Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By N4czelnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
naczelnik5
Mateusz Cetnarski PGE GKS Bełchatów,włoski niestety nie moje i niestety nie wiem kto je wykonał, wziałem je z mordki pilkarza Tottenhamu Garetha Bale. Proszę o komentarze

bartek-brt
Domysłam sie że robiłes z małej fotki, i jeśli mam racje to wyszło ci bardzo dobre bmp. Z podobieństwem nie wiem jak jest ale wygląda wporządku. Trohe włosy wrzynają sie w twarz po bokach.
Pozdrawiam!
ryba
Jak na pierwsza morde to nie jest zle wink.gif
perONE
fajny fejs chociaz nie czaje typa kompletnie rolleyes.gif
Fuji
bmp miazga jak na poczatek, zmniejsz to zadarcie nosa, popraw oczy (mniejsze) i to prawe oko(od naszej) powinno byc mniejsze
Krzysiu12
nawet niezły face smile.gif
naczelnik5
Cytat(Fuji @ Dec 5 2007, 21:35:40) *
bmp miazga jak na poczatek, zmniejsz to zadarcie nosa, popraw oczy (mniejsze) i to prawe oko(od naszej) powinno byc mniejsze

Cetnarski po malych poprawkach

A oto fotka dla porownania ( robilem z innej ale na tamtej mial dziwny wyraz twarzy )
naczelnik5
Olisadebe

A tak morda prezentuje sie w czasie meczu

.:CR7:.
niezle jak na początek ale:
1. Dawaj normalnie screeny
2. Olisadebe fajny, ale fajna jest tylko jego lewa strona, bo prawa nie jest już fajna laugh.gif . Bmp za to fajne Ci wyszło. Zmniejsz też czoło bo jest za duże i nie fajnie to wygląda laugh.gif
naczelnik5
Dzieki za komenty i rady , te twarzyczki beda jeszcze poprawiane smile.gif

Zna ktos jakis program w ktorym mozna by obejrzec twarz nie wchodzac do PESa ?? Bo strasznie mnie wkurza to ze co chwila musze gre odpalac .
Pelas
niezły początek..:
pracuj pracuj a będzie dobrze smile.gif
d-note
Jak narazie twarze (jak na początki) w porządku tongue.gif
Tylko jest jedno zastrzeżenie: dawaj normalne scenery jak inni.
perONE
twarz extra jak na pocztake. Oli super wyszedl.
proacuj pracuj bo widzie ze Ci to dobrze wychodzi
bartek-brt
Wygląda przyjemnie a swoją drogą to śmiesznie że powołałes Olisadebe do reprezentacji:)smile.gif
.:KUNA:.
BDB jak na poczatlkujacego;p
Mortin
no faktycznie niezle sobie poczynasz jak na poczatek wink.gif
tak trzymaj i rozwijaj sie dalej, a bedziemy mogli szczycic sie kolejnym swietnym polskim facemakerem
pozdro
dj_adriano
no dobrze zaczołeś twarze całkiem całkiem zobaczymy co dalej życze owocnej pracy
Cytat(naczelnik5 @ Dec 6 2007, 13:34:16) *
Dzieki za komenty i rady , te twarzyczki beda jeszcze poprawiane smile.gif

Zna ktos jakis program w ktorym mozna by obejrzec twarz nie wchodzac do PESa ?? Bo strasznie mnie wkurza to ze co chwila musze gre odpalac .

Jest taki program, ale musiałbyś mieć pesa4 zainstalowanego, bo o ile mi wiadomo ten program współpracuje tylko z PES4. wink.gif
naczelnik5
Czy ktos wie o co chodzi , robilem twarz , otwieram "100" raz bina w OEdit a tu napis "Error 9 (Subscript out of range ) in frmMain:DrawFaces" i jak wezme ok to otwiera sie "cos " ni cholery nie podobne do twarzy ,i w PESie w Edit Mode nie widac twarzy ! tylko wlosy:/ jesli ktos wie jak to naprawic to prosze o jakas rade. PS : dlaczego w temacie poznikały mi screeny z twarzami ??
naczelnik5
Ostateczna wersja Cetnarskiego
Dominoz
Wygrywasz na fotosik.pl i tam masz odpowiednie linki przypisane różnym opcjom.
Damian.
Cytat(Dominoz @ Dec 19 2007, 19:43:37) *
Wygrywasz na fotosik.pl i tam masz odpowiednie linki przypisane różnym opcjom.

a dokładniej :

"Link do samego zdjęcia w pełnych rozmiarach" lub "Bezpośredni link do zdjęcia"

Pozdr
naczelnik5
Cytat(Damianinho @ Dec 19 2007, 19:47:48) *
a dokładniej :

"Link do samego zdjęcia w pełnych rozmiarach" lub "Bezpośredni link do zdjęcia"

Pozdr

Robie tak jak piszecie , z reszta robilem tak juz wczesniej , tlyko ze nie wyswietla mi tego zdjecia tylko kwadracik w miejscu w kotrym powinno zdjecie byc :/

No w koncu dzialaja te screeny wielkie dzieki ! moze teraz bedzie wiecej komentow biggrin.gif
naczelnik5
Jose Rui (CSKA Sofia)
wlosy tymczasowe , szukam jakichs podobnych do fryzury ktora posiada jednak jak narazie nie moge znalezc:/. Prosze o oceny i rady co poprawic smile.gif
chwali się tobie to , że robisz graczy, których modeli nie mam w pesie. Popracuj jeszcze nad barwą bmp bo jest za dużo niebieskiego i magnety i troche więcej nad mapowaniem posiedź.
pozdrawiam
naczelnik5
Cytat(.:CR7:. @ Dec 20 2007, 12:04:24) *
chwali się tobie to , że robisz graczy, których modeli nie mam w pesie. Popracuj jeszcze nad barwą bmp bo jest za dużo niebieskiego i magnety i troche więcej nad mapowaniem posiedź.
pozdrawiam

Poprawiłem nieco barwe BMP , a takze model

teraz jest za dużo zielonego i żółtego a za mało czerwonego. Zmapuj lepiej brwi bo po bokach się rozmazują.
naczelnik5
Postanowilem ze tej mordki juz konczyc nie bede poniewaz jest zupelnie nie podobna do fotki z krotej robilem , jednym slowem niewypal biggrin.gif lepiej posiedziec nad kims nowym
naczelnik5

wlosy od mordki Jamie Carragher
prosze o oceny smile.gif
bartek-brt
Nie wiem jak wygląda ale jakość jest bardzo dobra:)

EDIT. Kiepsko podobny. Szczęka zła, nos za szeroki i bmp jednak jak na taką fotke nie powala.
naczelnik5

wyglada tak tongue.gif
naczelnik5
Prosze o pomoc , kiedy chcialem odpalic bina wyskakuje mi cos takiego

po kliknieciu ok :

jesli ktos wie dlaczego tak sie dzieje i czy jest mozliwosc odzyskania bina to prosze o pomoc , w taki sposob stracilem juz bina olisadebe :/ w edit mode jesli chce podejrzec twarz to wywala do windowsa
naczelnik5
ponawiam prosbe , pomozcie z tymi binami
Też tak kiedyś miałem. Jak nie pomoże reinstalka OEdita, to jedyne co zostaje to format C: smile.gif
norek
Cytat(naczelnik5 @ Jan 12 2008, 17:49:57) *
ponawiam prosbe , pomozcie z tymi binami

Popsules bina. Nie mozna go juz odzyskac, przesunales kropke ktorej ruszyc w pewnych katach nie mozna i converter mial problem z odczytem tej zmiany dlatego nadpisal nieodwracalnie bina. Zrob morde od poczatku i chociaz nic nie formatuj jak podpowiedzial Ci kolega wyzej...
kostek
Ten Villaneuva jakościowo dość dobry ale podobieństwo znikome...
naczelnik5
Cytat(norek @ Jan 12 2008, 20:38:24) *
Popsules bina. Nie mozna go juz odzyskac, przesunales kropke ktorej ruszyc w pewnych katach nie mozna i converter mial problem z odczytem tej zmiany dlatego nadpisal nieodwracalnie bina. Zrob morde od poczatku i chociaz nic nie formatuj jak podpowiedzial Ci kolega wyzej...

no wlasnie najlpesze jest to ze bin zepsul sie po tym jak poszerzylem kropki od polikow , nic wiecej nie ruszalem . No ale trudno posiedze jeszcze raz nad ta twarza moze bedzie bardziej podobna smile.gif dzieki za komenty smile.gif
naczelnik5
Velizar Dimitrov

piszce co zmienic zeby przede wszystkim byl bardziej podobny tongue.gif
fota:
Damian.
Popraw nos , brwi , oczy i szczękę ;]
Nawet dobra mordka jak na Ciebie
Pozdr

Brwi zdecydowanie większe.
Oczy źle zmapowane i zły kształt
Szczęka kanciasta
Dół nosa źle zmapowane , krzywy jakiś
naczelnik5
Cytat(Damianinho @ Jan 13 2008, 17:29:56) *
Popraw nos , brwi , oczy i szczękę ;]
Nawet dobra mordka jak na Ciebie
Pozdr

a co konkretnie do poprawy w brwiach i oczach ? bo juz tyle nad tym siedzialem ze nie mam pomyslu tongue.gif

Edit: dzieki za uwagi , posiedze jeszcze nad nim :>
Stepover
Jak na moje oko to brwi grubsze oraz zewnętrzny kącik do góry. Oczy trochę bardziej "otwarte".

POZDRO smile.gif
naczelnik5
Velizar Dimitrov ostateczna wersja

prosze o oceny smile.gif
lucash
twarz chyba jakosciowo najlepsza jak do tej pory , podobienstwo jednak srednie. Pozdro:)
d-note
Bmp dobre ale mogło być lepsze.
Model i map niezbyt udane wink.gif
Paput
Twarz średnia.
IMO trza poprawic:
-oczy <lepiej zmapować>
-uszy bo jakieś dziwne
-BMP <za bardzo rozmazane, bardziej wyostrzyć>
perONE
czubek nosa i oczy do poprawki i ew. ksztalt glowy
kostek
Ewidentnie musisz popracować nad mapowaniem...
Stepover
Cytat(kostek @ Jan 17 2008, 22:09:40) *
Ewidentnie musisz popracować nad mapowaniem...

... i modelem. Nie wiem jak Ty robisz ale najlepiej sobie otworzyć fotkę podczas pracy w OEdit albo mieć otwartą i zerkać co jakiś czas.

Jak dla mnie twarz... Niezła.

POZDRO ph34r.gif
Pelas
Cytat
... i modelem

jakby mapowanie wykluczało model:D xD
dry.gif dry.gif

narazie takie przeciętniaki..: ale pracuj dalej..:
Stepover
Masz Rację Pelas. Mój błąd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.