Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tworzenie Herbów Hd
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kaszub
Witam,postanowiłem zaczą robić loga HD za pomocą photoshopa,ale nie mam bladego pojęcia jak się do tego zabrać.Może ktoś napisałby poradnik w paru punktach jak tego dokonać.Z góry dzięki!! smile.gif
kaszub
Już sobie poradziłem

<-------oto moje dzieło Proszę Oceniać!! biggrin.gif
Damian.
Trochę dziwnie ustawione.

Wywal sygnaturke

Pozdr
kaszub
Dzięki Damianinho , dopiero teraz zauwazylem.
kaszub
Jak wyindexowac obraz.Próbowalem przez photoshopa, ale sie nie da!!Prosze o pomoc!
perONE
kurde pobirz jakiegos tutka z robieniem log Hd np. by Gufi lub e_adrian i tam masz pokazane jakim programem. tylko nie pisz zebym podal linki.
Arek.PL
Cytat(kaszub @ Mar 4 2008, 21:17:22) *
Jak wyindexowac obraz.Próbowalem przez photoshopa, ale sie nie da!!Prosze o pomoc!

Co sie nie uda jak uda smile.gif wystarczy umiec tongue.gif

Obraz>Tryb>Kolor Indeksowany

Pzdr
kaszub
Dobra spoko, ja wiem ,ze tak sie indexuje, ale jak pozniej zapisac w png.W moim photoshopie sie nie da, ani nie otwarzy png , musze otwierac prez Image Ready i dopiero pozniej biore opcje edytuj w photoshopie.

P.S zapisac w png da sie tylko w Image Ready ,ale jak wyindexuje w photoshopie, to nie da sie go spowrotem przeniesc!!
artysta germanista
po pierwsze wywal tyego siga bo ci chyba 80% dadzą a po drugie. A poniżej instrukcja indexu by me

Program nazywa się Macromedia Fireworks MX 2004, a poniżej instrukcja jak zaindexować wink.gif

1.Otwórz Macromedia Fireworks MX 2004
2.File->Open->(wskaż plik z logiem)
3.Gdy zobaczysz logo w fireworksie daj na file->export preview
4.wejdź w zakładkę options Format ustaw na PNG 8
5.Niżej pod kolorami daj Alpha Transparency
6.Wybierz 128 colours
7. Na samym dole daj export ...
8.Zapisz "wyindexowane logo" na dysku
9.Logo jest gotowe do wrzucenia do Pes'a

Hd logo index tutorial by e.adrian (wersja video) sendspace.com

Plik do ściągnięcia waży 561 kb a po wypakowaniu waga wynosi 22 MB ale warto ściągnąć jeżeli nie czaji sie opisu
kaszub
Dzieki Adrian !!
MaTi10
Kaszub wywal sygnaturke...

kaszub

To moje nowe logo HD proszę oceniać>Jeśli ktoś chce wrzucić logo do PES'a , musi wyindexowac i zmienić rozmiary 64x64. biggrin.gif
kaszub
Robię loga na życznie.Proszę składać zamówienia!!! smile.gif
Arek.PL
Zrob wszystkiie lIgi bo bym sobie wrzucil tongue.gif

Pozdro
czarekb

składam na to zamówienie poproszę tylko w rozmiarze 128x128

z góry dziękuje, licze na ciebie wink.gif
11A
fajne ale z indeksem nie bedzie juz tak dobrze tongue.gif

pozdrawiam
Ryu
zrob kazda lige po kolei... zacznik np o holandii pozniej anglia itd bo takie pojedyncze loga mic nie wnosza do wygladu gry a tylko jeszcze go pogarszaja.... wypusc cala paczke tongue.gif

pzdr

kaszub

Oto odpowiedz na zamówienie czerekb'a.

Wydałem paczke logosów HD ligi EPL
http://www.sendspace.com/file/byhuv1
kaszub
Cytat(Ryu @ Mar 5 2008, 15:27:37) *
zrob kazda lige po kolei... zacznik np o holandii pozniej anglia itd bo takie pojedyncze loga mic nie wnosza do wygladu gry a tylko jeszcze go pogarszaja.... wypusc cala paczke tongue.gif

pzdr

Spróbuje zrobić wszystkie ligi i wypuszcze patcha.Każda liga będzie w osobnym pliku!!
MaTi10
Kaszub edytuj posty nie pisz post pod postem... a ligi zrob po kolei i bedzie ok
dj_adriano
nawet podobają mi się twoje loga w tych 2 pierwszych troche za bardzo je odchyliłeś ale ogulnie jest git
kaszub
To paczka logosów HD ligi EPL
artysta germanista
zaczynasz robić fajne loga zmień nazwe tematu na loga by kaszub ;p
kaszub
e_adrian tak myślisz.Ściągnąłeś mojego patcha??
Ryu
no to tak tongue.gif do samych logosow nie mam zastrzezen fajny efekt i nawet dosc estetyczne wykonanie wady tkwia w malej nie konsekwencji tongue.gif to nie jest LFP tylko EPL niektore loga powinny byc inne np nieaktualna chelsea (chyba ze o czyms nie wiem biggrin.gif) no i brakuje birmingham wiec jesli mozesz to popraw to co napisalem bo loga naprawde fajne i ladnie wygladaja w pesie jak zrobisz wszystkie ligi to w mojej grze na pewno beda Twoje prace tongue.gif

pzdr

zabier
Siema kaszub!

Prośba o loga HD do OF-a, zenitu i dnipro

Z góry wielkie dzięki
Arek.PL
Cytat(kaszub @ Mar 5 2008, 20:09:09) *
To paczka logosów HD ligi LFP

Jest to paczka ligi angielskiej a nie hiszpanskiej, loga dziwne:/
PS. to sa loga do ofa czy do o_text ?

Pzdr
Orange_91
Cytat(PLayer-AreK @ Mar 7 2008, 11:25:54) *
Jest to paczka ligi angielskiej a nie hiszpanskiej, loga dziwne:/
PS. to sa loga do ofa czy do o_text ?

Pzdr

Naprawdę nie odróżniasz log do Ofa od tych do 0_text? blink.gif
Są to loga do ofa. rolleyes.gif
artysta germanista
Cytat(kaszub @ Mar 6 2008, 19:27:36) *
e_adrian tak myślisz.Ściągnąłeś mojego patcha??

no fajnie ci wyszły ciekawe przekręcenie
czarekb
kaszub bardzo fajnie tylko ja prosiłem o rozmiar 128x128 Tylko takie logo mi jest potrzebne. Prosze bardzo popraw tylko rozmiar w tym logo i wrzuc tutaj. http://zaglebie.sosnowiec.pl/herby/zaglebie_sosnowiec.gif

dzięki bardzo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.