Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga Lig Europejskich ...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Edgar149
Witam. Czy znalazła by się taka osoba, która zrobiłaby dla mnie loga takich lig jak Angielska, Francuska, Włoska, Rosyjska, Hiszpańska oraz Niemiecka, i reszta świata ??? A może ma już ktoś takie ??? Do każdej ligi poszukuje loga w czterech rozmiarach a dokładnie 32x32, 64x64, 128x128 oraz 256x256 oczywiście z przezroczystym tłem ??? Mój problem polega na tym że nie potrafię robić loga z przezroczystym tłem ;/ ...

Chciałbym aby najlepiej te loga wyglądały tak :

Znalazła by się taka osoba, która zrobiła by mi te loga w tych rozmiarach aby mógł bym je bezpośrednio wgrał ???
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. Liczę iż znajdzie się jakiś "Logomaker" o dobrym sercu unsure.gif ...
Edgar149
Naprawdę, nie da rady nikt ???? ; / ... może ktoś znajdzie trochę czasu wolnego i by mi pomógł ... nie chce spamować. i ciągle pisać czy pomożecie ... ale pliska, potrzebuje tylko tego ... chce wydać własnego patcha, lecz sam nie potrafię wszystkiego zrobić ;/ ...
Jamnik
Na Evo do Jaroslava napisz
Edgar149
dzięki smile.gif thx, mógłbyś dać dokładniejsze namiary do niego ... link na evo ( nie mogę znaleźć typa) ... he
Jamnik
Evo-Web --> Link

A usera sobie już znajdziesz myślę wink.gif
Edgar149
Nie da rady, tylko na Tobie tu mogę polegać ; / . A ty nie dał byś rady mi pomóc ??? umiesz takie coś w ogóle zrobić ??
unikat
Mogę ci to wykonać wink.gif Albo Darka zapytam ..

PS. Tylko miałem formata i muszę Photoshopa zainstalować
Edgar149
Naprawdę ? dało by radę ?? byłbym wdzięczny ... (pamiętaj tylko, jak będziesz chciał mi pomóc oczywiście, żeby te loga były zindeksowane, gotowe do wgrania do p_text'a)
Edgar149
Temat na razie do zamknięcia, lecz jest już drugie prośba do was smile.gif, sorry, że was tak męczę biggrin.gif. Mam pytanie czy ktoś potrafiłby zrobić takie loga jak te, podaje przykłady:

, , , ,

Chce stworzyć patcha. Chciałbym mieć w każdej lidze w takim samym stylu logosy (a dokładniej takie jak podałem). Znalazła by się taka osoba co potrafiłaby zrobić taki logosy jak te ? wiem, że na forum jest pełno "logomakerów" biggrin.gif. Co do czasu to mi się nie śpieszy, chce robić powoli a dokładniej. Więc jak znajdzie się ktoś ? unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.