Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ikitserver
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
koshtur
Mam problem z kitsami anglików w kitserverze , po wgraniu 2.5 albo 2.6 w kitserverze jest problem z koszulkami anglików - nic nie można zmienic , jest tylko biała domowa koszulka - spodenki są ale takie jak w czystej grze , po wciśnięciu "zmiana" nic się nie dzieje , przy zmianie bramkarza wcale nie dziala , a w grze zdarza się , że anglicy występują w stroju bramkarza drużyny przeciwnej. Nawet wgrałem pesa na nowo i odkryłem , że zaczęło się to przy którymś z ostatnich updatów powerpatcha - tak jakby coś w 0_TEX było coś zjechane bo przy edit mode w przypadku anglików i ich stroji wywala mi do windowsa, HELP autorzy - chcę grac na POWERPATCHU bo to dla mnie najlepszy patch do PES5. ohmy.gif
lookass
Może coś spiepszyłeś przy instalacji ... ja nie raz grałem anglikami i nie miałem takich problemów smile.gif
koshtur
instalacja is o.k. to ten ks5.2.1 robi takie jaja - sprawdziłem na starym kitserverze i jest dobrze , ale dlaczego tylko z anglią jest taki problem - nie zna ktos sposobu na naprawę tego?????
lookass
No to sorry wink.gif
koshtur
PRZESTROGA!!!!!!!!!! ludzie nie bawcie się czymś co się nazywa Kitserver Manager bo możecie sobie spieprzyc całą grę . Ten KSM zmienia wpisy w "map" i nagle okazuje się , że kitserver nie działa tak jak powinien. Ja tylko chciałem zobaczyc co można tym zrobic i dwa dni siedziałem , żeby znaleźc sposób na naprawę ( a tym KSMem nawet nie zapisałem zadnych zmian , sam to zrobił i spieprzył mi anglików) . Sorry dla twórców PowerPatcha - to nie w tym była przyczyna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.