Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2008 Patch?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
pkar
Witam, mam pytanie czy ktoś w kraju czy zagranicą tworzy dodatek Euro 2008 do PESa 6?

Pytam ponieważ mam dosyć sporą ilość przyśpiewek bardzo dobrej jakości dla reprezentacji: Polski, Chorwacji, Czech, Francji, Holandii, Włoch, Rumunii, Rosji, Hiszpanii, Austrii, Turcji. Dla niektórych mniej, niektórych więcej, ogółem ponad 50 sztuk. Jak ktoś produkuje naprawdę poważny patch na Euro to zapraszam do współpracy.

Albo jak macie "namiary" na ekipę tworzącą tego typu dodatek zagranicą to byłoby fajnie jakbyście je podali wink.gif Miałem zamiar zrobić własny 'chantpack' ale teraz nie mam nawet czasu się podrapać a co dopiero tworzyć jakiś dodatek. Szkoda żeby tyle pracy się zmarnowało.

Próbka co rozumiem pod stwierdzeniem "bardzo dobrej jakości". Jedna z moich przyśpiewek Polski:

http://www.wrzuta.pl/audio/4m480iLT1q/polska01

Pozdro
Vadim06
Ja mogę bez problemu pomóc wink.gif
Mam programy do konwersacji typów plików...
Znam się na tym, więc jeżeli podeślesz daną ilość śpiewek w formacie mp3 (może być nawet na wrzucie) - to w parę minut skleję je w pakę ADX'ów smile.gif

Pozdrawiam
pkar
CYTAT(Vadim06 @ czw, 29 maj 2008 - 14:22) *
Ja mogę bez problemu pomóc wink.gif
Mam programy do konwersacji typów plików...
Znam się na tym, więc jeżeli podeślesz daną ilość śpiewek w formacie mp3 (może być nawet na wrzucie) - to w parę minut skleję je w pakę ADX'ów smile.gif

Pozdrawiam

Nie zrozumiałeś mnie tongue.gif Ja nie chce żeby ktoś mi to przerobił na ADX smile.gif Chcę żeby moje przyśpiewki były użyte w jakimś dużym patchu Euro 08 do PESa 6. Znalezienie (większość pochodzi z transmisji z meczy, stąd wysoka jakość) i przerobienie tych przyśpiewek kosztowało mnie sporo czasu, więc fajnie by było żeby się na coś się ta robota przydała. Dlatego pytam się czy ktoś robi dodatek dotyczący Euro 2008 (może być adres jakiejś stronki zagranicznej) bo chciałbym mu przekazać moje przyśpiewki. On będzie zadowolony - będzie miał mase dobrych przyśpiewek. Ja będę zadowolony - moja praca nie pójdzie na marne i będę mógł sobie pograć w patcha Euro z dobrymi przyśpiewkami.

Dlatego czekam na jakieś adresy, informacje itp itd.
Vadim06
Nie spotkałem się jeszcze z żadną grupą, która zaczęła by pracę nad takim patchem wink.gif
Byc może jeszcze ktoś się zdecyduje na stworzenie takiego dodatku, który bardziej podkreślałby atmosferę EURO 2008 w co jednak wątpie wink.gif
Myślę, że mógłbyś zrobic spory pożytek dla wszystkich fanów EVO (nie tylko 6 częsci smile.gif ) .. nie tylko Polskim fanom EVO ale także wszystkim innym grającym w gre PES... I wydac w sumie osobną paczuszkę jakiś śpiewek dla kilku reprezentacji wink.gif
Byloby to na prawdę świetne posunięcie, ponieważ mnie oraz zapewne wszystkim pozostałym graczom przywiązującym uwagę do dzwięku, brakuje właśnie chocby nawet dobrej jakości śpiewek dla naszych orłów wink.gif
Więc pomyśl nad tym .. Nie koniecznie trzeba szukac rozwiązania w patchu wink.gif
Pozdrawiam.
pkar
CYTAT(Vadim06 @ czw, 29 maj 2008 - 16:08) *
Nie spotkałem się jeszcze z żadną grupą, która zaczęła by pracę nad takim patchem wink.gif
Byc może jeszcze ktoś się zdecyduje na stworzenie takiego dodatku, który bardziej podkreślałby atmosferę EURO 2008 w co jednak wątpie wink.gif
Myślę, że mógłbyś zrobic spory pożytek dla wszystkich fanów EVO (nie tylko 6 częsci smile.gif ) .. nie tylko Polskim fanom EVO ale także wszystkim innym grającym w gre PES... I wydac w sumie osobną paczuszkę jakiś śpiewek dla kilku reprezentacji wink.gif
Byloby to na prawdę świetne posunięcie, ponieważ mnie oraz zapewne wszystkim pozostałym graczom przywiązującym uwagę do dzwięku, brakuje właśnie chocby nawet dobrej jakości śpiewek dla naszych orłów wink.gif
Więc pomyśl nad tym .. Nie koniecznie trzeba szukac rozwiązania w patchu wink.gif
Pozdrawiam.

Mi nie chodzi o patcha z samymi przyśpiewkami tylko o takiego ogólnego ze składami, koszulkami, stadionami, bandami itp itd. Pamiętam że wychodził taki patch podczas ostatnich MŚ w Niemczech i był regularnie update'owany.
Vadim06
CYTAT(pkar @ czw, 29 maj 2008 - 18:21) *
Mi nie chodzi o patcha z samymi przyśpiewkami tylko o takiego ogólnego ze składami, koszulkami, stadionami, bandami itp itd. Pamiętam że wychodził taki patch podczas ostatnich MŚ w Niemczech i był regularnie update'owany.

O takim patchu wlasnie pisalem smile.gif
Nie spoktałem się z żadnym projektem takowego patcha wink.gif
Zadna grupa nie planuje tworzyc i wydac tego typu rostera .
Orange_91
OEP v4.0 będzie aktualizowany pod Euro 08. Więc możesz podesłać do mnie przyśpiewki, miałem nawet taki pomysł żeby dodać każdej reprezentacji występującej na Euro własne przyśpiewki ale dla niektórych jest ciężko znaleźć. Jakbyś był zainteresowany to zgłoś sie do mnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.