Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes-em.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
WAR
Hej,
sorry, że nie w odpowiednim do tego temacie, ale doszedłem do wniosku, że tu więcej osób zauważy, a sprawa jest pilna.
Gram ja sobie w coś na kształt eliminacji EURO, w każdym razie w trybie International League, i po paru meczach przy ustalaniu składu na następny wyłazi mi do Windowsa informując o błędzie. Raz się zdarzyło, uznałem za przypadek. Ale jak stało się tak drugi raz, tym razem po większej ilości rozegranych spotkań, to trafił mnie jasny szlag. Przeorałem nawet kompa i nic. Więc piszę tu i błagam, pomóżcie mi, ludzie.

Gram na POWERPATCHU, jeśli to ma jakieś znaczenie.

Proszę wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc. smile.gif

Aha, grałem wcześniej już pełne trzy sezony ligowe i nic takiego się nie działo.
lookass
QUOTE(WAR @ Aug 10 2006, 15:42:30) [snapback]83653[/snapback]

Hej,
sorry, że nie w odpowiednim do tego temacie, ale doszedłem do wniosku, że tu więcej osób zauważy, a sprawa jest pilna.

Gram ja sobie w coś na kształt eliminacji EURO, w każdym razie w trybie International League, i po paru meczach przy ustalaniu składu na następny wyłazi mi do Windowsa informując o błędzie. Raz się zdarzyło, uznałem za przypadek. Ale jak stało się tak drugi raz, tym razem po większej ilości rozegranych spotkań, to trafił mnie jasny szlag. Przeorałem nawet kompa i nic. Więc piszę tu i błagam, pomóżcie mi, ludzie.

Gram na POWERPATCHU, jeśli to ma jakieś znaczenie.

Proszę wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc. smile.gif

Aha, grałem wcześniej już pełne trzy sezony ligowe i nic takiego się nie działo.

Chyba cię pojebało huh.gif Jakby każdy myślał tak jak ty to by był na forum taki rozpierdziel że szkoda gadać. A po za tym to jest tak znany błąd w PESie i był omawiany setki razy że jakbyś użył mózgu i przeszukał forum to byś wiedział że trzeba użyć 3D Analyzera dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.