Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Łotwa Zamiast Izraela I Lokomotiv Za Cska
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
DAV84
Witam!
Mój problem polega na tym ze mimo instalacji Power Patcha i jego kolejnych wersjii zamisat Izraela mam dalej Łotwe,to samo dotyczy Cska-Lokomotiv!Zawodnicy sie zmienili za to zostało logo,koszulki i nazwa!Co zrobic?W czym lezy bład ??
Moze brakuje mi jakies czesci patcha??
Dzieki za pomoc z góry dzieki za linki:))
Moze coś z Plikiem PES.exe unsure.gif
Plik exe z 2.7 na pewno zamienia Łotwe na Litwe. Kombinuj wink.gif
DAV84
no ładnie tylko kto mi go zauploaduje??
Błagam...
koshtur
jeśli dobrze pamiętam to w PP2.0 była zmiana łotwy na izrael - musisz wgrać jeszcze raz PES5.exe pokolei ale przy PP2.5 pomiń plik PES5.exe(nie wgrywaj bo jest skopany)wgraj dopiero ten z PP2.6(mogę się mylić co do kolejności). Któryś z tych plików jest po prostu z błędem.PES5.exe były w PP , PP2.0 , PP2.5, PP2.6
DAV84
a moze zauploaudujesz mi swój Pes.exe smile.gif może pomoże...
Byłbym wdzieczny
koshtur
masz tutaj mój .exe , ale czy to zadziała ? powodzenia http://www.sendspace.com/file/ch9blf
DAV84
dzięki koshtur,no pomogło na tyle że pisze israel...No i tyle!
Chyba brakuje mi jakiejś czesci patcha...
A macie też tak ze sedzia pokazuje zamiast czerwonej czarna kartke...??
Bo u mnie tak jestCo ciekawe tylko gdy widze ją z przodu(z tyłu jest czerwona).
Mam geforca 6600LE i najnowsze sterowniki.
Co to może być??
koshtur
no niestety kitserwer to fajna sprawa ale wtedy kiedy działa - ale może jest po to żebysmy się wkurzali(to też nas czegoś uczy).U mnie też sędzia tak pokazywał ale coś tam pozmieniałem i przestał , za nic w świecie nie powiem o co chodziło bo nie wiem. Jak chodzisz na mecze to powinienes wiedzieć co znaczy piosenka : PZPN PZPN j....ć j...ć PZPN i tak to jest z sędziami. mój ukochany LECH wygrał 4:0 i atmosfery ze stadionu LECHA niestety nie powtórzy nawet KONAMI . Pozdrowienia!!!!!!!!
DAV84
Pewnie ze chodze i pewnie ze wiem:)Sam ja spiewałem w srode na przepieknym meczu na Slaskim!!!Mówisz kit server..zawsze cos wiem cool.gif
Juz mi wszystko chodzi pięknie-dzięki za wszystko smile.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.