Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Gf4mx
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
silverwind85
Zainstalowalem wszytkie powerpatche tak jak w tutoriali wychodzi mi z gry jak dam edit lub match. Czytalem juz na forum ze trzeba zainstalowac ballpack do GF4MX i puszczac gre przez 3D analyzer. Moglby ktos jeszcze raz rzuci link z tymi ballpacki i 3D analyzer bo niektore juz nie dzialaly z gory dzieki
zuraw07
http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/...alyzer-v236.exe - tu masz 3d anala smile.gif , a ballpaka do mxa nie mam ale poszukaj na forum bo gdzieś już kilka razy był wink.gif

Pozdrawiam
silverwind85
No chyba sobie nie pogram w pro na tym powerpatchu Zrobil tak jak to pisalo w innych postach w gralem te ballpacki i puszczalem gre prze 3D analyzer ale wciaz wychodzi:( Moze ktos wie co jest z tym grane ? Czy mi pozostaje zmiana karty
valdes
Mi na tej karcie chodzi bez problemu. Może sprobuj jeszcze raz zainstalowac pesa
Gwidon
QUOTE(silverwind85 @ May 12 2006, 12:21:03) [snapback]67008[/snapback]

No chyba sobie nie pogram w pro na tym powerpatchu Zrobil tak jak to pisalo w innych postach w gralem te ballpacki i puszczalem gre prze 3D analyzer ale wciaz wychodzi:( Moze ktos wie co jest z tym grane ? Czy mi pozostaje zmiana karty

co może Tobie nie dzialać :

1. pilki ballrevolution
2. pilka wc 2006
3. stadiony hexedytowane ( szczegolnie bernabeu)

wgraj pliki uknow0000-0016 z kopii 0_text.bin do Twojego powerpatcha to powinno to działac.

ps. trwają prace nad fixem pilek hexedytowanych tak żeby można bylo na nich grac na kartach takich jak Twoja ( sam taką mam), a nawet na starszych.

ps2. ustawienia 3dAnalyze dla PESa:
[x]Force Zbuffer,
[x]force 24bit zbuffer (without stencil),
[x]emulate HW Tnl caps
silverwind85
Wielkie dzieki za pomoc Gwidon!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz dziala aby bylo wiecej takich ludzi na swiecie
Maharadza
kur** ziomaaaaaaaaaal jestes bogiem !! tez mi dziala !! dzieki temu 3d analazerowi !!
Maharadza
jak np zmienie pileczke to musze wylaczyc gre i wlaczyc od nowa bo nie da sie grac bo sie robia jakies dziwne rzeczy na ekranie,nie umiem tego opisac ,ale to jest na 100% od karty graficznej ;/ tak jak pisales Gwidon ,da cos sie z tym zrobic??

wgralem poewrpatcha v2.1 i wszycho chodzi nawet pileczki ,tylko to nieszczesne bernabeu... az mi resetuje kompa ;/
Gwidon
mam pytanko, czy pilka na modelu world cup2006 Wam dziala bez 3dAnalyze?
bo mi o dziwo tak biggrin.gif ( wkoncu sam importowalem tongue.gif)

no ale zdziwilem sie

pozdro
rosenkranc
pamiętam,że gdzieś,kiedyś, ktoś na tym forum zapodał bernabeu, którego nie tknął hexedit i na mx działa...
ppatrykk
Ja tez mam ta zaje.bista karte i musze uzywac 3D Anala , ale mi dziala smile.gif o dziwo tongue.gif . Bo kiedys nawet jak wlaczalem przez 3D to nie dzialalo a teraz smiga bez problemu ^^
in_sane
gdy nacisne w 3Danalyze "RUN" to wywala mi:"error while injecting dll into target" <Sciana> Mam geforce 2 titanium...da sie co zrobic? mad.gif
r4HH
ludziska biggrin.gif Mam athlona 1,2 i geForca 4 mx.......................yh ale opracowalem sobie metode i sam wgrywam dodatki ktore chce np mam wszystkie twarze zawodnikow Barcy, buty i kit serwer 5.2.2 z niektorymi strojami na sezon 06/07 + te z tamtego sezonu wszystkie + reprezentacje. Wiadomo trzeba miec te stroje png w rozdzielczosci 512 zeby działaly.

W tym kitserwerze mam 2 stadiony Camp Nou i Marecane i sciagam teraz pak tych 45 stadionow i mam sposob zeby dzialaly nam wszystkie stadiony :] trzeba usunąc wszystkie bandy -ten plik default co jest w folderze danego stadionu. Mi te dwa stadiony nie dzialaly albo wychodzilo do windy albo zaciecie alt ctrl del i zakoncz proces pesa... na testowanie paczy i wszystkiego polecam Uruchamianie pesa w oknie bo wtedy w razie co mozna zzakonczyc proces bez resetu smile.gif

a ten program anal :] jak go uruchamiam to od razu pisze ze wykonal nieprawidlowa operacja czemu?:/

Więc na gForce 4 mx zeby sie gra nie walila trzeba miec domyslne piłki i bandy. Koszulki sie kiedys walily ale teraz juz Ok. smile.gif

na tym programie lod mixer tez mozna ustawic gorszą grafe ale bez nie jest tak zle smile.gif

PS. Wie ktos czy juz moze są pilki takie ktore by nam chodzily? bym chciał sobie zagrac tą zóltą nike w lidze hiszpanskiej smile.gif
Kriss91
Poszukaj gdzieś we "Wszystko o edycji" ballpacka dla MX'ów. Robiłem już ballpacka dla wszystkich posiadaczy "ciut" biggrin.gif gorszych kart. Jest tam, także "żółta nike" tongue.gif
r4HH
QUOTE(Kriss91 @ Jul 30 2006, 14:49:59) [snapback]81520[/snapback]

Poszukaj gdzieś we "Wszystko o edycji" ballpacka dla MX'ów. Robiłem już ballpacka dla wszystkich posiadaczy "ciut" biggrin.gif gorszych kart. Jest tam, także "żółta nike" tongue.gif

kkkk nie ma... nie moge znalezc..;/;/ jes kilka ball packow ale nie pisze ze to dla mx... ile bylo pilek w tym twoim?? juz go nie ma chyba..;/ moglbys wrzucic go albo zapodac skadś ten link albo cus? tongue.gif thx czekam..tongue.gif zalezy mi...
Maharadza
mi pes chodzi poprzez 3d analyzera i wszstkie pileczki stadiony, czasami jeszcze wywala do wina ale da sie z tym zyc heh
r4HH
QUOTE(Maharadza @ Jul 30 2006, 15:28:19) [snapback]81531[/snapback]

mi pes chodzi poprzez 3d analyzera i wszstkie pileczki stadiony, czasami jeszcze wywala do wina ale da sie z tym zyc heh

a jak ja chce go wogole wlaczyc to od razu wyskakuje ze program wykonal nieprawidlowa operacje....kompletnie nie wiem czemu...;///

edit-
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3721&st=60 -no znalazlem ten temat, przeczytalem caly ale wlasnie te pilki dzialaja razem z 3d ANALEm...........kkkkk...;/;/ Mi ten progs sie nie chce nawet uruchomić..;/;/ nie ma pilek ktore by dzialaly bez tego?;/??? ja nie moge porazkaa...;/ a moze jednak? ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.