Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Auto Terminarz By Czarny
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Czarny
Witam wczoraj zrobiłem w Excelu taką małą aplikację do tworzenia Terminarza pod Turnieje WE2002 przy 6-osobowych Grupach wink.gif Zauważyłem, że większość Turniejów tu organizowanych opiera się na 6-osobowych Grupach smile.gif Należy tylko wpisać 6 nicków graczy i aplikacja sama wygeneruje odpowiedni Terminarz oparty o Rundę Wstępną i Rundę Rewanżową 8) Mam nadzieję, że przyda się to przyszłym organizatorom Turniejów w WE2002. Jak się rozejdzie to postaram się usprawnić "Auto Terminarz" Mile widziane opinie i propozycje.

Download:
http://rapidshare.de/files/21679948/Auto_T...Czarny.xls.html
snake
mirror
justyn
Barzdo przydatna rzecz .Auto terminaż ułatwi życie organizatorą turnieji .
DuMiaN
Świetna sprawa, gratuluję pomysłu. Auto Terminarz przyda się wszystkim organizatorom i wyręczy od żmudnego, ręcznego rozpisywania terminarzy.

Jednyna moja uwaga to, że możnaby zrobić wersję na dowolną ilość graczy w grupie, no ale i tak jest bardzo dobrze smile.gif

Czarny
Zauważyłem, że większość Turniejów jest robiona na 4 lub 6 osobowych grupach. Jak znajde czas to zrobie "Auto Terminarz" pod 4 osobowe grupy wink.gif Ale w sumie to chyba łatwko rozpisać samemu smile.gif
Popracuje lepiej nad takim "jakby ligowym" 16- osobowym Auto Terminarzem tongue.gif
Aros
QUOTE(Czarny @ May 30 2006, 16:29:08) [snapback]70107[/snapback]

Zauważyłem, że większość Turniejów jest robiona na 4 lub 6 osobowych grupach. Jak znajde czas to zrobie "Auto Terminarz" pod 4 osobowe grupy wink.gif Ale w sumie to chyba łatwko rozpisać samemu smile.gif
Popracuje lepiej nad takim "jakby ligowym" 16- osobowym Auto Terminarzem tongue.gif

Mam taki gotowy na 20 osób nawet. W dodatku potrafi generować tabele ligową.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.