Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Nelson
Hej, temat ma ułatwić prace na forum... tzn. W tym temacie rozwiązujęmy problemy z grą, żeby nie zakładać milion osobnych wątków "gra mi się tnie" itp.
Pozdrawiam.
snake
Temat bardzo dobry, ułatwił by prace na forum i ogólnie by było mniej syfu, ale czy się przyjmie? Przypne go może da rade ;-)
Pozdrawiam.
Mooner
Więc na początek mój problem mały ale bardzo frustrujący: Co zrobić, żeby przy rzutach rożnych albo wolnych( z daleka) obrońcy czy też defensywni pomocnicy wchodzili pod pole karne rywala....bo zawsze jest albo 2,3 zawodników, no może czasem 4 się włączy w stały fragment...

Hmmm... No mi się wydaje, że trzeba tylko czekać... No.. można jeszcze zmienić aby defensywny zawodnik powiedzmy atakował (chodzi mi o strzałeke w atak)..
Mnie też to dobija jak takiego stama nie ma w polu garnym lyb ferdinanda tongue.gif

[COLOR=blue]No a moj problem jest: czesto zdarza sie ze jak se biegne gosciem.. patrze ze idealna pozycja do strzaly... juz laduje wskaznij iii.... lob... to mnie dobija po prostu.. wspaniala akcja juz widziasz pile w siatcie lub przynajmniej wspanialy strzal a tu... lob blink.gif czy to z bliska czy z daleka... lob... i wtedy zalamka ze taka akcja zmarnowana... :/
Nelson
Co do lobu, to nie miej wcisniętego r1.
lufi
jak zrobic zeby w w pes5 bylo halowe boisko
wie ktos ??????????? wiem ze przez dkz studio al jak dalej za jak istadion sie zamiena ja mam np:sahngai
jak wie ktos to niech pisze
Nelson
Jeśli masz tą hale z pes.imro to: urachamiasz ten patch w dkz studio(klikasz na ten patch 2 razy) kiedy juz uruchomisz dajesz patch>apply patch in folder potem wybierz dat poczekaj az załaduje pliki. Urucho grę... weż options museum viev stadion(o ile masz wykupiuny ze pes-shopa) zobacz poszukaj chale i zobacz jaki ma napis bo nie ma shanghai czy cos takiego,kiedy juz zobaczysz jak sie nazywa uruchom gre na tym stadionie i bedzie hala.

Pozdrawiam
lualua
QUOTE(Nelson @ Jan 11 2006, 18:58:54)
Heh...  Jak gram Barcą i kupiłekm Ferdinanda i nigdy go nie widzę w polu karnym-to denerwojące jest..
  A jeśli chodzi o lob... to kiedy wciskasz strzał to nie miej razem wcisniętego  r1.gif bo wtedy idzie lob... pusc r1.gif i wtedy strzelaj...
wink.gif Mam nadzieję,że pomogłem.
Pozdrawiam
  Edit:  A, znacie coś option file albo coś co dodaje kase w pes-shop,ale nic NIE ODBLOKYWUJE,bo mam takiego optiona gdzie mam odblokowanych starych zawodnikow ale nie moge grac w master league`a bo będą ci starzy...  Więc jak ktoś ma link to prosze.
[right][snapback]48542[/snapback][/right]

No mi się zdaje że w dziale download na issonline jest taki OF. Troche nieaktualny ale co to szkodzi? Kasa pełna, legendarni piłkarze nie odblokowani
Nelson
No dzięki Wielkie. Mam <jupi> Pozdro
lufi
Dzięki nelson
mściciel
rozstawienie graczy w polu karnym nie zmieniło się zbytnio odczasów issa więc nie możemy samemu wybierać kto ma isc w polekarne, no ale moze w przyszlosci
Komar
Witam, mam pytanko takiej treści - jeżeli w indywidualnych ustawieniach zawodników ustawone jest Zone, to znaczy że krycie swojej strefy jak Indywidual to też oczywiste, ale co daje Covering - pewnie jakieś krycie ale nie do końca rozumiem. Drugie pytanko mam jak zasłaniać piłkę ciałem jak się nie ruszam zawodnikiem. Dzięki za odpowiedzi.
dawdi17
A wie ktoś może jak zmusić piłkarzy aby weszli w pole karne podczas wykonywania rzutu wolnego? U mnie nie opłaca się dośrodkowywać z wolnego, bo piłkarze są najwyżej na 16 metrze, a kiedy podam górą to nikt nie jest w stanie jej sięgnąć i piłka wpada w ręce bramkarza. Można to zmienić?
Nelson
QUOTE(Komar @ Jan 15 2006, 01:11:28)
Witam, mam pytanko takiej treści - jeżeli w indywidualnych ustawieniach zawodników ustawone jest Zone, to znaczy że krycie swojej strefy jak Indywidual to też oczywiste, ale co daje Covering - pewnie jakieś krycie ale nie do końca rozumiem. Drugie pytanko mam jak zasłaniać piłkę ciałem jak się nie ruszam zawodnikiem. Dzięki za odpowiedzi.
[right][snapback]48975[/snapback][/right]

1 Pytania nie zabardzo kumam (może ktoś inny ci pomoże)

Jeśli chodzi pytanie nr 2. to jeśli ci chodzi o zasłone ciałem r2.gif -chyba o to chodzi

Pozdro
Nelson
QUOTE(dawdi17 @ Jan 15 2006, 11:19:27)
A wie ktoś może jak zmusić piłkarzy aby weszli w pole karne podczas wykonywania rzutu wolnego? U mnie nie opłaca się dośrodkowywać z wolnego, bo piłkarze są najwyżej na 16 metrze, a kiedy podam górą to nikt nie jest w stanie jej sięgnąć i piłka wpada w ręce bramkarza. Można to zmienić?
[right][snapback]48985[/snapback][/right]

Heh Dawid każdy ma z tym problem,niestety ja nie wiem jak to rozwiązać u mnie też tak jest. np. piłka na 40 m. od bramki i nie widze chociażby Ferdinanda czy Stama, tak samo jest przy rzutach rożnych zawsze jest 3,najwiecej 4 zawodnikow w polu karnym...

Wie ktoś zmusic obronce do tego zeby wszedl w pole karne??

Pozdro wink.gif
dawdi17
Znalazłem coś na temat "Covering". Otóż w poradniku doPES 5 z Gry-Online by maciek_ssi czytamy : "Covering - zawodnik stara się aby piłka nie przeszła przez jego linię gry, piłkarz nie skupia się szczególnie na pilnowaniu czy kryciu strefy". I czy to jest wogóle opłacalne? Ustawiłem tą opcję u Michela Salgado w meczu z Betisem i muszę powiedzieć, że nie widziałem różnicy w jego zachowaniu (chociaż strzelił bramkę, ale to chyba dlatego, że strzałkę mam do przodu atak))

Mam jeszcze jedno pytanie. Jak zrobić żeby do zawodnika biegł tylko jeden obrońca? Często wykorzystywane jest to w multiplayer. Sytucja tego typu: kontratak Ronaldo-Raul przed sobą mają dwóch obrońców, za nimi też biegnie defensywny zawodnik drużyny przeciwnej. Ronaldo ucieka z piłką w lewo, a za nim biegną wszyscy trzej. Raul ma ogromny połać czystego pola, musi tylko uważać by nie spalić i...... GOOOOL! Co zrobić by obrońcy nie lecieli do jedengo zawodnika?
arm
Jeśli chodzi o obecność obrońców przy kornerach to gdy ustawiasz opcje przed meczem jest coś takiego jak Individual i tam mozna kazdemu zawodnikowi ustawić jak ma grac w obronie i w ataku np. jak bocznym obrońcom w ataku ustawi się,że mają grać od pola karnego do pola karnego to często dubluja oni napastników,a środkowi też często przy kornerach robię użytek z gry głową biggrin.gif

A ja mam pytanie odnośnie sędziów w grze: ilu ich wszystkich jest( głównych i liniowych), jakiej narodowości są główni i jakie numery w e_text odpowiadają za pisownie nazwisk bo chciałem sobie wedle narodowości zamienić te wymyślone nazwiska na oryginalne. I uprzedzając wiem,że jest patch poprawiający nazwiska ale ja chciałem sobie dodać inne. Z góry dzięki za wszelkie sugestie wink.gif
Nelson
QUOTE(arm @ Jan 15 2006, 21:51:16)
Jeśli chodzi o obecność obrońców przy kornerach to gdy ustawiasz opcje przed meczem jest coś takiego jak Individual i tam mozna kazdemu zawodnikowi ustawić jak ma grac w obronie i w ataku np. jak bocznym obrońcom w ataku ustawi się,że mają grać od pola karnego do pola karnego to często dubluja oni napastników,a środkowi też często przy kornerach robię użytek z gry głową biggrin.gif

A ja mam pytanie odnośnie sędziów w grze: ilu ich wszystkich jest( głównych i liniowych), jakiej narodowości są główni i jakie numery w e_text odpowiadają za pisownie nazwisk bo chciałem sobie wedle narodowości zamienić te wymyślone nazwiska na oryginalne. I uprzedzając wiem,że jest patch poprawiający nazwiska ale ja chciałem sobie dodać inne. Z góry dzięki za wszelkie sugestie wink.gif
[right][snapback]49109[/snapback][/right]

Hmm... Nie wiem ilu jest sędziów. Ale ja mam lite patcha(polecam) i tam są wszystkie oryginalne stroje i nazwiska sędziów m. in Colina,Merk czy też Mejuto gonzalez ... (jeśli ktos chce moge zapodać linka do patcha zawiera wiele naprawde dobrych rzeczy)... Wracając do sędziów to jeśli nie chcesz patcha, to wejdz do dkz studio i wyciagnij e_text i cały tekst w grze. Sędziowie też tam są... poprostu zmień im nazwiska(tak samo można robić spolszczenie,ja jesttem w trakcie tongue.gif )...

PS:Jeśli ktoś ma lepszy sposób na zmiane nazwisk sędziów to niech pisze dla kolegi smile.gif

Pozdro wink.gif
Nelson
Hej Ludzie. Mam do was 2 pytanka:

1. Macie jakiś link do 0_sound taki super, że są wxtra przyśpiewki i w ogule kibicę sa bardziej żywi, jeśli macie taki link to b.prosze... smile.gif

2. Czy można w pesie zagrać drużyną all-stars??? Np. jak wygramy master league albo coś??? To będzie drużyna dostępna??? Co trzeba zrobić, i czy w ogule jest ta drużyna???

PS: POZDRO.OCZEKUJE JASNYCH ODPOWIEDZI

wink.gif
Adex
Mam problem dotyczący bootspacka.
A mianowicie chciałem sobie zrobić własny zestaw bucików, robiłem wszystko zgodnie z poradanikami, wydaje mi się że problem tkwi w programie WE Picture Decoder bo w poradniku pisze że po wgraniu palety kolorów buty powinny wyglądać jak przed "operacjami" w Photoshopie u mnie tak się nie dzieje buty nadal są szare w kropki. PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
arm
Dzięki Nelson,tylko tych nazwisk jest 80! blink.gif Czy mam poprawiać wszystkie? huh.gif
tomky
Jak to zainstalować(bayern soundpatch) i czy instalacja spowoduje zamianę dzwięku tylko dla Bayernu czy całego dzwięku z superpatcha?(czy można tak zrobić aby pozostały wszystkie dźwięki z Superptcha poza tymi związanymi z Bayern'em?)
Jak budować kondycję w Champions Ligue(kariera) bo chłopaki mają z nią problem po 1 meczu?
Nelson
arm pozmieniaj nazwy panom nr: 78,74,72,69,39,0,10,25,20-przy dwoch ostatnich nie jestem pewien... smile.gif

Nelson
QUOTE(tomky @ Jan 16 2006, 20:01:53)
Jak to zainstalować(bayern soundpatch) i czy instalacja spowoduje zamianę dzwięku tylko dla Bayernu czy całego dzwięku z superpatcha?(czy można tak zrobić aby pozostały wszystkie dźwięki z Superptcha poza tymi związanymi z Bayern'em?)
Jak budować kondycję w Champions Ligue(kariera) bo chłopaki mają z nią problem po 1 meczu?
[right][snapback]49209[/snapback][/right]

Hmm... tomky zrób tak: wejdz do folderu dat i nacisnij prawym na 0_sound i daj kopiuj... wejdz do pulpitu (nie musi to być pulpit) stwórz nowy folder i wklej tam 0_sound... potem zainstaluj tego bayernsoundpatch, wejdz do gry i zobacz czy zmieniło ci cały dzwięk w grze,jeśli tak to widocznie nie można zrobić dla samego bayernu...w takim razie wejdz to tego nowego folderu i 0_sound z powrotem wkej do gry... w ten sposób możesz sprawdzić dzwięk... Jak tak robie ze wszystkim zanim coś wgram to robie kopię zapasową...

Mam nadzieje, że pomogłem.
Pozdrawiam smile.gif wink.gif
tomky
Dzięki Nelson spróbuję.
Zaimportowałem do pliku sound aps i działa
A jak z utrzymywaniem czy też zwiększaniem kondycji u zawodników???W trybie kariery?
Nelson
QUOTE(tomky @ Jan 16 2006, 21:30:40)
Dzięki Nelson spróbuję.
Zaimportowałem do pliku sound aps i działa
A jak z utrzymywaniem czy też zwiększaniem kondycji u zawodników???W trybie kariery?
[right][snapback]49218[/snapback][/right]

Spoko,po to jest temat , żeby pomogać wink.gif

a co drugiego... to poprostu graj normalnym składem,a jak przyjdzie czas na słabszego przeciwnika albo na niewazny mecz to wystaw rezerwe, wtedy tamci odpczną... A, u mnie po 4-5 meczach mają słabo z kondycją,dlatego też czasami gram rezerwą tongue.gif

Pozdro rolleyes.gif
Nelson
Hej, znowu mam problema sad.gif , a mianowicie, co zrobić zeby full kasy w pesie??? NIECHODZI O TO, ŻEBY MIEĆ ODBLOKOWANE RZECZY,CHODZI TYLKO O KASE... Dajcie jakiś link, albo coś,cokolwiek, aha jeśli dacie link do jakiegos option file`a to niech on będzie taki,że nie uszkadza strojów ani nie zmienia z patcha ...prosze!!!Pomożcie!!!!

Pozdro smile.gif
Shaq
Ściągnąłem bbdkits żeby zainstalować stroje barcy. Zamieniłem pliki w game graphic studio, nie wiem tylko co zrobić z plikiem attrib.cfg. Bo na razie stroje wyglądają tragicznie. Z góry dzięki za pomoc.
Cien_DRona
MOze mi ktos pomoze , w czasie gry w pesa5 , nie wiesza mi sie ani nic , tylko działa dziwnie.
Mianowicie nie działa płynnie , raz gra przyspiesza , raz spowalnie np. zawodnik biegnie
na szybkim biegu i widac ze jest " normalnie noramlnie wolniej normalnie wolniej"
strzasznie to irytujące .
Gra ogólnie skacze , kompa mam w miare dobrego , sterowniki najnowsze.
Kumpel na słabszym kompie nie ma takich problemów.
Asskicker
Niech ktoś poda link lub nazwe programu, którym można przerobic bramki z PES na filmik. Chce zrobic własny filmik a nie moge nigdzie znaleźć takiego programu. cool.gif
lala6000
Moze wie ktos jak zmienic poziom trudnosci podczas sezonu w Master Liga (po rozegraniu kilku meczy....da sie jakos zwiekszyc te gwiazdki czy dopiero na koniec??)?? prosze bez odp. typu :"graj jedną ręką itp. itd"
Elementary
[/quote] Moze wie ktos jak zmienic poziom trudnosci podczas sezonu w Master Liga (po rozegraniu kilku meczy....da sie jakos zwiekszyc te gwiazdki czy dopiero na koniec??)?? prosze bez odp. typu :"graj jedną ręką itp. itd" W moim przypadku(gdy kupiłem szósta gwaiazdkę)nie dało się zmienić nawet między sezonami, więc zacząłem grę od początku.
Kto mi napisze jak zainstalować nową piłke mając obraz PNG i plik BIN ?
tomky
Chciałbym zmienić twarz Smolarka i tu problem ma ją sciągniętą z dwóch serwisów i mają one różne nr plików i żaden z nich to nie Smolarek z mojego pesa z superpatchem??
Jak znaleźć Smolarka w grze i może dacie jakiś link do dobrze zrobionej twarzy Smolarka.Mam z reprezentacji z Naszego forum i z BCB z gamescorrer.

Jak budować wytrzymałość...pasek zagrożenia kontuzji ten wąski czerwony jest widoczny po jednym rozegranym meczu????!!!!
daniel106
A kto wie co zrobic w PESie zeby mi sie nie wieszal.Probowalem wszystkiego a nie chce robic formata,jak usune Savy lub replaye to mi sie juz nie wiesza ale wyskakuje do pulpitu przed meczem.Prosze o POMOC!!!
pika
Hey , kieruję tą wypowiedż do osób które samodzielnie zrobiły TWARZ do pesa i wdrożyli ją do samej gry.

Ja zrobiłem twarz ale nie po zaimportowaniu jej do 0_text nie widać zmian w grze.
Napiszę więc pokrótce etapy jak zrobiłem TWARZ .

1. W programie Graphic Studio 05 z pliku 0_text wyszukuję plik twarzy , który wykorzystam jako texturę na którą nakleję facjatę ze zdjęcia zawodnika. Zapisuje ten plik jako BMP.

2. Otwieram texturę BMP w Photoshopie , następnie zapisuję z niej paletę kolorów którą póżniej wykorzystam dla zdjęcia . Nastęnie rozciągam texturę na wymiar 256x256.

3. Na tej texturze zaznaczam pędzlem na czerwono oczy , dziurki nosa i usta .

4. Otwieram w Photoshopie zdjęcie do którego przypisuję paletę kolorów z textury . Następnie wycinam twarz ze zdjęcia i naklejam na texturę . Teraz dopasowuję tak twarz ze zdjęcia aby oczy , nos i usta pokrywały się z tymi czerwonymi.

5. Zapisuję zrobioną twarz jako BMP.

6. Otwieram PES Converter i ładuję jakiś plik BIN który pokryję póżniej zrobioną twarzą BMP. Po załadowaniu BINa uruchamiam Oedita i tam ładuje moją twarz BMP . Ostatecznie robię lekkie korekcje .

7. Zapisuje plik BIN , następnie konwertuje ( prawy przycisk na zakładce PES Convertera ).

8. W programie Graphic Studio 05 importuje za plik twarzy (który na początku wykorzystałem) ten BIN .

I wszystko powinno być cacy , powinno widać zmiany ale nic .

Piszcie , korygujcie .

Pozdro
Elementary
[quote]A kto wie co zrobic w PESie zeby mi sie nie wieszal.Probowalem wszystkiego a nie chce robic formata,jak usune Savy lub replaye to mi sie juz nie wiesza ale wyskakuje do pulpitu przed meczem.Prosze o POMOC!!!
poprostu nie zapisuj nic na numery 24 i chyba 23, jak będą wolne to nie będzie żadnych problemów.
Mooner
QUOTE(dawdi17 @ Jan 15 2006, 12:04:39) [snapback]49003[/snapback]

Znalazłem coś na temat "Covering". Otóż w poradniku doPES 5 z Gry-Online by maciek_ssi czytamy : "Covering - zawodnik stara się aby piłka nie przeszła przez jego linię gry, piłkarz nie skupia się szczególnie na pilnowaniu czy kryciu strefy". I czy to jest wogóle opłacalne? Ustawiłem tą opcję u Michela Salgado w meczu z Betisem i muszę powiedzieć, że nie widziałem różnicy w jego zachowaniu (chociaż strzelił bramkę, ale to chyba dlatego, że strzałkę mam do przodu atak))

Hmm... Jest pewien sposób, aby obrońcy poszli w atak, mianowicie.. Jak grasz to obok imienia zawodnika swojego masz 5 kresek, no i jak zrobisz sobie czerwoną to większość pójdzie w atak, ale nei gwarantuję, że pójdzie zawsze taki ferdinand.. W mojim wypadku zostawał przynbajmniej jeden zawodnik na obronie.. jeden troche bliżej bramy, no i kilku przed polem karnym reszat jakiś 5 w polu... mozna popróować przy aucie

pozdro niiiigger biggrin.gif
Wojtas
Gram w PESa 4 i mam pewien problem. Gdy włączam trening obie drużyny mają zawsze takie same stroje i przez to nie mogę sobie poćwiczyć sad.gif Nie wiecie może co z tym zrobić?
Asskicker
Kto wie jakim programem można przerabiać reapley'e na filmik???
Tomak
Wyszukiwarka wie. Skorzystaj a nie pożałujesz tongue.gif

LeMie zrobił obszerny tutorial jak przerobić replay na avi.
Piter_sta
Czesc!Niewiem czy to pytanie pasuje do tego tematu ale mam problem więc chyba tu.Nie mogę sobie pozwolic na PES5 ponieważ mam słabego kompa,bardzo mi się podoba sposób wykonywania rzutu wolnego i karnego przez Ronaldinho w PES5.Teraz moje pytanie czy jest jakis sposób aby wrzucic jakies pliki aby tak samo wykonywał je w PES4???
Ziolo
Mam big problem z moim PES'em 5 sad.gif Niedawno formatowałem sobie dysk, przed formatem Pes nawet dobrze chodzil na Medium detalach i rozdzielczosci 1024x768. Ale za to po formacie na tych samych ustawieniach zacina sie bardzo sad.gif Co moge zrobic z tym problem? Licze na pomoc. Aha jeszcze jedno, takiego mam pieca:
Intel Celeron 1.717 MHz
Płyta Główna Jetway P4XFB(U) 64 bitowa
512MB RAM
Windows XP Professional + Service Pack 2
Sapphire Radeon 9600 Pro 128 MB, sterowniki ATI 6.14.10.6587
mati
Ziolo zainstalowałeś sterowniki do AGP ? Ja kiedyś zapomniałem i pół dnia myślałem co jest nie tak smile.gif .Po zainstalowaniu PES znowu zaczął działać jak przed formatem smile.gif
Ziolo
Hmm... chyba nic takiego nieinstalowałem blink.gif A gdzie je moge znalesc ?? Na płytce zadnej nie mam na bank smile.gif
mati
Sterownik do AGP powinien być na płytce dołonczonej do płyty głównej, lub na płycie ze sterownikiem do karty graficznej.
Ziolo
Aha... Poszukam bo sterowniki mialem sciagniete z neta odrazu a od płyty głównej niweem czy znajde tongue.gif a nie da sie sciagnac z necika ?? huh.gif
mati
Sie da smile.gif Upewnij się czy problem spowodowany jest brakiem sterowników. Ściągnij Everesta tam wejdź: płyta główna >> mikroukład płyty głównej, i sprawdź stan AGP smile.gif
Ziolo
OK... Sprawdziłem AGP mam włączone smile.gif Może uaktualnie starowniki i zobacze co będzie...
Capitan Tsubasa
Mi ostatnio wystepuje taki oto problem. Gdy wchodze do pesa jest opoznienie dzwieku ( nie muza ) tylko taki dzwiek ktory towarzyszy w menu przy przelaczaniu miedzy trybami ( edit, network, exit, itp. ). To samo jest w edicie i we wszyskich tych trybach. W samym meczu rowniez jest opozninie, np. przy kopaniu pilki, a w zasadzie nie ma wogole dzwieku tylko po 2 -3 sekundach nagle robi sie takie wielki " boom " bo te wszystkie dzwieki sie jakby kumuluja i odaplaja w jednym momencie. Moze ktos wie jak temu zaradzic albo spotkal sie z podobnym problemem ....
wujek77707
no wiec i ja się dopiszę. otóż jest tak. ściągnąłem sobie patcha WISŁA_LEGIA_PATCH zainstalowałem zgognie z opisem i... nic żadnej wisły zadnej legii dalej pes united i ta druga druzyna. no wiec ok sciągnąłem update tego patcha ale nie wiem co z nim zrobic bo nie ma zadnych plików co by je przez DKZ studio otworzyc a wiec kolejna załamka., i na koniec sciągnąłem option file PESFan_OFv1_PC_PES5_locked99999 no i co sie stało?? oczywiscie nic jak poprzednio. jedyne co sie zmieniło to screen wejsciowy zamiast Henrego i tego drugiego jest jakichs dwóch innych kolesi. acha i zainstalowałem kitserver ale nie wiem czy i to cos dało. prosiłbym o konkretne informacje bo tutoriala na ten temat nie ma sad.gif dobrze by było jakby ktos mi podał jakie patche najlepiej sciągnąc aby osiągnąc: oryginalne składy i nazwiska, nazwy drużyn, wisłe i legie oraz zeby se pograc przez neta ( o ile mozna juz) no i jak to zainstalowac bo jakos u mnie po normalnemu nie idzie. z góry dzieki. x2.gif circle.gif triangle.gif square.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Maciomaniak
Witam.

Słuchajcie, jako że nie mogę zakładac tematów w forum o PES5 (bo nie mam uprawnień mad.gif ) zapytam więc tutaj.

Otóż mam pewien problem z najnowsza odsłona Pro Evo.
Mianowicie na każdej dalszej kamerze (czyli Wild - Bird's Tay - Normal Long ) Nie widac w ogóle publiczności mad.gif ! Dlaczego tak jest. Przyznam iż jest to bardzo denerwujące.
Publika ukazuje się dopiero w cut-scenkach!

Co z tym fantem zrobić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.