Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File Z Najnowszymi Składami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kulig
Czesc:) Macie moze option file z najnowszymi skladami na ten sezon??
Chcialbym zeby dobrze wspolpracowalem z PES 6.5 PATH..Prosze o szybka pomoc:)
pozdrawaim
Ronald
Chyba okienko się jeszcze nie zakończyło co... Jak Ci tak śpieszno to sam przeprowadź część "znajomych" tobie transferów.

PS co to jest "PATH" blink.gif
kulig
hehe:P drobna pomylka:)

a sluchaj czy moglbys mi podac jakis taki option file z najnowszymi skladami ktory juz sie pojawil?? bo nie mam zielonego pojecia ktory to ,gdyz mialem pol roczna przerwe od PESa:(
bede wdzieczny

tylko jak co zeby wspolgral z tym patchem
Orange_91
Cytat(kulig @ Jan 28 2008, 11:22:28) *
hehe:P drobna pomylka:)

a sluchaj czy moglbys mi podac jakis taki option file z najnowszymi skladami ktory juz sie pojawil?? bo nie mam zielonego pojecia ktory to ,gdyz mialem pol roczna przerwe od PESa:(
bede wdzieczny

tylko jak co zeby wspolgral z tym patchem

Zdecyduj sie najpierw piszesz, że chcesz aktualny of a potem, że musi współgrać z jakimś patchem 6.5 blink.gif. Może najlepiej poszukaj na stronie gdzie znalazłeś tego patcha czy nie ma jakiegoś updatu ofa.
Ronald
Cytat(Orange_91 @ Jan 28 2008, 11:25:12) *
Zdecyduj sie najpierw piszesz, że chcesz aktualny of a potem, że musi współgrać z jakimś patchem 6.5 blink.gif . Może najlepiej poszukaj na stronie gdzie znalazłeś tego patcha czy nie ma jakiegoś updatu ofa.

Zgadzam się z przemówcą.

PS ja Ci niestety nie pomogę bo ja sam "tworzę" swojego OFa. A jeśli chodzi o patche to ja tam się nie interesuję cool.gif więc nie wiem.

PS2 bądź cierpliwy. Na "naszym" forum chłopaki teraz tworzą OFy... Jak się skończy okienko zapewne coś wydadzą.
kulig
nom dobra dobra.. to wystarczy z jakimis swiezymi skladami chociazby z poprzedniego okna..Znajdzie sie taki??
mdk66
Ten od E9 jest dosyć aktualny smile.gif Poszukaj sobie, jest gdzieś w jego temacie smile.gif

Pozdro.
Hojrak Red Devil
Cytat(kulig @ Jan 28 2008, 11:31:00) *
nom dobra dobra.. to wystarczy z jakimis swiezymi skladami chociazby z poprzedniego okna..Znajdzie sie taki??

Poczekaj kilka dni a wyjdzie update patcha 6.5 i tam będziesz miał aktualne składy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.