Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Sie Zapisac Do Ligi We Polevo?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
makgregor
jak w temacie
nikt ze mna nie chce zagrac sparinga buuu sad.gif
siano
niestety liga ma obecnie charakter zamkniety.
dostac bedzie sie mozna do nastepnego sezonu.
odnosnie sparoow, zapraszam tutaj
Ronbalto
a ranking kiedy rusza i kiedy sezon sie skoniczy??
Ernidebest
ponawiam pytanie, kiedy bedzie mozna sie dopisac do was ??
StraY
niebawem ma ruszyc ranking w ktorym bedziesz mogl zagrac z kazdym chetnym ze sceny i jak dobrze sie bedziesz spisywal to zostaniesz wylowiony i trafisz do ligi - innego sposobu nie ma
mściciel
podlizuj się ( liż d...) moderatorom i adminom to dostaniesz sie do ligi
StraY
o, tak tez idzie sie dostac :] tylko musisz wyczuc komu mozna lizac bo nie kazdy sobie daje wink.gif
T-Mac
eee zapomniales dodac ze trzeba tez kubek kupic tongue.gif
Czarny
QUOTE(T-Mac @ Jan 17 2006, 20:46:03)
eee zapomniales dodac ze trzeba tez kubek kupic tongue.gif
[right][snapback]49318[/snapback][/right]

nie musi być wcale kubek, były też szklanki tongue.gif
ja akurat zakupiłem szklankę laugh.gif
Archie
Kiedy ruszy ten ranking? Bo z tego co wiem to liga we sie już zakonczyła. Gdzie on bedzie widoczny?
siano
http://issonline.pl/rank.php

skonczony bedzie niebawem (mam nadzieje ;p)
Archie
Czyli ja mam zagrać z nimi??
I co mam pózniej zrobić np.jak wygram?

Możecie mi dokładnije wyjaśnić. prosze.
siano
narazie nie zagrasz, bo to sa testy dla wybranej grupy osoob smile.gif

ale jak skoncze skrypt to wszystkiego sie dowiesz i bedziesz sie moogl zarejestrowac
Bakel
siano ma taki dziwny nawyk: gdy chce powiedzieć "za pół roku" mówi "niebawem" biggrin.gif
Flower
Ja też chętnie zapisałbym się do Waszych rozgrywek. Mam już pewne doświadczenie w innych, lokalnych turniejach i liczę, że mnie przyjmiecie smile.gif Chyba, że się boicie konkurencji cool.gif
snake
QUOTE(siano @ Dec 17 2005, 19:09:15) [snapback]45737[/snapback]

niestety liga ma obecnie charakter zamkniety.

Flower
Ale Siano pisał to dwa miesiące temu, a z tego co widze to sezon już się skończył i wkrótce rozpocznie się nowy. Myślę, że znalazłoby się odpowiednią ilość chętnych żeby nawet IV ligę utworzyć. Chyba nim więcej uczestników tym lepiej. Nie wiem dlaczego nie chcecie przyjąć nowych graczy sad.gif
StraY
bo 3/4 z nich ( was ) nie ukonczy ligi z braku checi ( albo popularnego "bo mam spadek formy" ) pare tygodni temu powstal ranking ktory jest jedyna droga do ligi. walcz w nim, zdobywaj szakuncen adminow i moze liczyc na awansik wink.gif
dr_idea

pare tygodni temu powstal ranking ktory jest jedyna droga do ligi. walcz w nim, zdobywaj szakuncen adminow i moze liczyc na awansik wink.gif

To można się zapisać do tego rankingu czy nie? Stray coś mi namieszał w główce smile.gif
Czarny
QUOTE(dr_idea @ Feb 21 2006, 14:09:00) [snapback]53568[/snapback]

To można się zapisać do tego rankingu czy nie? Stray coś mi namieszał w główce smile.gif

Z moich informacji (z pierwszego źródła) wiem że do marca ma ruszyć rank wink.gif
Inaczej ktoś do końca życia nie ruszy komandosa tongue.gif
W tej chwili jest Beta ver Ranku która jest zamknieta.
Arni
Interesuje mi to co jest w temacie??? Kiedy sie zaczyna następna runda eliminacyjna do ligi WE???
I czy admninstrator wysyła E-meila do zaintersowanych??? do kogo mozna sie odezwać ze jest sie zainteresowanym??? Dajcie jakos znak prosze was??? sad.gif cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.