Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Druga Liga Polska ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2
artysta germanista
Wraz z GooFym tworzymy taki edit zwanego wam Pes 6.5 patch.Będzie tam w others c druga liga polska, oczywiście za zgodą twórców patcha. Dodatek będzie zawierał : Of ze składami wszystkich drugoligowych drużyn,stroje dla wszyskich drugoligowych teamow,loga hd,nowe drugilgowe menu, bandy do kilku polskich stadionów (tych 2 ligowych) nowe intro i być może soundtrack.Premiera patcha w marcu

Vespa64
Ciekawie się zapowiada. smile.gif
Myśleliście o jakiś stadionach do tego patcha?
Nie wiem Jastrzębie, Pruszków?
Zresztą i tak wątpliwe by ktoś je zrobił.
A czy patch będzie zawierał twarze do kitservera itp.
Pozdro
LYJO
Godny pochwały patch, choć pewnie liczba użytkowników PES6 już zmalała.
Mam nadzieje, że składy będą aktualne.

PS.Oj widze stroje GieKSy cieniutkie sad.gif
artysta germanista
Lyjo jak to cieniutkie? pokombinujemy jeszcze z modelami nie są takie złóe twarze do kitserwera napewno będą ale będzie ich mało bo nie mamy facemakera b3da tylko te co byly w oe patchu. Co do stadionów to będą z aktualnymi bandami tylko te które powstaly: POLONIA,GKS KATOWICE, Wisła Płock, Lechia i chyba tyle wink.gif

GooFy
Cytat(LYJO @ Feb 23 2008, 14:50:36) *
Mam nadzieje, że składy będą aktualne.

PS.Oj widze stroje GieKSy cieniutkie sad.gif

A mógłbyś jaśniej ?? Według fotek odwzorowane dobrze... chyba że nie aktualne to zapodaj nowsze.
Orange_91
Cytat(e_adrian @ Feb 23 2008, 15:09:48) *
Lyjo jak to cieniutkie? pokombinujemy jeszcze z modelami nie są takie złóe twarze do kitserwera napewno będą ale będzie ich mało bo nie mamy facemakera b3da tylko te co byly w oe patchu.

A kto Ci pozwolił brać cokolwiek z OE Patcha?
Pitermistrz
Cytat(LYJO @ Feb 23 2008, 14:50:36) *

Ale przecież nie wszystkim spodobał się PES 2008, albo mu nie poszło! U mnie występuje ta pierwsza opcja rolleyes.gif
artysta germanista
Cytat(Orange_91 @ Feb 23 2008, 17:46:08) *
A kto Ci pozwolił brać cokolwiek z OE Patcha?

pytalem juz dawno temu ale wy nawet nie raczycie powiedziec ze "nie" tylko nic nie mowicie
LYJO
QUOTE(GoooooFy @ Feb 23 2008, 16:52:44) *
A mógłbyś jaśniej ?? Według fotek odwzorowane dobrze... chyba że nie aktualne to zapodaj nowsze.

no reklamy na przodzie koszulki fatalne, nie wiem jak reszta bo screen jest tez marny smile.gif

QUOTE(e_adrian @ Feb 23 2008, 17:52:11) *
pytalem juz dawno temu ale wy nawet nie raczycie powiedziec ze "nie" tylko nic nie mowicie

no to już widze jak ten patch będzie dłuuuuuuuuuuuuuuugo wychodził...
pkar
Ja mam pytanko, będą w patchu flagi II ligowych zespołów? smile.gif

A tak wogóle... Dzięki chłopakom nareszcie będzie można sobie pograć drugą lige, a tu już narzekania że screen zły, koszulka do dupy, że późno wyjdzie, twarzy brak... Najłatwiej krytykować, samemu wykazać inicjatywę i coś pomóc trudniej...

Powodzenia w tworzeniu patcha. Jakby co to chętnie pomogę ze składem Śląska.

Aha, na http://www.fifasound.bnx.pl w dziale download są moje przyśpiewki do PESa dla drugiej ligi (trochę stare i nieaktualne ale są). Możecie je użyć w patchu. Może później je uaktualnie i poprawie, kto wie wink.gif Pzdr
artysta germanista
Cytat(LYJO @ Feb 24 2008, 00:22:11) *
no reklamy na przodzie koszulki fatalne, nie wiem jak reszta bo screen jest tez marny smile.gif

no to już widze jak ten patch będzie dłuuuuuuuuuuuuuuugo wychodził...

Dobra zobacz to :

A Lyjo nie martw sie patch będzie w marcu ale którego dnia marca to niewiem

Cytat(pkar @ Feb 24 2008, 13:45:40) *
Ja mam pytanko, będą w patchu flagi II ligowych zespołów? smile.gif

A tak wogóle... Dzięki chłopakom nareszcie będzie można sobie pograć drugą lige, a tu już narzekania że screen zły, koszulka do dupy, że późno wyjdzie, twarzy brak... Najłatwiej krytykować, samemu wykazać inicjatywę i coś pomóc trudniej...

Powodzenia w tworzeniu patcha. Jakby co to chętnie pomogę ze składem Śląska.

Aha, na http://www.fifasound.bnx.pl w dziale download są moje przyśpiewki do PESa dla drugiej ligi (trochę stare i nieaktualne ale są). Możecie je użyć w patchu. Może później je uaktualnie i poprawie, kto wie wink.gif Pzdr

Flag niestety nie będzie bo others c ma jeden slot na wszystkie teamy tak samo jest z przyśpiewkami
pkar
Można zmienić sloty przyśpiewek, ale dobra nieważne. Mam kolejne pytanie: skąd bierzecie składy, ustawienie itp? Będą odpowiednie numery zawodników i jako tako zrobione twarze (żeby chociaż trochę byli podobni do siebie a nie każdy taki sam)? Pzdr wink.gif
E 9
Po screenach wydaje mi sie, ze jest spoko ;] ale jako w miare już doświadczonego of'makera zaciekawiła mnie jedna sprawa-staty. Na menu przed meczowym wyglądają identycznie jak...u przeciętnych drużyn w Bundeslidze. U mnie w OF'ie Wisla ma zbliżone te wykresy... Wrzućcie chłopaki parę screenów z zawodnikami i ich statami wink.gif
artysta germanista
Cytat(pkar @ Feb 24 2008, 20:23:40) *
Można zmienić sloty przyśpiewek, ale dobra nieważne. Mam kolejne pytanie: skąd bierzecie składy, ustawienie itp? Będą odpowiednie numery zawodników i jako tako zrobione twarze (żeby chociaż trochę byli podobni do siebie a nie każdy taki sam)? Pzdr wink.gif

wiem że jakoś sie da najwyżej wyjdzie jakies update z przyśpiewkami bo do kwietnia tego nie wydfamy jak by mialy byc przypsiewki biggrin.gif ale daj link do tych swoich z FIFA sound

Cytat(E 9 @ Feb 24 2008, 20:35:53) *
Po screenach wydaje mi sie, ze jest spoko ;] ale jako w miare już doświadczonego of'makera zaciekawiła mnie jedna sprawa-staty. Na menu przed meczowym wyglądają identycznie jak...u przeciętnych drużyn w Bundeslidze. U mnie w OF'ie Wisla ma zbliżone te wykresy... Wrzućcie chłopaki parę screenów z zawodnikami i ich statami wink.gif

No staty zrobiłem takie troszke zaniżone żerby oddawało jakość naszego ligowego podwórka tmybardziej drugoligowego biggrin.gif
pkar
Cytat(e_adrian @ Feb 25 2008, 07:43:26) *
wiem że jakoś sie da najwyżej wyjdzie jakies update z przyśpiewkami bo do kwietnia tego nie wydfamy jak by mialy byc przypsiewki biggrin.gif ale daj link do tych swoich z FIFA sound

Ja mówie że są już zrobione, pozwalam ich użyć. Jak będziesz chciał to znajdziesz.
LYJO
QUOTE(e_adrian @ Feb 24 2008, 15:20:16) *
Dobra zobacz to :

reklamy są bardzo słabe (wszystkie)
na rękawie rekalma PKP jest od tyłu do przodu w grze
ekofins - koślawy i rozpikselowany
KHW - to tak naprawde tylko chyba ja wiem co tam pisze
napis Pumar powinien byc zielony
na bramkarskims troju zielonym brakuje logo JAKO
koszulki czarne są ze złotymi wstawkami a nie żółtymi
spodenki jak wyżej

jak potrzebujecie loga to moge zarzucic
ogólnie template bardzo dobry ale reklamy słabe

PS. jeśli chcecie do update to mam przyśpiewki GieKSy, boisko treningowe, flagi itp
JustMe1987
Ja i kilku moich znajomych popykamy chetnie druga liga takze dawac dawac bo sa chetni rolleyes.gif
Tomas
Cytat(e_adrian @ Feb 23 2008, 15:09:48) *

Fatalna, kompletna klapa. Skad biezecie sklady i ustawienia? pozycje zaowdnikow? Kto to jest Toski ?? Krysinski ?? Nie ma takich zawodnikow w drugoligowej kadrze Lechii ! Krysinski junior, a Toski to moze mial byc Tofil, ale to tez junior... Jesli chodzi o Lechie moge cos doradzic i pomoc. Piszcie jak cos bo ten screen to narazie delikatnie mowiac porazka. Pozdrawiam
artysta germanista
Cytat(Tomas @ Mar 1 2008, 15:54:42) *
Fatalna, kompletna klapa. Skad biezecie sklady i ustawienia? pozycje zaowdnikow? Kto to jest Toski ?? Krysinski ?? Nie ma takich zawodnikow w drugoligowej kadrze Lechii ! Krysinski junior, a Toski to moze mial byc Tofil, ale to tez junior... Jesli chodzi o Lechie moge cos doradzic i pomoc. Piszcie jak cos bo ten screen to narazie delikatnie mowiac porazka. Pozdrawiam

bralem to ze skladów pokazanych w skarbie kibica przegladu sportowego.. jezeli chodzi o postepy w pracy to fo juz skonczony katujcie goofiego zeby robil stroje bo jeszcze nie ma dla ok 8 druzyn
Tomas
Cytat(e_adrian @ Mar 9 2008, 09:09:32) *
bralem to ze skladów pokazanych w skarbie kibica przegladu sportowego.. jezeli chodzi o postepy w pracy to fo juz skonczony katujcie goofiego zeby robil stroje bo jeszcze nie ma dla ok 8 druzyn

Az nie chce mi sie wierzyc. Mozna to zmienic przeciez. Dzis nawet jest o 14:40 w TV mecz Lechii to sobie zobacz, albo poprostu spytaj moge przeciez pomoc ze skladem i doborem 11 bo to ustawienie jest naprawde masakryczne
artysta germanista
Cytat(LYJO @ Feb 25 2008, 22:41:00) *
reklamy są bardzo słabe (wszystkie)
na rękawie rekalma PKP jest od tyłu do przodu w grze
ekofins - koślawy i rozpikselowany
KHW - to tak naprawde tylko chyba ja wiem co tam pisze
napis Pumar powinien byc zielony
na bramkarskims troju zielonym brakuje logo JAKO
koszulki czarne są ze złotymi wstawkami a nie żółtymi
spodenki jak wyżej

jak potrzebujecie loga to moge zarzucic
ogólnie template bardzo dobry ale reklamy słabe

PS. jeśli chcecie do update to mam przyśpiewki GieKSy, boisko treningowe, flagi itp

daj loga na stroje to GooFy zrobi bo ja nie umie mstrojów robic

Premiera patcha jest trudna do określenia. Of jest niedkładny bo niemam dostępu do statów ;/ nie dostałem od POL-EVO pozowlenia na użycie twarzy w patchu, menu już na ukończeniu, niema jeszcze strojów dla : Stali Stalowa Wola,Pelikana,Tura,Znicza,Lomzy,Piasta,Slaska,Podbeskidzia,Odry Opole, a do poprawienia jest Motor,GKS Katowice, Lechia

tak więc bardzo dużo roboty przed nami. Jeżeli ktoś zechciał by mi pomóc w statach z FM 08 konwerotwac do pesa niech pisze na prywatna wiadomosc bo ja niestety fm 08 nie mam
Arek.PL
Kolego pracuj pracuj bo dostaje dużo wiadomosci na gg z zapytaniami o premiere Twojego patcha smile.gif

Pozdro i owocnej pracy:)

jacekz40
No staty zrobiłem takie troszke zaniżone żerby oddawało jakość naszego ligowego podwórka tmybardziej drugoligowego biggrin.gif
[/quote]

rolleyes.gif No i bardzo dobrze, raz, że trzeba oddać prawdziwe umiejętności piłkarzy drugoligowych a dwa fajnie się gra "kiepskimi" drużynami, w ten sposób zwiększa się jeszcze poziom trudności gry. Może kiedyś ktoś pokusi się o zrobienie IV ligi, to byłoby frajda pogarać takimi słabiutkimi drużynami.
artysta germanista
Cytat(Que @ Mar 10 2008, 09:09:45) *
Kolego pracuj pracuj bo dostaje dużo wiadomosci na gg z zapytaniami o premiere Twojego patcha smile.gif

Pozdro i owocnej pracy:)

no to drogi Arku dosyłaj ich do tego tematu wink.gif)

Cytat(jacekz40 @ Mar 10 2008, 10:44:43) *

rolleyes.gif No i bardzo dobrze, raz, że trzeba oddać prawdziwe umiejętności piłkarzy drugoligowych a dwa fajnie się gra "kiepskimi" drużynami, w ten sposób zwiększa się jeszcze poziom trudności gry. Może kiedyś ktoś pokusi się o zrobienie IV ligi, to byłoby frajda pogarać takimi słabiutkimi drużynami.

no IV liga tam jest chyba 18 grup wink.gif) więc niewiem którą by można zrobić rolleyes.gif ale ie wiem czy na stronmach 4 ligowców znalazly by sie fotki strojów

a co do patcha to miło mi ze sie cieszysz zaniżonymi statami biggrin.gif
jacekz40
QUOTE(e_adrian @ Mar 10 2008, 14:48:35) *
no to drogi Arku dosyłaj ich do tego tematu wink.gif )

no IV liga tam jest chyba 18 grup wink.gif ) więc niewiem którą by można zrobić rolleyes.gif ale ie wiem czy na stronmach 4 ligowców znalazly by sie fotki strojów

a co do patcha to miło mi ze sie cieszysz zaniżonymi statami biggrin.gif

nie wiem jaką część Polski reprezentujesz, ale biegając trochę po stronie http://www.90minut.pl/ dostrzegłem, że niektóre grupy IV ligi są dobrze opisane, mają kluby własne strony internetowe ze składami, herbami, strojami....pewnie wielu "mordek" nie dałoby się dokładnie zrobić.... ale może po całej wielkiej pracy nad patchem 6.5 dla przyjemności ktoś podjął by się takiej zabawy w tworzenie IV ligi, pozdrawiam
Arek.PL
Albo jeszcze lepszy pomysł wmiejsce ligi angielskiej OE w miejsce francuskiej 2 liga , w miejsce ligi wloskiej 3 liga itd itp:D

Pzdr
artysta germanista
Cytat(Que @ Mar 10 2008, 14:01:39) *
Albo jeszcze lepszy pomysł wmiejsce ligi angielskiej OE w miejsce francuskiej 2 liga , w miejsce ligi wloskiej 3 liga itd itp:D

Pzdr

chicałem takie coś zrobić Que ty masz cierpliwośc do ofa ;D mozemy cos zrobic na nastepny sezon
razor.
Róbcie tego patcha,może pobiorę jak będzie to trzymało jakiś porządny poziom

"rower" poległ w sobotę..haha
WISŁA!!!
artysta germanista
Cytat(RazoR. @ Mar 10 2008, 15:07:30) *
Róbcie tego patcha,może pobiorę jak będzie to trzymało jakiś porządny poziom

"rower" poległ w sobotę..haha
WISŁA!!!

weś sie dzieciaku neo nie napinaj bo to nic nie da a WISłA może nam tylko pozazdrościc takich wyjazdów
artysta germanista
Mam już pomocnika do statów a jest nim da da dammmm xD .... Jacmen biggrin.gif mam nadzieję że współpraca ułoży nam się dobrze a tym czasem mam 2 godzinki do wyjścia na powalone rekolekcje więc pogrzebie w ofie rolleyes.gif
Jacmen
Również mam taką nadzieje, że współpraca będzie nam się dobrze układać wink.gif
Arek.PL
No to nic mi nie pozostaje jak życzyć Wam owocnej współpracy i bdb efektów wink.gif

Pzdr
razor.
e adrian

ta odpowiedz w temacie to popisowa przed kumplami?
nie bede sie z toba klocil malolacie bo szkoda mi na to czasu..
dorosnjj chlopcze.

; )

artysta germanista
Cytat(RazoR. @ Mar 11 2008, 15:08:37) *
e adrian

ta odpowiedz w temacie to popisowa przed kumplami?
nie bede sie z toba klocil malolacie bo szkoda mi na to czasu..
dorosnjj chlopcze.

; )

po pierwsze nie wiesz ile mam lat po drugie na co sie napinasz wielki kibicu?
edzio-e2
Jeśli potrzebujecie jakiś materiałów związanych ze Zniczem(kadra,I skład,fotki strojów itp.) to chętnie pomogę. Czekam na patcha
Pozdrawiam
artysta germanista
wreszcie coś ruszyło.. wczoraj wyszły dwa fulsety strojów i dziś wejdą dwa = premiera patchan apoczatku kwietnia

MaTi10
Fajny patch sie zapowiada;]] pzdr owocnej pracy
ComeBack
Slabiutko to wyglada...widze ze jakosc pacza dostosowaliscie to poziomu 2 ligi...
W I S Ł A ! ! !
POZDRAWIAM;)
artysta germanista
Cytat(ComeBack @ Mar 23 2008, 11:10:16) *
Slabiutko to wyglada...widze ze jakosc pacza dostosowaliscie to poziomu 2 ligi...
W I S Ł A ! ! !
POZDRAWIAM;)

2 osoby robią tego patcha wiec nie spodziewaj sie niewiadomo czego. Zrob cos
sam po za tmy bo krytykować to każdy może. I po co ta Wisła? co to do dyskusjii wniosło?
damianLBN
Super pobiore jak tylko będe mił ponownie pesa(no za jakis tydzien jak sciągne)bo przez przypadek z dysku skasowalem.Mógłby ktoś zrobic screna jakiegos piłkarza Motoru np.Koczon,Popławski?Dzieki z góry
krzychu117
a moglibyście spróbować do pes 2008?? zależy mi na moim kochanym motorze. BYŁ BĘDZIE JEST MOTOR RKS!!! albo chociaż motor lublin patch do pes 2008. błagam
krzysiek7
Oczywiscie tez bym sie cieszyl gdyby Odry Opole byla w PES 8 =)
jacekz40
dry.gif Jest ten Patch II liga ? Czy jeszcze go nie widać?
Jacmen
Co do patcha to może zdam relacje co udało nam się już zrobić. Wszystkie transfery są już aktualne, pozostaje tylko korekcja statów i innych drobniejszych rzeczy. Jeśli chodzi o stroje Goofy kończy ich robienie. Myślę że do końca tygodnia powinniśmy wyrobić się ze wszystkim, ale konkretnego terminu wydania patcha dokładnie jeszcze nie znamy wink.gif
MaTi10
Adrian wczesniej tam gdzies pisal ze w kwietniu ma byc patch więc czekajcie;]
freeq12123
Cytat(MaTi10 @ Mar 29 2008, 17:38:41) *
Adrian wczesniej tam gdzies pisal ze w kwietniu ma byc patch więc czekajcie;]

Już się nie moge doczekać...
A na czym będzie wystawiany tem path??  Mam nadzieję że na stronie rapidshare bo na filefornt strasznie muli dry.gif
mack
A gdzie jest niedawno wydany temat z patchem 6.5 blink.gif
Damian.
Cytat(mack @ Mar 30 2008, 16:31:12) *
A gdzie jest niedawno wydany temat z patchem 6.5 blink.gif

w koszu
mack
Cytat(Damianinho @ Mar 30 2008, 14:39:34) *
w koszu

dlaczego? to co nie bedzie wogole linka do tego patcha?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.