Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 - Komentarz Szpakowskiego I Szaranowicza
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
X_Climber
Jak wam się gra z komentarzem Szpakowskiego i Szaranowicza (by Hojrak Red Devil) ? Wg mnie jest o niebo lepszy niż ten Borka co jest chyba oczywiste biggrin.gif Czekam na opinie.
Ryu
lepszy jest na pewno... korzystajac z sytuacji mam prosbe jezeli ktos moze nich wrzuci komentarz szpaka i szarana z patcha 6.5 bo nioplaca sie pobierac calego patcha... biggrin.gif
Jacmen
Po co zakładasz nowy temat? Opinie wygłaszaj w temacie w którym Hojrak zamieścił patcha. Do Moda lub Admina zamknijcie ten temat wink.gif
X_Climber
omg...
jagielloniab
Przyłączam się do prośby Ryu.
Robson21
Cytat(melvinkbb @ Mar 29 2008, 18:19:40) *
Jak wam się gra z komentarzem Szpakowskiego i Szaranowicza (by Hojrak Red Devil) ? Wg mnie jest o niebo lepszy niż ten Borka co jest chyba oczywiste biggrin.gif Czekam na opinie.

a ja sie spytam na inny temat mozna miec dwa komenatrze Szaranowicza Szpaka oraz Borka i Kołtonia a usunąc reszte komentarzy obcojęzycznych?
jagielloniab
Cytat(Robson21 @ Mar 29 2008, 21:54:54) *
a ja sie spytam na inny temat mozna miec dwa komenatrze Szaranowicza Szpaka oraz Borka i Kołtonia a usunąc reszte komentarzy obcojęzycznych?

Tak, można. Zainstaluj np. pes6 z komentarzem angielskim i polskim (Borkowo-Kołtoniowym), a potem zmień nazwę pliku z komentarzem Szpaqa i Szarana na e_sound.afs, przegraj go do katalogu /dat (nadpisz na oryginalny angielski) i masz dwa polskie komentarze. Jak ich używać po tych operacjach, to się już chyba domyślisz sam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.