Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wgrywanie Logosów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Jamnik
Mam pytanie! Jak wgrywać logosy przez GGS to PES ? Chciałbym powgrywać, a PES Fan Editor brakuje miejsca sad.gif

Czy byłby ktoś chętny mi pomóc ? Na GG najlepiej jutro z rana bym prosił wink.gif

Pzdr
Ryu
Nie można wgrać logosów przeznaczonych do PES Editora przez GGS. Musza być pod ten konkretny program. Jak będziesz mial dobre loga to po prostu otwierasz plik unknown_00536 i unknown_00535 (loga wyświetlane na tablicy wyników) klikasz na jakąś texturke, dajesz open i nową texturką najezdzasz na pole tej starej...tongue.gif A jak sie robi loga pod GGS to już nie wiem, ale dużo ich było w OE Patch, więc jak potrzebujesz to te najważniejsze tam są...

Pozdr.
Jamnik
Do PES Fan to wiem że przez GGS sie nie da.

Mi właśnie chodzi jak wrzucić w gre logosy
Ryu
Jak skonczy Ci sie miejsce w grze i tym samym w PES Fanie, musisz sciagnac logosy pod GGS i tam je wgrac...
Ryu
Jak skonczy Ci sie miejsce w grze i tym samym w PES Fanie, musisz sciagnac logosy pod GGS i tam je wgrac...

P.S. Sory za dwa posty pod rzad przez przypadek:P

Pzdr;D
Jamnik
Wiem, ale jak ?
Ryu
Sprubuje to opisac w kilku punkcikach

- otwierasz GGS, klikasz ,,open" i otwierasz O_text
- wybierasz plik unknown_00536, a w dole panelu powinny się pojawić loga
- wybierasz format BGR+I i loga powinny wyświetlić się już poprawnie
- jeśli chcesz podmienić dane logo, klikasz na nie, a jego texturka powinna się wyświetlić na tym dużym ekranie
- najerzdzasz na ta texturke myszka klikasz prawy i ,,open" a nastepnie wybierasz nowe logo
- kiedy w głownym ekranie wyswietlone jest juz nowe logo klikasz na nie lewym przyciskiem myszy (caly czas trzymasz przycisk wcisniety) i najezdzasz na stare logo ktore podmieniales

O ile pamietam zmian w GGS nie trzeba zapisywac (automatycznie sie savyuje)...tongue.gif
Mam nadzieje ze pomoglem jak cos nie jasne to pisz...tongue.gif;D

Pozdr.tongue.gif

Jamnik
Thanks, spróbuje wink.gif aktualnie przebywam na feriach, ale w przyszłym tygodniu sprawdze wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.