Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: P_text I E_text
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
hoti
macie moze plik p_text poniewaz zrobilem jakis blad podczas instalowania scoreboard i mi sie usunal plik p_text z folderu dat , jak by ktos mogl prosze o wrzucenie , o i jeszce potrzebuje E_text bo jak wchodze do pesa do jest blad a apliakcja po probowaniu wgraniu scoreboardow

CZy naprawde nikt nie moze wrzucic tych plikow ?? z gory dzieki !!
Mani3k
Cytat(hoti @ Apr 18 2008, 14:44:51) *
macie moze plik p_text poniewaz zrobilem jakis blad podczas instalowania scoreboard i mi sie usunal plik p_text z folderu dat , jak by ktos mogl prosze o wrzucenie , o i jeszce potrzebuje E_text bo jak wchodze do pesa do jest blad a apliakcja po probowaniu wgraniu scoreboardow

CZy naprawde nikt nie moze wrzucic tych plikow ?? z gory dzieki !!

Wejdz na plyte z grą, i tam z folderu DAT bedziesz mogl skopiowac plik ktory potrzebujesz.
Pozdrawiam
hoti
gdybym mial plyte to bym nie pytal blink.gif pozyczylem koledze i niemam przz najblizszy masz mozliwosci jej pozyskania , jakbys mogl wrzucic to bylbym wdzieczny
hoti
kurde no nie moze ktos tego wrzucic bo cos zle zrobilem i zmulilomi pesa , wyskakuje blad z aplikacja pesa , p_text juz mam , ale e_text niemoge znalezsc
hoti
to moze chociaz wiecie jak to usunac te wgrane scoreboardy , bo przez nie nie moge odpalic pesa

HELP !!
hoti
no trudno ludzie na tym forum to jednka nie sa zbyt pomocni , moze byc nawet wasze e_text ztuningowane , tylko zeby bylo pliska
Jacmen
Plik E_text
hoti
dzieki ci !!! takich ludzi sie ceni rolleyes.gif rolleyes.gif
hoti
no niestety nadal mam ten sam blad , P_text I E_text mam nowe , wiec juz niewiem , pewnioe to cos zrypalem z O_text bo na to tez sie wgrywa ,ael was juz o to chyba nie prosze bo itak mi nikt nie wrzuci na serwer bo to za duzy plik unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.