Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zrąbana Memorka
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Komuch(no1-2pass)
Już wiem dlaczego nie mogę się połączyć z innymy graczami przez polEvo patch do ligi we2002. Dla sprawdzenia zalogowałem się w weleague2004-2005, tej ligi napewno wiecie o co chodzi. Pobrałem wszystko co potrzebne ze stronki www.issonline.prv.pl (czy jakoś tak) i skonfigurowałem zgodnie z tym jak byłò napisane w poradniku. I teraz kiedy zaczynam grać i wczytuję memorkę to ona mi się wczytuje ale na niej nie są odkryte wszystkie drużyny, a na patchu weleague04-05 wszystko dobrze działa, ładnie się ładuje i są wszystkie drużyny odkryte. Zauważyłem też, że na memorce w ce04-05polEvo jest tylko jeden sejv z jakimiś ustawieniami a na weleague są i ustawienia i master league rozgrywane 2 drużynami czyli dwa sejwy z mastera i jeden z optionsami. Więc wydedukowałem że najprawdopodobniej nie można mieć odkrytych drużyn bez rozgrywania master league. W ten o to sposub prosiłbym kogos kto ma odkryte wszystkie drużyny, żeby przesłał mi memorkę swoją albo podał do niej linka i wtedy bym sobie ją zassał, i mògł grać w Lidze ISSONLINE na ktòrej bardzo mi zalezy i już drugi rok staram się do niej zgłosić muszę tylko rozegrać 2 lub 3 mecze kontrolne i potwierdzić swòj nick i hasło. Bardzo więć proszę o tę memorkę. ALbo napiszcie co mam zrobić.
StraY
memorka od IO ma tylko 2/15 blokòw zapisanych, czyli option file i nic więcej oraz 4 rzędy drużyn bez żadnych dodatkowych, to nie wina memorki więc wink.gif jak coś ci nie idzie to złap mnie po 20 na gg dzisiaj to ci pomoge wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.