Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hymny Spiewane Podczas Meczu ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Dziadzia
Witam,pewnie i tak nikt nie odpowie na to pytanie:P,albo nie bedzie znal odpowiedzi,no ale sie spytam..

Jestem ciekawy czy do "zwykłych" przyspiewek,da sie dorobic np hymny narodowe,czy nawet klubowe,żeby kibice spiewali gdy np pilkarze wychodza na murawe,albo nawet juz podczas gry.A moze jakis takich patch istnieje ?,albo by ktos podjął sie takiego zadania ? tongue.gif.Prosze o odpowiedz.
Orange_91
Cytat(Dziadzia @ Feb 7 2008, 14:10:30) *
Witam,pewnie i tak nikt nie odpowie na to pytanie:P,albo nie bedzie znal odpowiedzi,no ale sie spytam..

Jestem ciekawy czy do "zwykłych" przyspiewek,da sie dorobic np hymny narodowe,czy nawet klubowe,żeby kibice spiewali gdy np pilkarze wychodza na murawe,albo nawet juz podczas gry.A moze jakis takich patch istnieje ?,albo by ktos podjął sie takiego zadania ? tongue.gif.Prosze o odpowiedz.

Możesz najwyżej dać hymn śpiewany przez kibiców w miejsce przyśpiewki.
Dziadzia
Cytat(Orange_91 @ Feb 7 2008, 14:21:14) *
Możesz najwyżej dać hymn śpiewany przez kibiców w miejsce przyśpiewki.

Tylko,że nie widziałem nigdy w formacie ADX hymnów,żeby do DKZ dac...przydałyby sie ale nie wiem skąd wziąsc,a zrobic tez nie umiem...
Dziadzia
Jakos sobie poradzilem z tym i skonvertowałem,ale kolejba prosba tongue.gif.Czy ktos moze podac liste odpowiadająca ktora przyspiewka jest dla ktorego kraju czy klubu ?.

Chodzi oczywiscie oto :

00195 itd
Orange_91
Cytat(Dziadzia @ Feb 8 2008, 19:25:44) *
Jakos sobie poradzilem z tym i skonvertowałem,ale kolejba prosba tongue.gif.Czy ktos moze podac liste odpowiadająca ktora przyspiewka jest dla ktorego kraju czy klubu ?.

Chodzi oczywiscie oto :

00195 itd

Tutaj pisze jak sprawdzić: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.