Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski Komentarz Do Pes 2008
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Hojrak Red Devil
Tak jak w temacie robimy komentarz do Pes 2008 , oczywiście komentatorami będą Szpaq &Szaran. Jak na razie przekonwentrowane jest ok.20% plików.Razem ze mną komentarz robią Shaddy1990 , matwolny (tłumaczenie kwestii),pio89 (pomoc przy konwercie).
Link do wersji 0.1 (ta wersja komentarza dostępna jest w Super League Patch)
>>POBIERZ<<
Oczywiście co jakiś czas będę informował o postępach pracy , i mimo, że jest to bardzo wczesna wersja licze na jakieś komentarze smile.gif
Pelas

Cytat
Link do wersji 0.1 (ta wersja komentarza dostępna jest w Super League Patch)

dostępna to może ona w tym patchu jest:D gorzej z dostępnością patcha..:
ściągne i zeedytuje posta,tylko musze limit przeczekać.:
cnb
barwo panowie, napewno skorzystam
Hojrak Red Devil
Mam prośbę czy mógłby jakiś Admin przenieść ten temat do PES 2008 bo przez pomyłkę dałem do PES 6 smile.gif
cnb
a tak nawiasikiem to na jakim poziomie procentowym stoicie??
Hojrak Red Devil
Dokładnie nie wiem ile jest procent , może około 40% tylko ciężko z tłumaczeniem kwestii.
P.S. Muszę napisać, że pełna wersja tego dodatku prawdopodobnie będzie płatna .
Pozdro smile.gif
Hojrak Red Devil
Sorry, że post pod postem ale nikt nie odpisał .
Chciałem się zapytać czy będą chętni na kupno tego komentarza
Cytat
Mam prośbę czy mógłby jakiś Admin przenieść ten temat do PES 2008 bo przez pomyłkę dałem do PES 6 smile.gif

Ponawiam
herubq3
Ja napewno
cnb
a ile taki rarytas ma kosztować??
HarryBoy
ja mógłbym zapłacić za komentarz 3,66 bez VAT tongue.gif ... Na pewno nie 15zł w górę ...
Hojrak Red Devil
Jeszcze nie jest pewne czy komentarz będzie płatny , najpierw muszę go skończyc a potem nad tym pomyśle. smile.gif
bania656
Macie już ten komentarz chciałbym go nabyć proszę odpiszcie.
X_Climber
Ostatnio jak ściągałem komentarz twój Szpaka do pesa6 to komentarz zawodników był tylko z większosći drużyn. Gdy grałem np. Inter - Siena, to nie czytał Szpak, tylko Borek.Może ta produkcja będzie lepsza...
Hojrak Red Devil
Cytat(melvinkbb @ Mar 26 2008, 17:06:17) *
Ostatnio jak ściągałem komentarz twój Szpaka do pesa6 to komentarz zawodników był tylko z większosći drużyn. Gdy grałem np. Inter - Siena, to nie czytał Szpak, tylko Borek.Może ta produkcja będzie lepsza...

Nie czytał tych nazwisk zawodników ze Sieny ponieważ we fife szpak nie wypowiada tych nazwisk - proste.
X_Climber
Proste tylko gdyby się troche bardziej natrudzić to wystarczyłoby wyłączyć w każdym zawodniku opcje czytania komentarza. Byłoby to lepsze niż gdyby za każdym razem Borek się włączał i psuł grę. Nie uważasz?
Kubbas
To leży już w kwestii OF'a.
X_Climber
Aaa...Gafa...Sorry Hojrak już się nie czepiam. Pozdro.
matiomo
Jak cos to moge pomoc z tlumaczeniem pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.