Witam, mogłby mi ktoś wytłumaczyć do czego służy program 3D-Analyze i czy ma ktos spolszczenie do wersji 2.36b
z jakiejs strony
"Dzięki tej aplikacji zagramy w gry które wymagają zbyt wielu technologii od naszej karty graficznej, inaczej mówiąc, program jak by oszukuje aplikacje, dzięki czemu np. na Geeforce 2 MX zagramy w grę wymagającą technologii Pixel shader2. Jest to bardzo przydatna aplikacja, skierowana dla posiadaczy starszych kart, chcących zagrać w nowsze gry."
nie ma chyba polskiej wersji tego programu ani tym bardziej spolszczen
Ja mam karte GF FX 5500 128/128, procesor Athlon 3000+ 64 bitowy, 1024 GB ram ale jedynki. Mam prośbę do osób które znają się na programie 3d - analyze czy mogły by mi napisać które pola mam zaznaczyć w programie aby PES 6 chodził mi najlepiej.
Widziałem na forum zdjęcie 3d analyzera z nakładką w jęzuku polskim, jeśli jest ktoś kto taką posiada to prosił bym o kontakt albo link skąd moge pobrać. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Pompey
Nov 18 2008, 10:30
tak ja miałem po polsku ale naprawdę nie pamiętam skąd to miałem
ale zapodam po angielsku co trzeba zaznaczyć

ale jak masz taki sprzęt to nic nie zaznaczaj i powinno lepiej chyba chodzić
to jeszcze jak byś mógł to podaj mi ustawienie pod PES2008;p zeby lepiej chodzilo
Pompey
Nov 18 2008, 20:06
to samo ustaw
dzięki takim ustawieniom 2008 będzie chodził na mx
próbowałem na 2009 i odpala ale cały czas jest czarny ekran ale możecie sprobować
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.