Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of Na Ps2
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Mike85
Witam, mam pytanie...moze i banalne biggrin.gif Moj znajomy ma PES'a 5 na PS2 i zaproponowalem mu sciagniecie OF który ostatnio sie pojawil na ISSONLINE... Problem w tym ze nie mamy pojecia jak to wgrac...:/
Moglby ktos porazdic?

Pozdrawiam
lash
pewnie bylo to juz pisane ale napisze :

- wypalasz bin cue [obraz plyty] nero, alcoholem najwolniej jak tylko mozna [u mnie max 4x] na CD, nie zadne RW, zwykla czysta plytka!
- odpalasz konsole bez zadnej plytki, i usuwasz wszytkie sejwy z gry pes5, czy to sam of, czy ml
- resetka, i wrzucasz wypaloną wczesniej plytke, powinien pojawic sie czarny ekranik z napsisami na szaro
- pokazuje sie menu a'la polecenie dir na windowsie wink.gif i tam szukasz pliku BISLPM-66374WE10OPT.NPO , rózne są patche, i roznie ludzie robia, ale jesli nie bedzie go w tym katalogu, to nacisnij r1.gif i wybierz katalog cdfs, tam powinien znajdowac sie ów plik
- zaznaczasz go i naciskasz triangle.gif , powinien pojawic sie komunikat, ze wyeksportowano plik na memorke
- resetka, wyjmujesz plytke i wchodzisz na memorke, i usuwasz pliczek który powstal podczas wyeksportowywania ofa dla pesa5, dojdziesz co to bedzie za plik wink.gif

to wszystko tongue.gif
kusik
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5109

http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=poka...245&kat=art

Dla siebie to robilem? Czasem sie odechciewa wszystkiego...
Mike85
Sorry kusik ale nie znalazlem tego temau...a szukalem:/

Dzieki za pomoc...ale do tego konsola musi byc przerobiona czy nie?
hakan
QUOTE(lash @ Sep 4 2006, 19:25:56) [snapback]87882[/snapback]

pewnie bylo to juz pisane ale napisze :

- wypalasz bin cue [obraz plyty] nero, alcoholem najwolniej jak tylko mozna [u mnie max 4x] na CD, nie zadne RW, zwykla czysta plytka!

wypalasz bin cue ??? jak to zrobić, bo ten plik który ściągnąlem i który mam nagrać ma jakieś rozszerzenie .file max czy cos takiego ??????? z góry dzieki za odpowiedź
lash
QUOTE(hakan @ Sep 6 2006, 09:52:35) [snapback]88037[/snapback]

wypalasz bin cue ??? jak to zrobić, bo ten plik który ściągnąlem i który mam nagrać ma jakieś rozszerzenie .file max czy cos takiego ??????? z góry dzieki za odpowiedź

zazwyczaj w paczce z OFem na PS2 jest kilka katalogów, i tak tez jest w tym na issonline.pl niedawno udostępnionym, w katalogu BIN e CUE jest obraz który masz wypalic.
hakan
QUOTE(lash @ Sep 6 2006, 09:07:09) [snapback]88047[/snapback]

zazwyczaj w paczce z OFem na PS2 jest kilka katalogów, i tak tez jest w tym na issonline.pl niedawno udostępnionym, w katalogu BIN e CUE jest obraz który masz wypalic.

niestety u mnie nie ściąga sie "paczka", tylko jeden plik typu.max który ma rozmier 825 kb i w żaden sposób nie mogę go otworzyc. byc może cos jest zjeb... na serwerze i nie ściąga mi sie w całosci (gdy próbowałem ściągnąć w wersji na X-boxa to ściągnęła się "paczka") jeżeli mozesz to przeslij mi tę paczke na adres: [email protected] bardzo będę wdzięczny. pozdrawiam
hakan
ok... już sobie poradziłem. po prostu, ten plik jest w wersji na drive maxa !!!!!!! ja ściągnąłem sobie ten sam plik ale w wersji na cd z innej strony. pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.