Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Takie Małe Pytanko
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Fajnicki
Wiem że nie ten dział, ale specjalnie nie miałem gdzie tego umieścić.
Mam pytanie: czy grę Winning Eleven 2002 się legalnie ściąga (jak np. GTA2) czy trzeba ją kupić?

Pozdrawiam wink.gif
dr_idea
Właśnie szukałem kupca na WE2002 smile.gif Zagadaj do mnie na gg to się dogadamy co do ceny. 7168107 tongue.gif
Fajnicki
A, czyli jednak kupić? A ja tu się nastawiam że Wy mi linka podacie i sobie będę ściągał biggrin.gif No cóż, WE2002 nie jest chyba warta by za nią płacić. Poczekam na PESa6 wink.gif
dr_idea
Jak nie jest warte, 20 zł za PATCHA 2006 i grę i masz klucz do online człowieku !
>Kornel<
wolisz bulic 20 zl niz poszukac 3 min na stronie newsa o downloadzie WE 2002 ? biggrin.gif mozna i tak biggrin.gif

http://www.issonline.pl/news.php?cmd=pokaz&id=1142190975
Fajnicki
Hehe biggrin.gif

"Największy z nich - obraz gry WE2002 o nazwie we2002.zip zajmuje 23,7 MB. Ściągniesz go tutaj. "
Wycinek ze strony ISSOnline, niestety z serwera się nie da ściągnąć.
"» Czysty ROM WE2002 do aplikowania patch'y «"
Tego również nie da się ściągnąć. Mógłby ktoś podać tutaj jeszcze jakieś lineczki ? smile.gif
Czarny
http://www.we2002online.up.pl

zajrzyj w Download wink.gif
za ściągnięcie wysyłasz smsa o treści "nie jestem piratem" koszt 2zł tongue.gif
snake
www.io.up.pl Intalka WE2002 z najnowszym patchem WE2006 od ISSOnline.
Fajnicki
Ogromne dzięki biggrin.gif Wszystko ładnie śmiga wink.gif Teraz tylko troche się "wgryść" i zapisuje się do ligi biggrin.gif
Fajnicki
Jeszcze jedno: powiedzcie którym klawiszem kasuje się powtórki gola? Bo to jest zmorą wszystkich grających dotychczas ze mną biggrin.gif
dr_idea
Zobacz w ustawieniach klawiatury czy pada za jaki przycisk na padzie czy klawie odpowiada START.
Fajnicki
O! Dzieki wielkie biggrin.gif
Czarny
QUOTE(Fajnicki @ Apr 18 2006, 08:58:32) [snapback]62977[/snapback]

Jeszcze jedno: powiedzcie którym klawiszem kasuje się powtórki gola? Bo to jest zmorą wszystkich grających dotychczas ze mną biggrin.gif

Kółko też przyspiesza replaya wink.gif
lubeq90
QUOTE(Czarny @ Apr 18 2006, 12:05:01) [snapback]63001[/snapback]

Kółko też przyspiesza replaya wink.gif

dobra teraz ja mam takie pytanko.jak mozna zalapac sie do ligi albo rankingu?moje gg 9014640.czekam
szyma
Do rankingu wystarczy sie zapisac ale on ruszy moze za pare dni a do ligi dostac sie mozna wlasnie z rankingu tyle ze liga juz ruszyla wiec pozostaje gra w rank i czekac na nastepny sezon
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.