Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zmienić Strój
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
toldek
Witam gram Master League drużyną AS Monaco na patchu community z gamingacces. I po 2 sezonach jestem znudzony strojami mojej drużyny i chciałbym się dowiedzieć jak mogę je zmienić. Bo w GDB są foldery poszczególnych lig, ale że francuska jest standardowo cała zrobiona to jej tam nie ma i moje pytanie brzmi czy mogę tam ewentualnie dodać moje stroje a jeśli tak to w jakim folderze. Ogarniam PS-a więc nie będzie dla mnie problemu zrobić stroi według szablonu do GDB, a i jeżeli dodam folder z moim strojem to muszę jeszcze coś zmieniać, żeby go czytało?
hardstyle87
Niestety na twoje pytanie nie znam odpowiedzi ale zeby nie zaśmiecać forum mam także pytanie:
Czy jest patch który zawiera same uaktualnienia składów i nic pozatym ? Jeżeli takowy jest proszę o linka smile.gif
Flisak
Jeżeli się znasz się trochę na pesie, to powinieneś wiedzieć, że wystarczy normalnie zrobić folder Monako w twoim kitserverze(w tym przypadku gakserver, bo to community patch). Następnie ustawisz stroje w pliku map.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.