Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver 5.20
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
delus
Zainstalowalem sobie nowego kitservera ;> Z pilkami poradzilem sobie bez problemow, skopiowalem stare stroje bezposrednio do katalogu "uni". I dyntka. Nie mam miniaturek stroi, nie dzialaja mi normalne stroje. Niby pisze cos o pliku "map.txt"(?) ale nie mam nic takiego tam :] Ktos zna rade?
torin
Bez pliku map.txt niestety kitserver nie ma prawa dzialac. Jak sama nazwa wskazuje jest to swego rodzaju "mapa" dla programu, scislej mowiac pliki zawierajacy strukture katalogow kitservera. Bez niego, zonk.
delus
Dobra, ale ten map.txt mam w katalogu faces, w balls ale nie mam w uni. Wiec co jest nie tak? Masz ten plik? Wrzuci ktos na rapidshare albo cos?
Vadim06
MAP -> rapidshare

Map należy wkleić do folderu UNI
delus
No wrzucilem i dalej nic. Stroje mam miec posegregowane na Europe A, Europe B, Bundesliga etc? Ja wrzucilem luzem stroje do uni i nie działa. Cos zle robie?
hihinho
ja tez mam problem sciagnąlem kits server 5.20 i te stroje co tam byly typu ManUtd są ale jak wrzucic jakies nowe stroje do jakiego folderu ?

Bardzo bym prosil o odp tu lub na gg 3921878 .
delus
Okej poradzilem sobie. Sciagnalem stroje gdzie wszystko jest ladnie posegregowane, zrobilem tak jak kazali na forum pro-evo ----> kitserver . I wszystko działa. Aha, nie zapomnijcie usunac starego kitservera przed zaisntalowaniem nowego. Mozna zamknac topic, cu ;]
=@CiChY@=
Ja mam problem z tym kitserver otoz gry juz sciagnolem nowego kitservera starego odinstalowalem i dodalem ze starogo stronje do nowego i po zaistalowaniu nowego ze strojami starego gdy wchodze juz na boisku gra mi wychdzi do windowsa co mam zrobic albo ktos mogl by dac ze wszystkimi strojami zeby dzialal??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.