Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polevo 2004-2005 do PES3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
gringo
Hejka... nie ukrywam ze jestem fanem waszego pacza... no ale dziwi mnie troche liczba polskich zespołow w grze jaką macie zamiescic... jesli mają byc 2 ligi polskie no to zostanie troche mało miejsca na inne kluby.... proponował bym wyszpuszczenie 2 wersji pacza.... jeden tylko z 1 ligą a 2 pacz z obydwoma ligami... pozdro
T-Mac
narpierw wyjdzie patch z 1 i 2 liga a pozniej MOZE z 1 liga, narazie jestesmy zawaleni robota po uszy wiec nic nie obiecuje
gutted
Czesc gringo, patch tylko z pierwsza liga juz wypuscilismy, to juz za nami.
Chcemy isc naprzod;), 2 ligi - 32 polskie kluby to naprawde spore wyzwanie i na pewno nie zmienimy naszych planow.
Troche ponad 30 klubow zagranicznych wystarczy, dodam, ze beda to najsilniejsze kluby, wiec nie ma powodow do obaw wink.gif, a jesli to malo, pozostaja jeszcze reprezentacje.
pozdro
maciejeq
gdzie można zassać ten patch z 1ligą???
mino
z lomungtunga
maciejeq
a gdzie to jest podaj link
rogertw
dla mnie pes3 jest juz przeszloscia i czekam na pES4 8)
mino
i jaki to ma zwiazek z tematem ?
gutted
Cytat
dla mnie pes3 jest juz przeszloscia i czekam na pES4  8)

hehe to jeszcze se poczekasz do konca listopada, skoro premiera na ps2 jest 22 pazdziernika, to wersja na pc wyjdzie minimum miesac pozniej ;p
marian_13
przyslijcie mi programy do robienia tych Lig i twarzy to wam pomoge smile.gif
marian_13
przyslijcie mi programy do robienia twarzy i innych to wam pomoge smile.gif
Email - [email protected]
gringo
Cytat
przyslijcie mi programy do robienia twarzy i innych to wam pomoge  :)  
Email - [email protected]

Chłopaki, to chyba jakis szantaz biggrin.gif laugh.gif

Chyba rzeczywiscie lepszy PES3 z 32 klubami polskimi... fajno... laugh.gif
uti
gringo mam racje mi wystarczy 1 liga PPolska a 2 nie za bardzo bo na inne kluby nie bedzie miejsca to fakt sad.gif a ja jestem fanem Swiatowego Futbolu a nie tylko ligi polskiej wiec prsze o 2 wersje patcha wink.gif
gutted
Cytat
gringo mam racje mi wystarczy 1 liga PPolska a 2 nie za bardzo bo na inne kluby nie bedzie miejsca to fakt sad.gif a ja jestem fanem Swiatowego Futbolu a nie tylko ligi polskiej wiec prsze o 2 wersje patcha wink.gif

Hej to ma byc polski patch, a w polskim patchu beda polskie kluby - dokladnie 32 kluby wink.gif, zostana jeszcze 32 zagraniczne + kupa reprezentacji - starczy na pewno ;p
T-Mac
34 zagraniczne biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.