Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By Jamnik, Mati10 I Przyjaciele
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Jamnik
Witam! Jako że nie umiem robić twarzy, włosów, stadionów itp (chwała tym co umieją smile.gif ), a chciałbym pomóc innym graczom w jakiś sposób, a nie tylko robić za pasożyta i wiecznie coś od Was pobierać chciałbym zająć się produkcją OF-ów.

A ponieważ chciałbym aby ten OF był naprawdę dobry szukam kogoś (1 - 2 osoby) do pomocy. Byłby ktoś chętny ?

Screeny

OF by Jamnik & MaTi10 i przyjaciele DOWNLOAD
perONE
a moze cos wiecej powiesz o tym pierwszym OFie ktorego chcesz stworzyc. i moze cos wiecej o tym czytm na druga osoba mialaby sie zajac
Jamnik
OK, więc OF który chciałbym stworzyć posiadałby ligi:

- angielską
- francuską
- hiszpańską
- włoską
- holenderską
- w miejsce Others C - Bundesliga

- w Others A drużyny różnych lig europejskich (w tym z 1-2 ekipy z Orange Ekstraklasy)
- w Others B kilka drużyn z lig z poza Europy

- reprezentacje standardowe bez zmian
- reprezentacje U-21 w miejsce Classic

- aktualne transfery (np Anelka już w Chelsea itp)

http://kibole.wroclaw.pl/mecze.html
No i szukam osób które mogły poustawiać wraz ze mną statystyki graczy (wiadomo im więcej osób tym szybciej idzie). Dobrze by było aby osoby chętne miały dosyć bogatego Kitservera.

Dzięki za słuszną uwagę smile.gif
Jacmen
Ja bym się podjął, ale of musiał by posiadać ligę polska wink.gif
Jamnik
Możemy zrobić polską smile.gif Zamiast Eredivisie na przykład. Wszystko do obgadania, zagrajmy w Świat Marzeń. Na GG może być ?
MaTi10
Jamnik to ja sie przylączam:)
MaTi10
sory ze nie edytuje posta ale zeby inni widzieli ze nowe jest. z Jamnikiem myslimy ze gracze niech pisza jaaki zespół by chcieli a My to rozpatrzymy moze nawet małe kluby z Waszych miejscowosci wiec piszczie pzdr
Jamnik
Dokładnie smile.gif

Czyli nasz plan [preview] zakłada następujace ligi:

- angielska
- niemiecka
- włoska
- hiszpańska
- polska
- Others A (kluby Europejskie)
- Others C (kluby europejskie + spoza Europy) albo (klubu spoza Europy)

+ BONUS
https://www.facebook.com/swiat.marzen
- Others B (kluby podane przez Was np kluby z Waszego miasta)
Jamnik
Ja również przeprasam za posta pod postem ale dosyć wazne info

Zespół jest pełny smile.gif Dzięki panowie. Oficjalny skład to (kolejność alfabetyczna):

-Jacmen
-Jamnik
-Madrista100
Ronald
Hej a moglibyście dodać taką wypasioną "reprezentację" NIKEa lub innej znanej firmy, w której znalazłby się największe gwiazdy "reklamujące" daną firmę?
Jamnik
Pomyślimy o tym wink.gif
shady1990
odpowiedzice mi na jedno pytanie po co robicie of'a do pes6? blink.gif

przeciez jest wypasiony OE patch i reszta innych dobrych watpie zeby ktos to pobierał szkoda waszej roobty no chyba ze wam sie nudzi biggrin.gif biggrin.gif
E 9
Robienie OF'ów w liczniejszym gronie niż 2 osoby najczesciej kończą się porażką...ale co moge powiedziec POWODZENIA.... wink.gif
KSG1946
zróbcie Górnika... mogę coś wam pomóc go zrobić wink.gif
Jamnik
Mamy już ekipę, ale dzięki za szczere chęci smile.gif
MaTi10
KSG1946 o jaki Górnik Ci chodzi?? bo OE bedzie a jak chcesz jakis klubik mniejszy to wal;] bo pare takich bedzie chyba;p
MaTi10
zobaczy sie ;]
mdk66
Ja bym chciał Wigry Suwałki ( http://www.wigry.prv.pl/ ), no i Glasgow Rangers, bo gram nimi karierę smile.gif

Pozdro.
Jamnik
Rangersi będą na 100 % http://telewizor.eu/cyfrowa.html w telewizji cyfrowej smile.gif
MaTi10
dobra bedą Wigry Suwałki,Pogoń Barlinek,MKS Drawa,Ina Goleniów i nie wiadomo co jeszcze piszczie
Jamnik
To ja zrobię klubik ode mnie - Ina Goleniów. Myślę że ta ostatnia pozycja to może na konkurs jakiś?
Orange_91
Mam takie pytanie czy Wy zaczynacie robić tego Ofa od czystego PESa? Czy bazujecie na jakimś innym ofie bo od premiery PESa 6 były już 3 okienka transferowe i będziecie mieli z tym strasznie dużo roboty.
Jamnik
Bazujemy na jakimś OFie ale nie powiem Ci dokładnie na którym bo to akurat mój jest , a sam nie pamietam skąd go ściągnęłem. W kazdym bądź razie do przewałki zostaje cześć okna transferowego które wystartowało 01.01.2008
MaTi10

Nasza rodzima Pomaranczowa Ekstraklasa jeszcze herbik Legii do poprawy

TU screen OE
Orange_91
Herby słabe moglibyście się postarać znaleźć lepsze z tego co tu widzę to niektóre tak jakby w HD inne już nie.
MaTi10
Loga przeciez bedą poprawione;]
mdk66
Dzięki chłopaki. OF zapowiada się zajefajny. Nie wiem czy byli tacy ofmakerzy, którzy robili plik opcji z "ligą" składającą się z drużyn "podwórkowych" kolegów z forum smile.gif

Może być ciekawie.

Pozdro.
MaTi10
ok juz te ,,podwórkowe druzyny" jak kolega wyzej nazwał wiadomo jakie bedą Drawa,Ina,Wigry,Pogoń,Górnik Wałbrzych
Jamnik
Cytat(mdk66 @ Jan 27 2008, 19:22:14) *
Dzięki chłopaki. OF zapowiada się zajefajny. Nie wiem czy byli tacy ofmakerzy, którzy robili plik opcji z "ligą" składającą się z drużyn "podwórkowych" kolegów z forum smile.gif

Może być ciekawie.

Pozdro.

Oprócz tego będzie możliwość spotkania w naszym OFie czegoś czego chyba nie ma w żadnym (?) OF. smile.gif

Ale cicho-sza narazie tongue.gif
Pompey
wiem że to mało możliwe ale zapytam
czy ten of bedzie pasował lub chociaż lekko współpracował z of'em z OE 3.0
Jamnik
Ten OF nie bardzo podejdzie pod OE 3.0 , ale będzie posiadał polską ligę. W swoim czasie wydamy OF + Kitserver
Pompey
aha dzięki
a tak rzuce propozycję żeby zrobić LA Galaxy
MaTi10
Pompey LA Galaxy bedzie;]]] i jeszcze pare egzotycznych ekip ;] ale to juz niespodzianka bedzie mam nadzieje ze mila;)
mdk66
No, no... Ciekawie smile.gif
Teraz tylko czekać na download.... Kiedy będzie? Podajcie chociaż w przybliżeniu smile.gif

Pozdro.
MaTi10
tydzien dwa no góra 3;]]] kitserver pod ofa tez wydamy:)

a i kolejna dawka screenów
Nasz najlepszy strzelec ostatnio EBI
ktos tam z Barcy;p
mdk66
Aha, mam takie pytanko, wydacie tego OFa w wersji pod PESa 2008 ?

Pozdro.
MaTi10
narazie pod ukochaną szóstke a potem sie zobaczy;]] pozdrO
Orange_91
Cytat(Madrista100 @ Jan 28 2008, 14:17:01) *
tydzien dwa no góra 3;]]] kitserver pod ofa tez wydamy:)

a i kolejna dawka screenów
Nasz najlepszy strzelec ostatnio EBI

CZy Ty masz tak przyciemniony monitor czy u mnie coś nie tak? blink.gif Jak kliknąłem na link to zdjęcie jest bardzo ciemne.
MaTi10
Ta mi cos tera napi_____ monitor ale to chwilowa usterka;) puzniej dam kilku Polakow screeny ;]
mdk66
Szkoda... Ale pod 6 też mi się przyda ;]

Pozdro.
KSG1946
no widze że praca idzie idzie smile.gif oby tak do końca nie brakowało wam chęci wink.gif
Jamnik
Narazie praca wre smile.gif I idzie nieźle jak na właściwie 2 dni pracy smile.gif
MaTi10
Nie zabraknie widac ze mamy dla kogo pracowac bedziemy sie starac do samego konca:)
Pompey
no, no, no... klasa rolleyes.gif zapowiada się dobry dodatek do PES'a biggrin.gif
Jacmen
Z mojej strony mogę dodać, że prace nad ofem posuwają się szybko. Oprócz ofa na 90 % podczas premiery dodany będzie od razu hair i face server. Myślimy jeszcze nad kilkoma niespodziankami, ale to już jest tajemnica wink.gif wink.gif wink.gif
MaTi10
niom Jacmen wydamy w dniu wydania face i hair
Jamnik
I KITS myślę że też smile.gif
MaTi10
Kitsy tez wydamy;] ja sie tym zajme
Jamnik
Drodzy Forumowicze jest taka sprawa: Mamy Bundesligę (18 ekip) jednak w miejscu gdzie jest w naszym OFie Bundesliga jest 20 miejsc. I tu pytanie

Jakie ekipy z 2.Bundesligi mamy dorzucić do OF ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.