback][/right]
z tego co czytalem gra ma wyjsc tylko na PS2
ciekawe co z licencjami. hehe ja jako szczesliwy posiadacz ps2 bede mogl se pograc
QUOTE(RuDi @ Oct 10 2005, 19:44:02)
ciekawe co z licencjami. hehe ja jako szczesliwy posiadacz ps2 bede mogl se pograc

[right][snapback]38654[/snapback][/right]
Nie każdy nim jest 
Ale chyba wyjdzie jakiś patch albo coś :> Tak FMa połączyć z PESem 5 : D
a ja smiem twierdzic, ze gra nie bedzie konkurencja da FM.
ze screenoow mozna wywnioskowac, iz jest bardziej nastawiona na smaczki, niz na mozolne sleczenie przed tabelkami, co jest sila serii FM.
tak wiec szykuje nam sie mila ciekawostka, ktoora umili czas pomiedzy ladowaniem sie gry w FM ;d
Czarny
Oct 10 2005, 18:29
kurna... od LMA Manager na szaraka nie grałem w ròwnie zajebistycznego managera...a na PC go nie ma

mam tylko nadzieje że zmienią zdanie i wypuszczą tego na PC
konami i manager? LOL, niewypal pelna geba :] przeciez male zolte lodki od czasow krucjat ( a moze od 1995?

) udawadniaja, ze nie potrafia ani zadbac o licencje ani o prawdziwe odzwierciedlenie umiejetnosci zawododnikow ( o skladach mniej znaczacych druzyn nie wspominajac )
Chciałbym się mile zaskoczyć tym menedżere, jeśli wyjdzie na PC ofkoz, ile to juz fajnych gier spłodziło Konami Nasz PES, wszystkie MGSy

Silent Hill Contra

i wiele wiele innych, także trzeba miec nadzieje że bedzie dobrze.
walek11
Oct 24 2005, 00:33
to o czym marze od dluzszego czasu to połaczenie starego jarego sensible soccer i pesa chodzi mi glownie o przeniesienie kwesti menadzerskiej do pesa to by bylo cos prowadzic jakas druzyna a po dobrych wynikach dostawac propozycje objecia np funkcji selekcjonera reprezentacji
macras
Oct 24 2005, 13:39
RAczej napewno nie bedzie to godny rywal dla FM-a.
Ale to chyba dobrze ,niech kazda z firm robi to co jej najlepiej wychodzi a nie dla wycisku kasy szuka nowych wrazen na polu juz dawno opanowanym i to w najlepszym wydaniu produktu firmy SI.
FM to zlepek najlepszych pomyslow zbieranych od ponad 10 lat i raczej nie zanosi sie zeby ktos mogl podwazyc jego dominacje na rynku managerow pilkarskich
lukasso
Oct 24 2005, 14:28
czemu oceniacie gre ktòrej jeszcze nie ma?
skoro KONAMI decyduje sie na takie przedsięwzięcie i jeszcze w nazwie mamy pro evolution soccer to niekoniecznie to musi być chłam
rozumiem fifa,każdy wie ze następne jej odsłony będą tak samo beznadziejne
Moim zdaniem szykuje sie hit,napewno powalczy z FM w końcu japończycy nieraz nas zaskoczyli
qazwsx
Oct 24 2005, 16:47
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 24 2005, 15:32:15)
czemu oceniacie gre ktòrej jeszcze nie ma?
skoro KONAMI decyduje sie na takie przedsięwzięcie i jeszcze w nazwie mamy pro evolution soccer to niekoniecznie to musi być chłam
rozumiem fifa,każdy wie ze następne jej odsłony będą tak samo beznadziejne
Moim zdaniem szykuje sie hit,napewno powalczy z FM w końcu japończycy nieraz nas zaskoczyli
[right][snapback]40236[/snapback][/right]
Zgadzam się. total club manager to kopia fify z możliwościami zaawansowanego prowadzenia drużyny no i sie sprzedała nieźle. Może pieniądze ze sprzedaży managera od konami zapewnią licencje dla pesa 6.
dajenda
Jan 13 2006, 15:14
,,Czy Wasz nowy produkt - Pro Evolution Soccer Management ukaże się także na PC?
Seabass:
W chwili obecnej jest to exclusive dla PS2, gdyż jest to główna platforma z którą pracujemy, oraz dlatego, iż chcemy wpierw grę wydać w Europie. Jeśli jednak posiadacze PC dadzą nam znak, iż chcieliby widzieć ten tytuł w swoich domach, dostarczymy im go,, .
Ciekawe czy tylko tak gada ten Seabass ,czy rzeczywiscie zrobia tez ta gierke na PC ,bo chetnych napewno jest sporo zeby ukazala sie na kompie.
Rivaldinho
Jan 18 2006, 23:54
Zdaniem moim może być lipa.Widziałem już jeden menadżer od japońców-nazywał się "Soccer Life" i był do dupy.
Hulk Hogan
Jan 21 2006, 10:25
Nie no manager bez licencji to juz skosnym nie przejdzie!!! Kiebel i na 100% nie kupie! FM RULZ!!!!
Capitan Tsubasa
Jan 21 2006, 11:04
Jaki jest wedlug was najlepszy manager pilkarski ??? Prosil bym o pelna nazwe bo pogral bym w jakiegos
Hulk Hogan
Jan 21 2006, 18:01
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 21 2006, 09:59:47) [snapback]49706[/snapback]
Jaki jest wedlug was najlepszy manager pilkarski ??? Prosil bym o pelna nazwe bo pogral bym w jakiegos

F O O T B A L L M A N A G E R 2 0 0 6!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Hulk Hogan @ Jan 21 2006, 17:49:27) [snapback]49768[/snapback]
F O O T B A L L M A N A G E R 2 0 0 6!!!!!!!!!!!!!!!!
ZGADZAM SIE ZDECYDOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOotball menager 06 jest najlepszy

:D
TraceyHamn
Jul 24 2015, 15:41
Обученный подмосковный сотрудник по холодильникам за спасибо продиагностирует и проведет
дешевый ремонт холодильников Тушино качественно на месте с полисом на все материалы.Ознакомиться и распечатать любые цены вы можете у нас на сайте
http://www.xolodremont.ru/ ------------------------
тепличный
дешевый ремонт холодильников Преображенская Площадь без проблем
вишневый
дешевый ремонт холодильников Сокол в столице
увеличенный
дешевый ремонт холодильников Академический руками
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.