Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarz A Kitserver ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
zuraw12
Czy objętość kitservera moze mieć wpływ na dźwięk? Ponieważ coś zaczął mi się ciąć komentarz ;/ a zbiory w kitserverze mam dosyć duże- nawet bardzo. A może to ilość save'ow?
Jacmen
CYTAT(zuraw12 @ Jul 20 2008, 15:57) *
Czy objętość kitservera moze mieć wpływ na dźwięk? Ponieważ coś zaczął mi się ciąć komentarz ;/ a zbiory w kitserverze mam dosyć duże- nawet bardzo. A może to ilość save'ow?

Gdy ma sie patche wówczas wymagania tek gry znacznie sie podniosły, mogę się założyć że jest to wina twojego kompa, pewnie jest przeciętny wink.gif
zuraw12
CYTAT(Jacmen @ Jul 20 2008, 16:32) *
Gdy ma sie patche wówczas wymagania tek gry znacznie sie podniosły, mogę się założyć że jest to wina twojego kompa, pewnie jest przeciętny wink.gif

Przeciętny to on nie jest i wydaje mi się że akurat sprzęt nie stanowi tutaj problemu tongue.gif
djclanv1r00z
coś innego na bank Ci zwalnia gre smile.gif np GG winamp itd smile.gif najlepej mieć włączonego tylko pesa smile.gif
Jacmen
CYTAT(zuraw12 @ Jul 20 2008, 16:56) *
Przeciętny to on nie jest i wydaje mi się że akurat sprzęt nie stanowi tutaj problemu tongue.gif

Stanowi, ponieważ gdy wgrasz np. stroje hd do gry to gra może ci przy ich wyborze się przycinać ;p
zuraw12
CYTAT(Jacmen @ Jul 20 2008, 19:26) *
Stanowi, ponieważ gdy wgrasz np. stroje hd do gry to gra może ci przy ich wyborze się przycinać ;p

Przy wyborze strojów może się przycinać ale co z komentarzem? gdzie Borek powtarza te same słowa kilka razy na raz i slychac jakies pikanie ;/ (przy wyborze strojów HD sie nie przycina) smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.