Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdb Menager
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Pompey
mógłby ktoś wytłumaczyć mi jak wrzuca się przez ten program stadiony aby sam powstał do niego wpis map
z góry dzięki
shady1990
plik map sam sobie nie powstanie dry.gif a stadiony wrzucasz do folderu stadiums biggrin.gif:D a do stadionó pliku map nie potrzeba przynajmniej ja nie mam
Pompey
robi się wpis bo czytałem o tym
ale żeby bez pliku map działały... muszę sprawdzić

EDIT: no tak działają ale jak chce aby mi samo wybierało domowy stadion to już nie wejdzie
Orange_91
Cytat(Pompey @ Feb 2 2008, 15:10:36) *
robi się wpis bo czytałem o tym
ale żeby bez pliku map działały... muszę sprawdzić

EDIT: no tak działają ale jak chce aby mi samo wybierało domowy stadion to już nie wejdzie

Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem ale podczas wyboru stadionu wciśnij 7.
Pompey
niestety źle mnie zrozumiałeś.
wiem że wciska się 7 chodzi mi o to że jak mam stadiony bez pliku map to wtedy właśnie to nie działa a wiem że da się przez gdb menagera wrzucić tak stadiony że tworzy się do nich wpis map
rosomak_85
Cytat(Pompey @ Feb 2 2008, 18:58:38) *
niestety źle mnie zrozumiałeś.
wiem że wciska się 7 chodzi mi o to że jak mam stadiony bez pliku map to wtedy właśnie to nie działa a wiem że da się przez gdb menagera wrzucić tak stadiony że tworzy się do nich wpis map

Jeśli dobrze pamiętam, to da się to zrobić tylko w 'player gdb manager' a nie w 'gdb manager' (ten tylko do strojów).
Pzdr
Pompey
Cytat(rosomak_85 @ Feb 2 2008, 20:03:24) *
Jeśli dobrze pamiętam, to da się to zrobić tylko w 'player gdb manager' a nie w 'gdb manager' (ten tylko do strojów).
Pzdr

z tego co wiem to player gdb menager jest to to samo co gdb menager a zresztą to nie ma znaczenia który bo jak co to w każdej chwili ściągnektóryś z nich tylko proszę aby ktoś mi powiedział jak sie to robi bo każdy piszecie mi że inny program, że się tak nie da
wiem że da się tak bo czytałem o tym tylko nie wiem jak trzeba to zrobić
barman_2000
to źle wiesz bo gdb manager i player gdb manager to dwa różne programy, ten pierwszy służy do zarządzania kitsami, a ten drugi do reszty w nim bierzesz zakładke teams, wybierasz zespół, dajesz manage(z prawej strony), wybierasz stadion i na koniec zapisz zmiany poprzez file->save bo jak tego nie zrobisz to automatycznie sie nie zapisze
Pompey
Cytat(barman_2000 @ Feb 2 2008, 20:40:21) *
to źle wiesz bo gdb manager i player gdb manager to dwa różne programy, ten pierwszy służy do zarządzania kitsami, a ten drugi do reszty w nim bierzesz zakładke teams, wybierasz zespół, dajesz manage(z prawej strony), wybierasz stadion i na koniec zapisz zmiany poprzez file->save bo jak tego nie zrobisz to automatycznie sie nie zapisze

aha dzięki i jak tak zrobie to wtedy stworzy mi się wpis map
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.