Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ProszĘ O ZamkniĘcie Tego Tematu. DziĘkujĘ
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
kksm
Witam wszystkich w nowo utworzonym temacie. Będę w nim zamieszczał swoje pierwsze mordki piłkarzy. Prosze o oceny i te lepsze i te gorsze. Słowa krytyki bardzo mi się przydadzą, ale pomoc również. Nie zbieram zamówień, jedynie możecie podrzucać pomysły na następne prace. Od razu mówię, że twarze będę zamieszczał ok. 1/dzień, bo mam też inne zajęcia.
Udzielajcie wskazówek i mówcie co poprawić.

Pierwsza morda którą odwarzyłem się pokazać - Peter Crouch. Jest to może z czwarta w moim życiu.Włosy z Edit Mode.

Słaba jakość obrazu. W rzeczywistości nie jest tak rozmazana.
PLIK BIN (BEZ WŁOSÓW)
WMM
O stary powiniene? go raczej da? do tego tematu : Best Ever ?! <-nie ?aden Bot biggrin.gif Najlepsze twarze do pesa ;DD
Bartezz
Pokaz screena z edit mode.
Bardzo rozmazany.
KKSFan
Jest źle.. ale to początki obejrzyj kilka tutoriali, i pokaz poprawiona twarz lub coś nowego.
Chyba robiłeś oczy z bmp?? wez z edit mode i bedzie lepiej Pozdro
szolpas
Ale bmp ph34r.gif Best Ever
olivier
zmapuj dobrze oczy,popraw nos,usta,postaraj się lepsze bmp wydusić no i pracuj dalej.
luke
Cytat(szolpas @ Apr 15 2007, 14:46:41) [snapback]139511[/snapback]
Ale bmp ph34r.gif Best Ever

Panowie okażcie trochę wyrozumiałości... Jego pierwsza twarz, a tu takie komentarze. Są gorsze twarze. A co do samej twarzy to prawda, że słaba, ale pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale itd wink.gif
Blade
QUOTE(luke89 @ Apr 15 2007, 15:42:32) [snapback]139534[/snapback]
Panowie okażcie trochę wyrozumiałości... Jego pierwsza twarz, a tu takie komentarze. Są gorsze twarze. A co do samej twarzy to prawda, że słaba, ale pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale itd wink.gif

Zapomniałeś dodać aby pracował i ogladał tutoriale biggrin.gif
chatek
No niestety troche pokemonowata twarz ale b?dzie lepiej smile.gif pozdro
BoBaN
fatalna morda, Twój podstawowy błąd, to to że przy previev'ie odrazu przerabiasz screena, dodajesz jakies bzdetne koszulki, myslac ze to poprawi wyglad a wręcz przeciwnie to wszystko pogarsza.
matthew
Cytat(kksm @ Apr 15 2007, 13:59:34) [snapback]139494[/snapback]
Od razu mówi?, ?e twarze b?d? zamieszcza? ok. 1/dzie?, bo mam te? inne zaj?cia.

Pierwsza morda któr? odwarzy?em si? pokaza? - Peter Crouch.

1 na dzien? nic sie nie nauczysz, pracuj dluzej i pokaz 1 na tydzien,
a lepiej Ci to wyjdzie. pracuj to bedzie lepiej.

P.S. nastepnym razem "odwaRZ" sie napisac tekst w Wordzie, potem go tu wklej
pozdrawiam
kksm
Dziękuję za milusie ocenki-Bardzo mi pomogły hehe. Croucha nie poprawiam bo jakos mi nie idzie. Mam nową metodę.Robbie Keane-prewiev(włosy edit mode)

I OCZYWIŚCIE BIN
olivier
Mnie sie wydaje że nie robiłeś go na swoim modelu,no ale nie chce posądzać nikogo bez dowodów.Jeżeli jest to twoja 2 twarz w życiu to dobra ci wyszła,ale popracuj nad modelem jeszcze.
kksm
model konami
don rxf
Cytat(kksm @ Apr 15 2007, 19:36:28) [snapback]139618[/snapback]
Dziękuję za milusie ocenki-Bardzo mi pomogły hehe. Croucha nie poprawiam bo jakos mi nie idzie. Mam nową metodę.Robbie Keane-prewiev(włosy edit mode)

I OCZYWIŚCIE BIN

Słabe BMP, no i model, pracuj.
pozdro
Dominoz
A po co dajesz do niegm Bina...? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zabawne...

Crouch przekomiczny biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Keane lepiej...ale pracuj dalej XDDD
kksm
Prosze o więcej ocen mogą być to też negatywne oceny.
ryba
By Mani3k z pesfaces...

EDIT:I taka moja mala rada nie podpierdalaj mord!!
kksm
sorry pomyłka w kitserwerze mam dwie twarze jedna to ta którą dałem tu a druga to moja,może to potwierdzić fakt że swoje prace podpisuje tak jak poprzednie, a na tej mańka sie wzorowalem.Post z twarzą usunąłem sorry za pomyłkę jak wróce z treningu to wrzuce swój face.
seen
No ta pierwsza morda Croucha zajebista biggrin.gif DAj bina biggrin.gif
olo
seen, on dal bina biggrin.gif a co do mordy to bardzo slaba, daj normalnego screena z gry
seen
Cytat(olo @ Apr 17 2007, 19:15:22) [snapback]139976[/snapback]
seen, on dal bina biggrin.gif a co do mordy to bardzo slaba, daj normalnego screena z gry

Ale Ja chce z nowym włosami ;( <lol>
Zartuje oczywiscie. Rzeczywiscie zagapiłem sie ze nie ma bina, ale jak zobaczyłem tą twarz to normalnie.... laugh.gif ..........
sie tak bardzo ucieszyłem ze sie zagapiłem biggrin.gif
kksm
PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU. DZIĘKUJĘ TYM CO CHODŹ TROCHĘ WE MNIE WIERZYLI. KOŃCZE Z MORDAMI. TO NIE MOJE POWOŁANIE.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.