Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Taktyka Na Rzuty Rożne
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
marcin_p
Witam, chciałbyc was prosic o porade jak najlepiej bronic sie przy rzutach roznych. 80% głowek wygrywają moi przeciwnicy. Chodzi mi o grze offline. Ponad połowę goli dla komutera pada z "kornerów". Wiem, ze w pesie 6 zawsze ustawiałem jedengo zawodnika na pierwszym słupku, na 5 metrze i czyscił wszystko, lecz teraz to "nie działa". Prosze o odp smile.gif
JuveR
Jakiejś 100% taktyki przy rożnych to nie ma (przynajmniej ja nie znam tongue.gif). Ja podobnie jak Ty napisałeś ustawiam zawodnika na 5metrze przy krótkim słupku - zawsze to jakąś piłkę wybije smile.gif Mnie bardziej denerwują prostopadłe piłki na TopPlayer. Każde takie podanie to akcja sam na sam z bramkarzem. Już szczerze mówiąc nie wiem jak zapanować nad tą obroną :/
marcin_p
CYTAT(JuveR @ Oct 26 2008, 18:09) *
Jakiejś 100% taktyki przy rożnych to nie ma (przynajmniej ja nie znam tongue.gif). Ja podobnie jak Ty napisałeś ustawiam zawodnika na 5metrze przy krótkim słupku - zawsze to jakąś piłkę wybije smile.gif Mnie bardziej denerwują prostopadłe piłki na TopPlayer. Każde takie podanie to akcja sam na sam z bramkarzem. Już szczerze mówiąc nie wiem jak zapanować nad tą obroną :/

I co wybija duzo piłek ten zawodnik na piątym metrze? bo u mnie moze 5% bo większosc jest bita na długi słupek.
falcon87pl
CYTAT(Płentokiczkens @ Oct 26 2008, 17:54) *
Witam, chciałbyc was prosic o porade jak najlepiej bronic sie przy rzutach roznych. 80% głowek wygrywają moi przeciwnicy. Chodzi mi o grze offline. Ponad połowę goli dla komutera pada z "kornerów". Wiem, ze w pesie 6 zawsze ustawiałem jedengo zawodnika na pierwszym słupku, na 5 metrze i czyscił wszystko, lecz teraz to "nie działa". Prosze o odp smile.gif

Ja sie bronie w ten sposob ze zageszczam ilosc moich zawodnikow w polu karnym smile.gif wystarczy ze u jednego zmienie nastawienie (zazwyczaj na pomocnika mi sie ustawia automatycznie przy roznym przecwinika) a wszyscy cofaja sie o kilka metrow do tylu. Kolo nazwiska zawodnika jest jego pozycja a jeszcze obok kilka paskow mowiacych o nastawieniu ofensywnym badz defensywnym zawodnika. Trzymasz L2 i R2 zjezdzasz w dol z paskiem zeby byl najbardziej defensywnie ustawiony zawodnik smile.gif Przy swoich roznych mozesz L2 + R1 ustawic zeby bardziej do przodu podeszli ale wtedy moze byc luka z tylu wink.gif pozdro!
Kettger
CYTAT(Płentokiczkens @ Oct 26 2008, 18:56) *
I co wybija duzo piłek ten zawodnik na piątym metrze? bo u mnie moze 5% bo większosc jest bita na długi słupek.

O lol, to w czym problem? Ustaw piłkarza na długim słupku...
luke9
Jak wrzucają na długi spróbuj wyjść bramkarzem trzymając cały czas trójkąt powinno pomóc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.