QUOTE(Kriss91 @ Feb 8 2006, 19:29:34) [snapback]52032[/snapback]
Szczerze mówiąc niezbytnio mi się udał, ale:

Od czego by tu zaczac

:
1. zly kolor wg mnie (zolty)
2. niewyrazne loga, strasznie kanciaste, "O" chyba za grube
3. jaskrawe fragmenty troche krzywo poustawiane
4. wzorek na getrach do bani
QUOTE(zizek @ Feb 8 2006, 19:37:18) [snapback]52036[/snapback]
Ej torin ja mam takie pyrtanka:
1. Skąd bierzesz te wszystkie znaczki herby itd. na koszulki i jaką ich wielkość tak w przybliżeniu
2. Jak robisz te wszystkie wzorki na koszulkach spodenkach np. 3 paski adidasa lub w twoich ostatnich dziełach na koszulkach polski tego husarza??
3. Jakim programem odtworzyć twojego touriala bo przez allplayera się niechce odtworzyć???
Pozdro. Może kiedyś będę robił takie koszuki jak ty ale na początek muszę się dowiedzieć od ciebie odpowiedzi na te pytania

Pozdro
W poscie wyzej dalem link do dobrej stronki na ktorej mozecie znalezc wiekszosc "znaczkow". Pamietajcie jednak ze sa one zapisane w formacie gif, co oznacza tzw. indexed color. Zanim zaczniecie wycinac znaczki i zmieniac ich rozmiar, zmiencie palete kolorow na RGB. A co do rozmiarow to roznie, trzeba kombinowac i patrzyc jak dany herb itp. wyglada w grze
@zizek nie wszystko naraz, sprobuj najpierw zrobic, w dobrej jakosci, jakis prosty stroj na gotowym szablonie. A co do husarza to juz pozostanie moja slodka tajemnica

Trzeba miec dosc sporo doswiadczenia w photoshopie.
Pozdro i czekam na dalsze prace, nie zniechecajcie sie moimi uwagami, niech was mobilizuja. Spedzcie troche czasu nad strojem
P.S thx
@qazwsx