Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czcionka W Głównym Menu...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
thierry14
Mam pytanie. Wie ktoś jak i gdzie po przez jaki program można zmienić czcionke w głównym menu ? . Pomóżcie !!!!!!!!!! wacko.gif
mdk66
Żeby zrobić nową czcionkę, wystarczy podmienić jeden bin przez Game Graphic Studio bądź DkZ Studio.
Problem w tym, że nie pamiętam, który to plik.

Pozdro.
Arek.PL
Cytat(thierry14 @ Feb 1 2008, 21:24:53) *
Mam pytanie. Wie ktoś jak i gdzie po przez jaki program można zmienić czcionke w głównym menu ? . Pomóżcie !!!!!!!!!! wacko.gif

Przyłączam się do prośby smile.gif

Pozdro

thierry14
Cytat(mdk66 @ Feb 4 2008, 16:08:52) *
Żeby zrobić nową czcionkę, wystarczy podmienić jeden bin przez Game Graphic Studio bądź DkZ Studio.
Problem w tym, że nie pamiętam, który to plik.

Pozdro.

Dzięki za pomoc. Ale nadal nie wiem JAK tą czcionke zmienić żeby dobrze to wyglądało w grze. Wiem jaki to jest plik i wiem że przez GGS lub DKZ się zamienia ale nadal nie wiem gdzie można ją zmienić na taką jaką się chce. dry.gif
Arek.PL
Cytat(thierry14 @ Feb 4 2008, 18:23:29) *
Dzięki za pomoc. Ale nadal nie wiem JAK tą czcionke zmienić żeby dobrze to wyglądało w grze. Wiem jaki to jest plik i wiem że przez GGS lub DKZ się zamienia ale nadal nie wiem gdzie można ją zmienić na taką jaką się chce. dry.gif

Thierry14 możesz mi powiedzieć który to plik ?smile.gif

Pozdro
mdk66
Cytat(thierry14 @ Feb 4 2008, 18:23:29) *

Skoro wiesz który to plik, to sprawa jest prosta. "Wyjmujesz" ten plik na pulpit. Masz w nim napisane zwykłą czcionką z PESa Mecz Towarzyski, Kariera itp. Otwierasz jakiś program do edycji grafiki (np. Paint), wycierasz napisy i wybraną czcionką piszesz je od nowa, uważając, aby były w tym samym miejscu co stare.
To wymaga uwagi, ale skutkuje. Oczywiście po podmianie napisów wrzucasz ten plik do gry przez GGS lub DkZ.
To jest najproszy sposób. Jeśli chcesz, to możesz poszukać czcionek w Internecie.
Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi.

Pozdro.

karolinho
Cytat(mdk66 @ Feb 4 2008, 19:19:35) *
Skoro wiesz który to plik, to sprawa jest prosta. "Wyjmujesz" ten plik na pulpit. Masz w nim napisane zwykłą czcionką z PESa Mecz Towarzyski, Kariera itp. Otwierasz jakiś program do edycji grafiki (np. Paint), wycierasz napisy i wybraną czcionką piszesz je od nowa, uważając, aby były w tym samym miejscu co stare.
To wymaga uwagi, ale skutkuje. Oczywiście po podmianie napisów wrzucasz ten plik do gry przez GGS lub DkZ.
To jest najproszy sposób. Jeśli chcesz, to możesz poszukać czcionek w Internecie.
Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi.

Pozdro.

Owszem można tak zrobić ale (chyba) to tło nie będzie przezroczyste jak w orginale .Pozdro
cnb
to w końcu o który plik chodzi bo sam chętnie bym wymienił
thierry14
OK już wszystko rozumiem. wink.gif. Dzięki za pomoc. Tyle, że nie wiem dokładnie gdzie te napisy w tym pliku są bo one są przezroczyste laugh.gif
...
Ten plik to unknow_356 w p_text i w GGS jest to obrazek gdzie jest ten znak PESa wink.gif
cnb
<lol> ja miałem na myśli PESa 2008 xD

tak nawiasem, który to plik z czcionką w 08??
karolinho
Cytat(cnb @ Feb 4 2008, 20:12:34) *
<lol> ja miałem na myśli PESa 2008 xD

tak nawiasem, który to plik z czcionką w 08??

110.bin rv_e.img wink.gif
cnb
przecudnie dziękuję biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.