Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualka
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
X_Climber
Czy ma ktoś linka do uaktualnienie składów online? Jest w niej np. Lampard w Interze.
hak23
CYTAT(X_Climber @ Jul 1 2008, 20:08) *
Czy ma ktoś linka do uaktualnienie składów online? Jest w niej np. Lampard w Interze.

Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie ma aż takiego patcha online co by aktualizował skłądy. Poczekaj do zakończenia okienka transferowego to wtedy napewno wyjdzie taki patch.
X_Climber
CYTAT(hak23 @ Jul 1 2008, 20:13) *
Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie ma aż takiego patcha online co by aktualizował skłądy. Poczekaj do zakończenia okienka transferowego to wtedy napewno wyjdzie taki patch.

Tyle, że ja już widziałem Lamparda w Interze. No ale może ktoś na własną rękę to zrobił. A to ma ktoś linka do najbardziej aktualnego jak na razie patcha online?
Matis17
CYTAT(X_Climber @ Jul 1 2008, 20:22) *
Tyle, że ja już widziałem Lamparda w Interze.

A gdzie ty widziałeś Lamparda w Interze ?
A co do patcha to hak23 ma rację. Po co wydawać aktualizację teraz gdy dopiero otwarto okienko. Ktoś zrobi patcha dziś,
ale jutro np. Ronaldinho przejdzie do Milanu i znów trzeba będzie wydawać patcha, bo ten będzie nieaktualny.
JuveR
A od kiedy to Lampard jest w Interze huh.gif
Takiego patcha mozna sie spodziewac po zakonczeniu okienka transferowego wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.