Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Referee Face By Teco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
Teco

Lista:
======
PL:

2330 - Coffi Codjia
2401 - Benito Archundia
2757 - Massimo Busacca
2758 - Roberto Rosetti
2759 - Lubos Michel
2760 - Fran De Bleeckere
2761 - Herbert Fandel
2762 - Jarosław Żyro
2763 - Kyros Vassaras
2937 - Manuel Mejuto Gonzalez

ENG:

2330 - Coffi Codjia
2401 - Benito Archundia
2757 - Massimo Busacca
2758 - Roberto Rosetti
2759 - Lubos Michel
2760 - Fran De Bleeckere
2761 - Herbert Fandel
2762 - Pieter Vink
2763 - Kyros Vassaras
2937 - Manuel Mejuto Gonzalez

Download

Bonus:

Cvitanich

Teco
Ja tam za dobrych nie robie ale mi wyszedł taki

Ale może uda mi się zachęcić kogoś kto zrobi to na pewno zdecydowanie lepiej(czyt. T-Mac:))
perONE
byla juz chyba taka koncepcja i nie pamietam ale chyba nic nie wypaliło
Teco
No i oto chodzi by to zrealizować ja super twarzy nie robie ale może dla mnie ten poziom wystarczy a jak nic nie chce pomóc to trudno ale pomysł jest bardzo fajny...

czubinho
tez mylse ze fajnie by bylo grac mecze z prawdziwymi sedziami np. takim howardem webbem [*]
Teco
No wiadomo:) ale znaleźć chętnych to zawsze jest ciężko

Orange_91
CYTAT(Teco @ Jul 1 2008, 19:15) *
No wiadomo:) ale znaleźć chętnych to zawsze jest ciężko

Może napisz o swoim pomyśle na jakimś zagranicznym forum? Możliwe, że tam znajdziesz chętnych.
JuveR
Pomysł może i fajny, ale do tego trzeba by było dobrych fotek, bo z fotek zamieszonych przez Ciebie twarzy Webba czy Plautza zrobić się nie da. No chyba że z takim bananem biggrin.gif
Teco
przecież wiesz ze nie da sie mieć wszystkich więc może ich w grze nie będzie ...a będą Ci najlepsi(znani)...a to na ISS nie ma dobrych ludzi od robienia twarzy...dziwne...
Orange_91
CYTAT(Teco @ Jul 1 2008, 19:20) *
a to na ISS nie ma dobrych ludzi od robienia twarzy...dziwne...

Ale jak sam napisałeś może nie być chętnych, dlatego dałem taką propozycję. wink.gif
JuveR
Facemakerów może i nie brakuje, ale nie każdy ma czas aby podjąć się takiego zadania. Większość robi fejsy, bo chce, a nie bo musi wink.gif
Teco
No wiem ja nie mówię że ktoś to musi tylko kto chce

czubinho
jagdzies kiedys widzialme jakies fejsy sedziow na pro-evo.pl
ale tej strony nie ma.
Teco
wiem o co Ci chodzi mam ten patch ale tamte twarze szału nie robią dlatego ten pomysł.... który sam wykonuje...

JuveR
Pomógłbym ale niestety nie naumiałem się robić fejsów. Widzę że ty ostro jedziesz tongue.gif Co chwilę nowa twarz rolleyes.gif
Teco
heheh no jak robić to robićsmile.gif teraz co najważniejsze czy da rade im fryzurki poustawiać...jeśli tak to zrobiłbym jakiegoś łysego z Euro:P

mariolazi
Pomysł dobry i godny uwagi, mysle ze miałby wziecie nie tylko w naszym kraju jesli udalo by sie to porzadnie wykonac. Jednak to chyba nie takie proste skoro w zadnym patchu (nawet zagranicznych) nikt tego sie nie podjal - a nie chce mi sie wierzyc zeby nikt nie wpadl na tak oczywista sprawe jak prawdziwi sedziowie...
rolleyes.gif A co do mordek powyzej to mysle ze mozna je wrzucic do tematu "best ever" laugh.gif
Ale nie poddawaj sie, moze cos z tego wyjdzie cool.gif

Pozdro!
Teco
CYTAT(mariolazi @ Jul 1 2008, 21:57) *
Pomysł dobry i godny uwagi, mysle ze miałby wziecie nie tylko w naszym kraju jesli udalo by sie to porzadnie wykonac. Jednak to chyba nie takie proste skoro w zadnym patchu (nawet zagranicznych) nikt tego sie nie podjal - a nie chce mi sie wierzyc zeby nikt nie wpadl na tak oczywista sprawe jak prawdziwi sedziowie...
rolleyes.gif A co do mordek powyzej to mysle ze mozna je wrzucic do tematu "best ever" laugh.gif
Ale nie poddawaj sie, moze cos z tego wyjdzie cool.gif

Pozdro!

Śmiej się śmiej Ty zapewne wcale nie potrafisz zrobić twarzy a krytykować pomysły innych zapewne dobrze Ci wychodzą...nie chcesz nie ściągaj...ja przynajmniej chce umilić grę innym a jak się tego nie docenia to twarze zrobię ale wyłącznie dla siebie...
Tomas
CYTAT(Teco @ Jul 1 2008, 22:15) *
Śmiej się śmiej Ty zapewne wcale nie potrafisz zrobić twarzy a krytykować pomysły innych zapewne dobrze Ci wychodzą...nie chcesz nie ściągaj...ja przynajmniej chce umilić grę innym a jak się tego nie docenia to twarze zrobię ale wyłącznie dla siebie...

Ja doceniam i chetnie pobiore oraz zainstaluje jesli wyjdzie taki patch z sedziami. Mam nadzieje ze ktos kto twarzami zajmuje sie na co dzień pomoze
Pozdrawiam

PS. jaki plik odpowiada za imiona i nazwiska sedziow ?
Teco
W p.text jeszcze ich nie zmieniałem ale będę .... ostatni z białych

Tomas
No ale wiesz ktory plik w p.text za to odpowiada?

Co do twarzy to te nosy jakies duze sie wydaja kurde a no i na pewno wlosy by duzo daly takie jak maja w rzeczywistosci. Ciekawe czy uda Ci sie dopasowac, zycze powodzenia bo pomysl jest naprawde fajny smile.gif
Teco
wiem który bo wcześniej sobie zmieniałem...no tak jakoś wychodzi szkoda że nie moge znaleźć dobrej fotki Kyrosa
Tomas
a moglbys powiedziec w wolnej chwili ktory to jesli wiesz biggrin.gif wlosy bedzie probowal robic czy w grze bedziesz dopasowywal ?
Teco
Kyros chyba lepszy będzie niż Peter

Massimo Busacca:

Coffi Codija:

huh.gif Pozdrawiam
mariolazi
CYTAT(Teco @ Jul 1 2008, 22:15) *

Wcale nie wyśmiewam Twojego pomysłu smile.gif
Wręcz przeciwnie, chciałbym aby w końcu ktoś pomógł Ci w jego realizacji, ale niech to zrobi ktoś kto jest na dobrym poziomie facemakingu wink.gif
Bez urazy ale jak mają biegać pokemony i rozdawać kartki to lepiej chyba sobie odpuścić i czekać cierpliwie na PES2009 (może będzie bardziej grywalny od poprzednika) cool.gif
Facjat oczywiście nie potrafię robić, Ty chociaż próbujesz i dobrze bo tego można się nauczyć, więc żeby nie było że taki cwaniak jestem to może spytam czy próbowałeś już wrzucić Colinę lub Merka z pesfaces http://pesfaces.co.uk/others.php?cat_id=82 ?
Szału nie robią te mordy ale podobieństwo jest...
czubinho
a mi tam sie podobaja. najlepszy busacca
Teco
CYTAT
Wcale nie wyśmiewam Twojego pomysłu smile.gif
Wręcz przeciwnie, chciałbym aby w końcu ktoś pomógł Ci w jego realizacji, ale niech to zrobi ktoś kto jest na dobrym poziomie facemakingu wink.gif
Bez urazy ale jak mają biegać pokemony i rozdawać kartki to lepiej chyba sobie odpuścić i czekać cierpliwie na PES2009 (może będzie bardziej grywalny od poprzednika) cool.gif
Facjat oczywiście nie potrafię robić, Ty chociaż próbujesz i dobrze bo tego można się nauczyć, więc żeby nie było że taki cwaniak jestem to może spytam czy próbowałeś już wrzucić Colinę lub Merka z pesfaces http://pesfaces.co.uk/others.php?cat_id=82 ?
Szału nie robią te mordy ale podobieństwo jest...

No wgrywałem i nawet miałem kiedyś takiego patcha z sędziami i tam mordy szału nie robiły i ludzie grali...

Kyros
jano
Jakie pokèmony xD biggrin.gif

P.S Rosetti zajebisty laugh.gif
czubinho
ten lysy to webb??
jak tak to bardzo podobny wink.gif
Teco
dobra koniec tego dobrego resztę prac wykonam tylko dla siebie...temat można spokojnie zamknąć...
czubinho
to nie dajesz downa??
Teco
nie ma to sensu człowiek chce coś zrobić jak mają się z tego śmiać to luz zrobię ale dla siebie...nie sądzę by te twarze były jakimiś pokemonami ale jak są tu tacy eksperci to zobaczymy co oni zrobią....ja już twarze mam i wystarczy ze zmienię nazwiska i sędziowie są jak znalazł...
Orange_91
CYTAT(Teco @ Jul 2 2008, 13:57) *
dobra koniec tego dobrego resztę prac wykonam tylko dla siebie...temat można spokojnie zamknąć...

Myślę, że nie musisz zamykać tematu. wink.gif Pomysł miałeś naprawdę fajny chociaż ja osobiście twoich twarzy nie wrzuciłbym do gry, ale jak widzisz są też osoby które chętnie wgrają twój dodatek. Dlatego nie powinieneś sie przejmować opiniami ,,ekspertów".
Jamnik
Podzielam opinię Orange_91, Teco olej "eksperta" ! Grupa EditMod nie daje przyzwolenia na wyśmianie innych IMHO (wiadomo do kogo to). Sory za takie słowa, ale uważam że ktoś kto ma trochę więcej praw na forum w związku z tą funkcją nie powinien w ten sposób się wypowiadać, tym bardziej że nie spotkałem się z twarzami tego usera. Bo wydaje mi się, że istnieje różnica między krytyką, a wyśmianiem.

Do Teco: IMHO robisz coś bardzo fajnego, i mimo to że Twoje twarze nie są powalające na kolana, ale nie każdy jest facemakerem. Tak jak mówiłem idea bardzo fajna i będę szczerze dopingował Cię w Twojej pracy.

Pozdrawiam smile.gif

PS: jeżeli wyłapię %% to proszę o wyjaśnienie co w tym poście jest nie tak...
czubinho
nie zamykaj tematu. mi sie twoje twarze bardzo podobaja. i daj downa do nich biggrin.gif
Pro-Evo-S
Wrzucaj prace Teco smile.gif

A co do ekspertów to to jest właśnie to. Zapatrzeni w siebie jak w obrazek myślą że są najlepsi i śmieją się z tych którzy zaczynają i się uczą i chcą do czegoś dojść. Nie będę pokazywał palcem co to za osoby, ale to jest po prostu żenada. Myślę, że można się powstrzymywać od komentarzy typu "ale pokemony" i zastąpić je konstruktywną krytyką i wskazówkami co by można poprawić i w jaki sposób.

I dziwię się, że ktoś taki jak "Najlepszy Patchmaker na scenie" odpiernicza takie sceny. To jest zero szacunku. To z ciebie powinni się śmiać dry.gif

===
Co do prac to ostatnia twarz łysego (tego którego imienia nie powinno się wymawiać tongue.gif) jest nawet nawet. Pracuj i wrzucaj prace wink.gif
Tomas
Czekamy na kolejne prace i download smile.gif
Ryu
Swietny pomysl i dobre wykonanie... u webba moglbys sprobowac wyprostowac usta zeby nie byl taki zadowolony... jak wydasz ten dodatek to z checia pobiore bo zawsze to krok w strone realizmu nawet jesli sedzia nie jest kopia ze zdiecia...

komentarzami typu:

,,Jakie pokemony xD biggrin.gif ''

nie ma sie co przejmowac... tacy ludzie zawsze byli ale sa i tacy ktorzy doceniaja prace innych i tych tez na tym forum nie brakuje

czekam na twoj dodatek... biggrin.gif
potter
Teco tez o tym kiedys myslalem zeby taki temat zalozyc ale potem zapomnialem. Tez bym chcial chcoiaz tych 12 panow co biegali na Euro + moze Gilewski do OE biggrin.gif Ale niestety nikt z facemckerow sie tego nie podjal, a szkoda ja bym pobral. Co do twoich mordek to oprocz Webba to reszta mi sie nie podoba, ale sam bym takich nie zrobil wiec brawo ze masz ochote sie w to bawic. Moze sie jeszcze ktos tym zainteresuje i zrobi tych panow w czerni. Tylko najgorsze ze i tak nie wiem jak wgrac ich do gry + zmienic naziwska i kolor skroy tongue.gif

E jak tak sie p[rzyjarzalem to i michel nie taki zly i Busacca, tylko fryzurki lepsze bys im mogl dac.
reS
jak będziesz robił dużo twarzy i odpowiednio się przykładał to na pewno twarze zaczną Ci ładnie wychodzić.
początki zawsze są trudne więc nie pękaj wink.gif
fotki też sobie ciężkie wybrałeś więc nie ma się z czego śmiać. pzdr
Teco
Lista którą mam jak na tą chwilę wrzuconą do Gry:
Busacca
Rosetti
Michel
Bleeckere
Fandel
Vink
Kyros
Gonzalez
Codija

Dlaczego tacy a to dlatego że nie mam pojęcia czy jest możliwość zmiany włosów...i dlatego nie będzie łysego jeśli do tego nie dojdę są tak dobrani bo włosy jako tako pasowały...plik odnośnie nazw już mam gotowy dla tych panów w wersji ang ale nie będzie problemu zrobić także tego pod język polski.

Ps: Dziękuje serdecznie za komentarze które podnoszą mnie na duchu:) może jak dojdę do wprawy uda mi się zrobić lepsze twarze pozdrawiam
potter
Kurde szkoda jak nie da rady wloskow wdupic do gry :/
Ale moglbys dac downa i napsiac jak to sie ich wrzuca tongue.gif
Jamnik
A powiedz czy może testowałeś twój wynalazek ? I czy w miarę efektownie to wygląda ?
Teco
na moje źle nie wygląda hehe:) spokojnie obiecałem będzie ale jeszcze trwają prace nad ich ulepszeniem...
Teco
Roberto Rosetti Nowsza wersja
Dawniej:

Teraz:

Massimo Busacca Nowsza wersja:
Dawniej:

Teraz:

Frank De Bleeckere - Inna fotka:)

Kyros Vassaras Nowsza wersja:
Dawniej:

Teraz:

Herbert Fandel Nowsza wersja:
Dawniej:

Teraz:

Lubos Michel Nowa wersja z innej fotki:)

Pieter Vink Nowsza wersja:
Dawniej:

Teraz:

Mejuto Gonzalez Nowsza wersja:
Dawniej:

Teraz:
potter
No troche lepiej niz bylo, ale bez wlosow to nie to tongue.gif
Szweda jeszcze zrob tongue.gif

EDIT: Tak mysle ze mozesz ktos z pczoatkujacych np Quaresma powinein z Toba collab zrobic tak dla podszlifowania umiejetnosci a mzoe by cos z tego wyszlo biggrin.gif
Teco
mówię pomoc zawsze się przyda:) a co do włosów nie ma możliwości zmiany...no niestety:( jeszcze tego nie odkryłem:)
czubinho
swietne twarze (ale to tylko zdanie uzytkownika co nie umie robic fejsow). tylko cos te nosy jakies takie dziwne. da sie cos z tym zrobic?
Kubbas
Wiem, że się starasz jak możesz i dzięki Ci za to, ale te twarze wyglądają jak jedna i ta sama osoba tylko jedna dostała więcej razy po ryju druga mniej tongue.gif
Teco
Temat do zamknięcia...Pozdrawiam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.